piątek, 20 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Humor w internecie - POKLIKANE.PL

Witam,
Jako, że kolega (tak, obydwaj jesteśmy mieszkańcami naszego miasta, stąd ten temat) postawił ostatnio ciekawą stronę rozrywkową z aplikacjami, quizami i dowcipami na facebooka i nasza-klase, postanowiłem ją Wam przedstawić - POKLIKANE.PL - zapraszam do zabawy i nie zapomnijcie polecić ją znajomym ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Humor w internecie - POKLIKANE.PL

Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmwoy. Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu z kawały , memami i śmiesznymi filmami, to polecam Wam sprawdzić stronę https://codziennyhumor.pl , gdzie znajdziecie mój ulubiony portal CodzinnyHumor.

Re: Humor w internecie - POKLIKANE.PL

Sport više nije samo igra na terenu – danas je to sofisticirana kombinacija fizičke pripreme, strategije https://scsport.ba/buducnost-sportske-analitike-kako-veliki-podaci-mijenjaju-igru/ i napredne tehnologije. S razvojem tehnologije, veliki podaci (Big Data) postali su ključni alat za analizu performansi igrača, formiranje taktika i poboljšanje iskustva gledatelja. Kroz sportske analize temeljenje na velikim podacima, klubovi, analitičari i treneri mogu donositi informirane odluke koje im daju stratešku prednost. Na primjer, mnogi obožavatelji španske lige koriste platforme poput Španske La Lige kladionice, koja nudi detaljne statistike, analize, tabelu i rezultate La Lige.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org