Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo Jazdy Al.Legionów 49 |
chciałbym poznać wasze opinie na temat tego ośrodka, czy ktoś juz miał przyjemnosc tam zdawać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo Jazdy Al.Legionów 49 |
na Legionow49 to mozesz sie zapisac na kurs, a zdać egzamin tylko w WORD na ul Zjazd, zycze powodzenia
|
|
tu masz ostatni ranking osk pod względem zdawalności: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110304/REG20/830085632
|
|
Ja miałem tam przyjemność niedawno uczęszczać, i zdałem za pierwszym razem, wszystko zależy od instruktora, kolega też zdał za pierwszym.
|
|
Tylko tam uczą głównie na dwóch dieslach, więc potem może być zaskoczenie na egzaminie. Plac opłacasz w własnym zakresie na PKS. A benzyniaki mają trochę zajechane. ---------------------------------------------
|
|
Tez zdawalem i zdalem za pierwszym razem,polecam, akurat ja jezdzilem na benzynie i instruktor Smolinski byl bardzo mily
|
|
Plac jest na posiadłości właściciela ośrodka, za nic nie płaciłem, diesel 1,3 z odłączoną turbosprężarką, więc zamulony i też trzeba często redukować. Na egzaminie nie miałem problemu z benzyniakiem.
|
|
Ja rownierz zdawalem na placu na nowogrodzkiej, ale wiem ze jescze w wakacje na PKS kolega zdawal,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |