Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomóżmy Mańczakom !!! |
Wszyscy którzy wysyłali sms-y na chore dzieci dla Państwa Mańczaków a nie na pana doktora niech wpisują się w tym poście. Pokażmy światu ilu nas jest tych co chcą pomóc potrzebującym i dociekają prawdy !!!! Proście także z znajomych niech się rejestruję na 4 lomza i także się wpisują !!! JA zacznę Darek 1 sms dla : chorych dzieci państwa Mańczaków !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomóżmy Mańczakom !!! |
powiem krótko S%ie###aj !
|
|
Nie bardzo rozumiem całego zamieszania wokół tej sprawy. Ten, kto uważnie oglądał program chyba słyszał jaki był cel przeznaczenia pieniędzy. Sama wysłałam kilka smsów, ale wiedziałam na co. Słyszałam, że wygrana miała zostać przeznaczona na otwarcie oddziału i część na pomoc chłopcom. Bardzo współczuję rodzinie - bo to straszna tragedia ale gdyby pomysł pana doktora udało się zrealizować myślę, że pomoc dla tej i innych rodzin - była by o wiele większa i przyszłościowa.
|
|
Jeśli będzie stać rodziców na leczenie w prywatnej klinice doktora,a po za tym jaki dobry specjalista tu przyjdzie?
|
|
może poczekamy i zobaczymy co z tą kliniką ?
|
|
kliniki napewno niebedzie bo zamało wygrał a dziecików chorych wykożystał do wygranej dał im 50000 a sam zgarnoł 250000 i juz niedługo zobaczymy profesorka na łomży w nowym mercu albo bemce. :l
|
|
Ale nie ma co, ładną opinie sobie doktorek o sobie zgarnął ;]
|
|
Na klinikę niech się stara o granty ze środków Unii Europejskiej , a pieniądze niech odda tym dla kogo przeznaczali je nadawcy SMS-ów. Znałem tego typa wcześniej , nic się nie zmienił.
|
|
Ja mam taką propozycje ( w miejsce pyskówek ), nich ktoś z was weźmie jakieś inne chore dzieci( chyba nie brakuje takowych? ), i proszę startować w tym programie. Zobaczymy ile ten ktoś”zarobi”, na chorych dzieciach. @autochton – to ty go znałeś wcześniej, i wysłałeś SMS dla niego?, coś mi tu nie pasuje w twoim”słowiczym śpiewie”.
|
|
chyba najgorszym błędem tego człowieka było to, że wystartował w tym programie, k urwa już nie mogę słuchać tego bełkotu ile to da temu a ile nie da a co sobie kupi a co z niego za c *** że poszedł do sąsiadów i się nimi posłużył, a gdzieś przeczytałem, że jeszcze nawet zeta nie zobaczył bo polsat ma 60 dni na wypłatę pieniędzy, chłopie nie popełniaj więcej tego błędu i miej wszystko w dupie bo gdzie zaczynają się pieniądze tam odzywa się ludzka zawiść, po co ci to wszystko? zostałeś publicznie opluty... ![]()
|
|
Skoro jesteście takimi altruistami,to proszę bardzo część waszych dochodów(nawet 20-50zł miesięcznie)przeznaczcie na te biedne dzieci.Zapewniam was,że zebrałaby się co miesiąc pokaźna kwota dla państwa Mańczaków. Wam nie chodzi o dobro tych dzieci,przez was przemawia typowa polska zawiść.
|
|
bo tylko w Polsce mozna kase wygrac jak sie wynajmie tanich biednych czy chorych- żal, za granica w tym programie mowia ze chca jechac na wakacje i kupic fajna bryke i tez wygrywaja u nas nikt by im nie dal wygrac zawisc i tyle ;/
|
|
program zostanie wkrotce zdjęty z ramówki polsatu i bardzo dobrze!
|
|
Może niech rodzina Mańczaków poda swój nr konta,to kilka osób na pewno by się znalazło ,żeby wpłacić jakąś kwotę.A co do doktorka, to może przed śmiercią będzie miał o czym myśleć on i jego rodzinka.
|
|
maślanka123 czy ty jesteś taka popieprzona czy rodzina pana doktora?
|
|
może zorganizujmy jakiś festyn charytatywny ?
|
|
ja glosowalem na chlopcow
|
|
NA razie to jeszcze nic nie dał bo dopiero po 90 dniach Polsat wypłaca kasę
|