Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duże pieniądze. |
Każdy z nas marzy o bardzo dużych pieniądzach, wyobrazmy sobie że nagle je posiadamy i co robimy ? .Przestajemy pracować , uczyć się , jezdzimy po całym świecie , bawimy się , mamy wszystko gdzieś , samochody , dom a może inaczej podejdziemy do życia , no właśnie jak każdy z Was by się zachował ?.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duże pieniądze. |
ja bym kupil serwis 4lomza i zatrudnil jakiegos administratora forum, bo za duzo tu baranow. pozdrawiam
|
|
a ja bym zainwestowal w banku na procet:)
|
|
do extra: jak bys tak zyl wlasnie jak napisales (nie pracujesz,nie uczysz sie, jezdzisz po calym swiecie i imprezujesz) to szybciej bys stracil te wszystkie pieniadze niz Ci sie wydaje
|
|
ja pomogłbym wszystkim moim przyjaciołom i znajomym ktorzy borykają się z problemami finansowymi w zalezności ile bym miał tej kasy to dałbym kazdemu tyle aby wyposażył sobie dobrze mieszkanie , kupił dobre ubrania dla całej rodziny, trochę miał na koncie i pojechał z rodzina na dobre wczasy. Z kwoty którą bym miał wydałbym na ten cel 1/3 . ZA resztę pobudowałbym sobie dom , kupił nowy samochód , cześc na konto . To co by zostało przeznaczyłbymm na pomoc ludzom młodym tak aby w sytuacji gdy jest zdolny i dobry z niego cżłowiek finansowałbym mu naukę, Pomagałbym tez ludziom którzy nie maja pieniędzy na leczenie. Inaczej mowiać sobie bym tylko tyle zostawił co dobre zycie i zabezpieczenie przyszłości a resztę oddałbym tym którzy cierpia biedę i niedostatek i to całkiem serio piszę. Pifpaf
|
|
Pifpaf jak jak bym czytał expose premiera Donalda T.
|
|
Pifpaf zostaniesz beatyfikowany za życia :)
|
|
ja bym te pieniadze wpierdolil w automaty typu HOt Spot !! naprawde !! jestem addicted w huuj !! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
po co mi tyle pieniędzy , wystarczy mi tyle aby dobrze żyć a reszta wolę dac ludziom aby chociaż w ten spsób poczuli się choc przez chwile bardziej szczęsliwi. I to jest dopiero satysfakcja dobrze zainwestowanej kasy. Nigdy bym nie czuł się dobrze mając kupe kasy a obok nie przewijaliby się ludzie którym na życie nie starcza albo nie maja na lekarstwa. Pifpaf
|
|
nigdy ani przez moment bym się nie zawachał zapłacić za kogoś rachunku gdyby komuś przed kasą zabrakło pieniedzy na zaplacenie rachunku za żywnośc czy lekarstwa bo tych pieniezy mu brak. Po prostu jezeli mam więcej od innych to czemu nie mam pomóc. To jest właśnie cel i sens życia. Pifpaf
|
|
a może pifpaf to robin hood , Zabiera bogatym daje biednym
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |