Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
biznes |
biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:26 chcialabym zalozyc wlasna firme, ale nie wiem w jakiej branzy?????? Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:27 na pewno w takiej co sie oplaca Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:27 sziku, szuku, szukam!!!!!! Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:29 nie mozna ruszac kapuscianych glow, te nigdy sie nie zmienia Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:32 wlasciwie to uwielbiam kapusciane puste glowy, tak z tymi najlepszy jest ubaw Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:33 dobry interes????gdzie i kiedy????? Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:35 prosze tu jest link, http://www.netpme.fr/banque-entreprise/1105-business-plan.html Odpowiedz na tę wiadomość Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Wyloguj | Mój profil Nowszy wątek | Starszy wątek Odpowiedz na tę wiadomość Twoje imię: szczebiotka Adres e-mail: bagniscorine@gmail.com Temat: rada nalezy rozkrecic biznes na czarno, jezeli objawy pierwszych dochodow beda namacalne, mozna kluc zelazo poki gorace Dodaj mój podpis. Odpowiedzi wysyłaj na podany e-mail. reklama Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: biznes |
taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja ci dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
no to daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
noooooooooooooooooooo powolutku a do ro bi my sie czegos!
|
|
WIEM!!!!! otworze kociarnie i bede robila male kotki na sprzedaz! ufffffffffffffffff
|
|
to juz bylo! nic nowego , pustka w glowie, dno , koniec, kropka, przecinek, zaimek, i podmiot w dopelniaczu
|
|
miedzynarodowy biznes narkotykami
|
|
Lecz sie....dobry psychiatra Tobie jest potrzebny :-|
|
|
|
o proszę to jest nas dwoje ! ja tez nie wiem za co by się wziąc ....moze razem cos wymyślimy ?
|
|
jebnięta! [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
Lodziarnię ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |