Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łks Łomża |
Po 5 kolejkach - komplet punktów , 23 bramki zdobyte i tylko jedna stracone ... Widać wyraźnie,że IV liga to zdecydowanie za nisko dla Łks-u ... Mam cichą nadzieję,że "nowy" Łks błyśnie formą przez więcej niż jeden sezon i znów będę mógł być dumny że mój kochany klub gra na zapleczu Ekstraklasy ... A może kiedyś i w Ekstraklasie :D ... Tak 3mać chłopaki! Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łks Łomża |
i tak nic wiecej nie osiagna
|
|
A skąd Pan wie Panie burczymucha?? Jesteś na bieżąco w temacie? Co osiągną czas pokaże. Życzę powodzenia na obczyźnie:) PS. ŁKS a nie Łks lepiej wygląda:) Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
rzadza i dzielą niepodzielnie w 5 lidze !!!! haha
|
|
dobrze, ze tu rzada i dziela niepodzielnie. To tylko pierwszy krok. Trzeba spokojnie awansowac i mslec o 3 lidz i kolejnym awansie. Szkoda, ze perspektywa tak cienko.
|
|
A-Z dziekuje slicznie i na wzajem
|
|
Niby kochany klub, a zapominasz że nazwy klubów piszemy wielkimi literami... btw. to teraz nie jesteś dumny? No tak moda na ŁKS wróci jak będzie na zapleczu;)
|
|
o czym tu mowa ? pierwsze miejsce w IV lidze ? policzmy ekstraklasa, I liga, II liga, III liga, IV liga ... czy to jest powód do dumy czy wstydu ? jedno trzeba przyznać ŁKS-owi, że ma wiernych kibiców. gdyby tak pseudo działacze, pseudo sponsorzy i pseudo władze miasta potrafiły organizacyjnie ogarnąć ten burdel w równym stopniu jak kibice potrafili zorganizować oprawę meczów to dziś byłby i nowy stadion i drużyna na zapleczu.
|
|
Może i masz rację to jest tylko gówniana IV liga ale trzeba się cieszyć z rzeczy małych i na pewno lepiej w tej lidze wygrywać niż przegrywać. Chyba o to tu chodzi? Jest stary-nowy klub startuje od zera i jeśli ludzie, którzy się za to wzięli rzetelnie i uczciwie podejdą do sprawy możemy wrócić tam gdzie nasze miejsce czyli przynajmniej do II ligi wschodniej, a może nawet wrócić na zaplecze Ekstraklasy. Nie wiem ludziska gdzie się podzialiście ale warto wrócić na stadion. Może bilety nie są najtańsze ale dzięki temu ratujemy łomżyńską piłkę. Podsumowując na wszystko trzeba czasu i na pewno pieniędzy także dawni bywalcy wspomóżcie klub, który macie gdzieś tam w sercu zapomniany dla którego sumą 5 czy 10 zł za bilet możecie dużo zrobić:) Przy okazji zapraszam na wyjazd do Augustowa. PS. Na stadionie można skosztować bardzo smacznej wody "eŁKaeSianki" w cenie 2zł - 1.5L i 1zł - 0.5L Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Nowemu zarządowi z pewnością będzie łatwiej, chociaż kasa klubu pusta to komornik za plecami nie będzie czyhał. Na zdrowy rozum miasto też powinno się bardziej zaangażować, bo szkoda aby nowy stadion świecił pustkami a tym samym popadał w niebyt. Tylko jakoś do mnie nie może dotrzeć, że teraz będzie już tylko lepiej w klubie. Nowy zarząd nie wziął się z kosmosu, z każdym nowym zarządem miało być lepiej. Pytanie co to za nowy zarząd, skąd Ci ludzie są, jakie mają doświadczenie itd. (same dobre chęci nie wystarczą). Zadając te same pytanie wujkowi Google nic konkretnego się nie dowiedziałem.
|
|
Skąd by nie byli Ci ludzie w nowym zarządzie, to trzeba im pomóc w odbudowaniu klubu choćby tym, żeby w jak największej liczbie przychodzić na mecze, gdzie zostają pieniądze z biletów, opłacać składki członkowskie, kupować najnowszy (tak na prawdę pierwszy) produkt ŁKS-u - wodę eŁKaeSiankę itp. itd. Doświadczenie samo przyjdzie, a że jest na razie tylko 4 liga, to o doświadczenie będzie łatwiej w lidze pszenno-buraczanej. Na głębokich wodach JESZCZE ŁKS nie jest, więc wszystkiego można się uczyć, szczególnie że ze starego zarządu w nowym jest 2 Jego członków. Poza tym pan Kulesza wspiera działania nowego klubu i sam się w nie angażuje, a to na pewno przyniesie efekty. Tak jak napisałeś _jackass_, przede wszystkim potrzebne jest wsparcie ze strony miasta. Oni mają na takie "rzeczy" fundusz i mogli by w końcu zacząć wspierać nowy - oddłużony ŁKS. Za miastem w ślad pójdą sponsorzy, bo zobaczą że miasto jest ZA, to warto dołożyć Swoją cegiełkę w budowaniu nowej jakości i wszystko zacznie się układać. Wtedy znowu będziemy mieli przy odrobinie szczęścia "fajną" ligę piłkarską w Łomży a za tym i pełne trybuny, a na takim obiekcie to byłby żal, żeby świeciły pustkami. A do tych co się teraz śmieją z ŁKS-u, to poproszę o rozsądne myślenie, bo i tak i tak na stadion wrócicie. Że liga czwarta (piąta)? - a Wy się od razu dorośli urodziliście? Zamiast się śmiać i siedzieć w domach przed kompem w dniu meczu, przyjdźcie, wesprzyjcie klub swoją obecnością na stadionie i zakupionym biletem a liga z roku na rok będzie coraz wyższa. Sponsorzy też patrzą na frekwencję na stadionie, a bez pieniędzy na funkcjonowanie klubu nie ma szans na budowę czegoś "fajnego" w Łomży. Poza tym, Ci co się z klubu śmieją, to śmieją się po części z Siebie. Ja rozumiem że nie każdego piłka nożna interesuje i nie będzie chodził na mecze, ale jak już jeden z drugim Ciebie to nie interesuje, to się na forum publicznym nie wypowiadajcie, jak tematu nie ogarniacie. ŁKS - ŁOMŻYŃSKI Klub Sportowy - ŁOMŻYŃSKI! A śmieją się z Niego łomżyniacy... Wszyscy na mecz!
|
|
w pełni popieram powyższą wypowiedz ci którzy krytykują ŁKS powinni ruszyc4litery i przyjsc na mecz ale te osoby przyjdą dla pokazu jak stadion bedzie uroczyscie otwarty wtedy tak ,byście sie wstydzili co niektórzy jestescie z Łomży a wysmiewacie sie z naszego klubu powiem tak jezeli cos wam przeszkadza to won do bialegostoku bedziecie mieli dobra lige pomachacie szaliczkiem sledzikow i bedzie ok jezeli wam przeszkadza liga w ktorej gramy no tak ale wy chodziliscie jak bylismy na zapleczu ekstraklasy a teraz jak ŁKS potrzebuje wsparcia to macie ten klub gdzies a tobie jackass powiem tyle nowy zarząd zrobił bardzo duzo dla klubu w odrożnieniu od ciebiea o ich doswiadczenie bądz spokojny zadaj pytanie lekarzowi czy z tobą jest ok bo sądze że nie
|
|
"Wszyscy na mecz!" Twój post jest pełen optymizmu ale pisząc o zdobywaniu doświadczenia w lidze pszenno-buraczanej chyba nie masz na myśli zarządu. Jeśli klub ma wysokie aspiracje to chyba powinien być zarządzany przez sprawnych menadżerów a mi się wydaje, że od kliku lat przy klubie kręci się wąska (zamknięta) grupa ludzi, która rozdaje karty. To co napisałeś jest jakby tego potwierdzeniem: "ze starego zarządu w nowym jest 2 Jego członków". Może nie mam racji, może powinienem uzbroić się w cierpliwość i poczekać na owoce zarządzania nowego zarządu, jednak jako ewentualny nowy kibic jeśli mam wspierać klub to chciałbym wiedzieć kto nim zarządza: gdzie mogę przeczytać nazwiska i krótkie notatki o indywidualnym doświadczeniu w zarządzaniu, sukcesach i osiągnięciach członków nowego zarządu ŁKS-u. Nie mogę nawet konstruktywnie skrytykować zarządu, którego nie znam. Dla mnie to jest trochę dziwne, że więcej mogę się dowiedzieć o klubie czytając fora gdzie wypowiadają się kibice niż z jakiegokolwiek innego źródła.
|
|
Byl gdzies wywiad z jednym z panow z zarzadu. Pozatym sa to dosc mlodzi ludzie, z aspiracjami i pomyslami, takze trzeba im pomoc a nie czekac az sami cos zrobia! No ale jak kolega wyzej... Jak nam miasto nie pomoze to bedzie naprawde ciezko... Tak wiec siedziec i czekac na zaplecze extraklasy, a przychodzic na mecze! Z kibicowskim pozdrowieniem! ŁKS TO MY!
|
|
_jackass_ - to jest IV liga, tu na prawdę można zdobywać cenne doświadczenie na ligi wyższe nie zatrudniając za nie wiadomo jaką kasę "sprawnych menadżerów" - jak to napisałeś. Na takowych przyjdzie jeszcze czas, jak do Łomży będą przyjeżdżały kluby z górnej półki, gdzie będzie trzeba załatwić im hotele na nocleg, restauracje i tego typu rzeczy. Za tymi klubami będą przyjeżdżały autokary pełne kibiców i pewnie jakieś VIP-y żeby obejżeć mecz. Teraz na prawdę nie potrzeba sprawnych menadżerów i wywalania na nich kasy, choć przyznam, taki człowiek by się w klubie przydał, ale za free... Jak napisałem że ze starego zarządu w nowym jest 2 Jego członków, miałem na myśli że to jest połowa obecnego zarządu (obecny zarząd jest 4 osobowy) wspierana w bardzo dużym stopniu przez pana Kuleszę, który z powodzeniem zarządzał klubem przez ostatni rok. Spokojnie, to tylko IV liga. Żeby przyjść na mecz i popatrzeć jak chłopaki ogrywają swoich rywali a zarazem wspomóc klub, nie musisz znać pełnego CV członków zarządu. Na razie zacznij chodzić na mecze i zarażaj tą "chorobą" innych. Płacąc za bilet, płacisz za oglądane meczu piłkarskiego a nie za oglądanie zarządu klubu. Ps. Owoce nowego zarządu są już dziś. - Działa dopiero miesiąc, a: - zakładając nowy klub, powinien grać od B klasy, a gra w IV lidze. - wodę eŁKaeSiankę mogły wprowadzić na rynek wiele lat temu inne zarządy, (nikt na to nie wpadł) żeby mieć dodatkowy dochód finansowy. Ten zarząd wprowadził ją na dzień dobry swojej działalności, a z tego co wiem, to jeszcze nie koniec takich pomysłów, bo nie długo w hali targowej na St. Rynku powstanie sklepik ŁKS-u z pamiątkami, biletami w przedsprzedaży itp. Mało jak na miesiąc działalności? Trzeba tylko chcieć zauważyć pozytywy... Ps2. Jak to teraz napisałem, to zauważyłem, że sprawni menadżerowie zarządzają już klubem ;) i to za free ;) Wszyscy na mecz!
|
|
" Wszyscy na mecz!" szanuję Twoje posty i zaangażowanie na rzecz klubu. Z wieloma argumentami mógłbym się nawet zgodzić. Niepokoi mnie jedno, że Ty czy Twoi koledzy starają się zarażać każdego do przychodzenia na mecze, a wejdzie jeden taki lukasz432 i narobi więcej szkód niż dobrego. Określenia "won do Białegostoku" nie brzmią zachęcająco. Nie byłem nawet na jednym meczy ŁKS gdy grał w II lidze, zacząłem uczęszczać na mecze dopiero po spadku, gdy wielu "kibiców" odwróciło się od klubu i to nie z jakiejś wielkiej miłości tylko dla zasady, po to by zapłacić za bilet jak stadion zaczął pustoszeć. W tym raczej sobie odpuszczę bo nie pozwolę sobie aby ktoś pisał do mnie "won do Białegostoku".
|
|
_jackass_ - tak jak napisałem wcześniej, ani dla mnie, ani dla zarządu, ani dla lukasz432 na mecze nie przychodzisz. Przychodzisz tam obejżeć mecz naszych grajków, oderwać się od codzienności. Na stadionie nikt Ciebie do Białegostoku nie wygoni, no chyba że w koszulce Jagi odważysz się przyjść ;) Nie bierz wszystkich wypowiedzi do głowy, bo ja osobiście czytając to forum, stwierdziłem że tu kupa debili jest, ale to może tylko tak mają przed komputerem, a normalnie to ciche myszki. Pozdrawiam i zapraszam w sobotę na mecz z Cresovią Siemiatycze o godzinie 16.00 Wszyscy na mecz!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |