Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaufland |
Co to za obsługa ? Naprawdę to już przesadza. Nie jaka pani Hanna Kosakowska... Wogle zero uprzejmości dla klienta, nie dość że drze się na każdego to jescze z wielką łaską kogoś obsłuży ... - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaufland |
A ma nad tobą skakać za tę parę groszy, abyś raczyła jakiś towar kupić? Nie podoba się, to są Biedronki, Stokrotka. Albo napisz zażalenie. ---------------------------------------------
|
|
zapytaj ją ile zarabia i jak ci powie to zrozumiesz. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Kaśkaa ! Spokój Ma byc : ddd
|
|
|
Najpierw zacznij wymagać od siebie rozkapryszona panienko ...
|
|
Kaufland to sklep samoobsługowy więc po co miałby ktoś cię obsługiwać. Dodam jeszcze , że obsługa w Kauflandzie jest w porządku i zmienił bym tylko jedną rzecz: nie wpuszczałbym takich paniusi jak ty które grymaszą wszędzie gdzie pójdą i roznoszą smród w postaci fałszywych opinii.
|
|
Kunfloud rzadzi w Łomży! Najlepszy sklep! I dają często bony na 5zł. ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Nie wiem czy zauważyliście, ale w Kauflandzie nie przewidziano miejsc siedzących dla Pań obsługujących kasy. One po prostu tam stoją na nogach. Nie widziałem nigdzie takiego rozwiązania przy boksach kasowych (Biedronka, Stokrotka, Lidl, Polo). Nawet będąc w innym Kauflandzie, zwracając uwagę na tą kwestię, dostrzegłem, iż pracownice siedzą zamiast stać.
|
|
|
Autor: Kaśkaa. Może znów czas na zakupy chodzić z opiekunem, może ci się tylko wydaje że już wyrosłaś z pieluch. bachory chowane bezstresowo w główkach się przewraca.
|
|
jeżeli ktoś uważa, że za mało zarabia i nie musi w związku z tym rzetelnie wykonywać swoich obowiązków, to niech zmieni pracę lub zmieni nastawienie.
|
|
Po co od razu po nazwisku !!! Przecież można tą Panią możesz skrzywdzić ! Jak mi się nie podoba w którymś sklepie to tam nie chodzę i nie rozgłaszam tego wszem i wobec. Faktycznie chyba jesteś rozkapryszoną smarkulą
|
|
Za podawanie danych osobowych mozna beknac, wiec gratuluje pomyslu.
|
|
|
W porównaniu do Biedronki obsługa przy kasach w Kauflandzie musi się dużo uczyć. Na początku mieli kursy odchamiania, polegało to na tym, by kasjerka potrafiła dorosłej osobie grzecznie powiedzieć Dzień dobry! Minęło kilkanaście miesięcy i są takie, co ani be, ni me. Niby drobiazg, ale świadczy o sklepie i obsłudze. Zarobki za małe, a co dziewczyny w Biedronce to ile dostają? Nie podoba się praca, nikt na siłę tam nie trzyma, na miejsce każdej z nich zgłosi się inna dziewczyna, która doceni, że ma pracę. Wydaje się, że robią komuś łaskę, że policzy towar, przyjmie i wyda resztę, takie "hrabiny" w marketach w pierwszej kolejności usuwa się z pracy. Co do siedzenia, każda ma za tyłkiem krzesło, jak jej ciężko niech siada.
|
|
PiSduś-Franuś się odezwał. Założycielka tematu w prymitywny sposób pomówiła pracownika to po pierwsze a po drugie jeżeli już poczuła się dotknięta to powinna załatwić to z kierownikiem sklepu a nie publicznie z imienia i nazwiska pomawiać kogoś, nie opisując sytuacji. W handlu na 1000 osób które wyjdą zadowolone zawsze znajdzie się czarna owca która narobi smrodu na całą okolice. Dodam, że nie pracuje w handlu ale współczuje ludziom którzy muszą obcować z bydłem takim jak założycielka tematu
|
|
guwniara.... ![]()
|
|
a mi się wydaje że to pewnie jakaś ex koleżanka która chce się zemścić baby lubią takie głupkowate metody
|
|
Idź Ty idź Ty, to dziecina moja, Kasia, maleństwo moje z gimnazjum. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Ale beszczelna jesteś! Jak już pomówiłas ta kobietę z imienia i nazwiska, to cwaniaro podaj teraz swoje dane.
|
|
bezczelność niektórych nie zna granic.
|
|
Hahha. Pogieło Cie :P Hhaha . Sakoss nie przesadzaaj ty leeepiej . ;dd - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
na miejscu tej Pani, ktora tu na poczatku wymienilas dobralabym Ci sie do dupy dziewczynko, zebys tak do konca nie czula sie bezkarna i co wazniejsze anonimowa!!
|
|
Kaśkaa maleństwo, następnym razem napisz tylko imię i pierwszą literę nazwiska. Nie woooolnooo, nie nie, nie woooolno. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
wredna ta kasia
|
|
ssssssss chamstwo, lomzynskie chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
aaaassaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssss
|
|
tommeknet jesli chodzi o te bony co niby powinni tam dawac kazdemu klientowi, ktory stoi w kolejce do kasy wiecej niz 5 minut to kompletna bzdura.ja czekajac w kolejce 8 minut z zegarkiem na reku upominajac sie przy kasie o moj zasluzony wedlug motto kauflandu kupon n 5 zl uslyszalam od pani kierownik obsugujacej na kasie, ze maja za malo pracownic i sie nie wyrabiaja czasami.Niech zatrudnia jeszcze jakies panie-chetne na pewno sie znajda a i kaufland wyjdzie z twarza.Wiadomosc o kuponach na 5 zl mozna zobaczyc po prawej stronie kas!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |