niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaufland

Co to za obsługa ? Naprawdę to już przesadza.
Nie jaka pani Hanna Kosakowska...
Wogle zero uprzejmości dla klienta, nie dość że drze się na każdego to jescze z wielką łaską kogoś obsłuży ...

- Umiesz liczyć? - spytał.
- Tak - Odpowiedziała zaskoczona.
- Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaufland

A ma nad tobą skakać za tę parę groszy, abyś raczyła jakiś towar kupić? Nie podoba się, to są Biedronki, Stokrotka. Albo napisz zażalenie.

---------------------------------------------

zapytaj ją ile zarabia i jak ci powie to zrozumiesz.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Kaśkaa ! Spokój Ma byc : ddd

Ooo maleństwo :) Widziałem Cię w Kauflandzie

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Najpierw zacznij wymagać od siebie rozkapryszona panienko ...

Kaufland to sklep samoobsługowy więc po co miałby ktoś cię obsługiwać.
Dodam jeszcze , że obsługa w Kauflandzie jest w porządku i zmienił bym tylko jedną rzecz: nie wpuszczałbym takich paniusi jak ty które grymaszą wszędzie gdzie pójdą i roznoszą smród w postaci fałszywych opinii.

Kunfloud rzadzi w Łomży! Najlepszy sklep! I dają często bony na 5zł.

Latam, Skaczę i jeżdżę

Nie wiem czy zauważyliście, ale w Kauflandzie nie przewidziano miejsc siedzących dla Pań obsługujących kasy. One po prostu tam stoją na nogach. Nie widziałem nigdzie takiego rozwiązania przy boksach kasowych (Biedronka, Stokrotka, Lidl, Polo). Nawet będąc w innym Kauflandzie, zwracając uwagę na tą kwestię, dostrzegłem, iż pracownice siedzą zamiast stać.

Praca siedząca zalicza się do prac "niezdrowych"...

Autor: Kaśkaa.
Może znów czas na zakupy chodzić z opiekunem, może ci się tylko wydaje że już wyrosłaś z pieluch.

bachory chowane bezstresowo w główkach się przewraca.

jeżeli ktoś uważa, że za mało zarabia i nie musi w związku z tym rzetelnie wykonywać swoich obowiązków, to niech zmieni pracę lub zmieni nastawienie.

Po co od razu po nazwisku !!! Przecież można tą Panią możesz skrzywdzić ! Jak mi się nie podoba w którymś sklepie to tam nie chodzę i nie rozgłaszam tego wszem i wobec. Faktycznie chyba jesteś rozkapryszoną smarkulą

Za podawanie danych osobowych mozna beknac, wiec gratuluje pomyslu.

Hahaha

W porównaniu do Biedronki obsługa przy kasach w Kauflandzie musi się dużo uczyć. Na początku mieli kursy odchamiania, polegało to na tym, by kasjerka potrafiła dorosłej osobie grzecznie powiedzieć Dzień dobry! Minęło kilkanaście miesięcy i są takie, co ani be, ni me. Niby drobiazg, ale świadczy o sklepie i obsłudze.
Zarobki za małe, a co dziewczyny w Biedronce to ile dostają? Nie podoba się praca, nikt na siłę tam nie trzyma, na miejsce każdej z nich zgłosi się inna dziewczyna, która doceni, że ma pracę.

Wydaje się, że robią komuś łaskę, że policzy towar, przyjmie i wyda resztę, takie "hrabiny" w marketach w pierwszej kolejności usuwa się z pracy. Co do siedzenia, każda ma za tyłkiem krzesło, jak jej ciężko niech siada.

PiSduś-Franuś się odezwał. Założycielka tematu w prymitywny sposób pomówiła pracownika to po pierwsze a po drugie jeżeli już poczuła się dotknięta to powinna załatwić to z kierownikiem sklepu a nie publicznie z imienia i nazwiska pomawiać kogoś, nie opisując sytuacji.

W handlu na 1000 osób które wyjdą zadowolone zawsze znajdzie się czarna owca która narobi smrodu na całą okolice.
Dodam, że nie pracuje w handlu ale współczuje ludziom którzy muszą obcować z bydłem takim jak założycielka tematu

guwniara....

a mi się wydaje że to pewnie jakaś ex koleżanka która chce się zemścić baby lubią takie głupkowate metody

Idź Ty idź Ty, to dziecina moja, Kasia, maleństwo moje z gimnazjum.

Ale beszczelna jesteś! Jak już pomówiłas ta kobietę z imienia i nazwiska, to cwaniaro podaj teraz swoje dane.

bezczelność niektórych nie zna granic.

Hahha. Pogieło Cie :P

Hhaha . Sakoss nie przesadzaaj ty leeepiej . ;dd

- Umiesz liczyć? - spytał.
- Tak - Odpowiedziała zaskoczona.
- Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł

na miejscu tej Pani, ktora tu na poczatku wymienilas dobralabym Ci sie do dupy dziewczynko, zebys tak do konca nie czula sie bezkarna i co wazniejsze anonimowa!!

Kaśkaa maleństwo, następnym razem napisz tylko imię i pierwszą literę nazwiska. Nie woooolnooo, nie nie, nie woooolno.

wredna ta kasia

ssssssss
chamstwo, lomzynskie chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaassaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssss

tommeknet jesli chodzi o te bony co niby powinni tam dawac kazdemu klientowi, ktory stoi w kolejce do kasy wiecej niz 5 minut to kompletna bzdura.ja czekajac w kolejce 8 minut z zegarkiem na reku upominajac sie przy kasie o moj zasluzony wedlug motto kauflandu kupon n 5 zl uslyszalam od pani kierownik obsugujacej na kasie, ze maja za malo pracownic i sie nie wyrabiaja czasami.Niech zatrudnia jeszcze jakies panie-chetne na pewno sie znajda a i kaufland wyjdzie z twarza.Wiadomosc o kuponach na 5 zl mozna zobaczyc po prawej stronie kas!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org