Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mlodziez wszechpolska czy skinheads??? |
witam wszystkich. napewno slyszeliscie o organizacji narodowo katolickiej a raczej grupke chuliganow kturzy sie za nich podaja. zapewne slyszeliscie o k0oncertach w bonarze i o tym ze grupa mlodziezy atakowala bezbronnych boguwinnych przechodniow i wykrzykiwala nazistowskie okrzyki jak jude raus czy sieg heil. jestem ciekaw co wy drodzy lomzanie sadzicie o tym zachowaniu . nadodatek dodam ze oni sa bezkarni bo kryje ich liga polskich rodzin gzie oni tam sie spotykaja w ich klubie . jestem ciekaw czemu nikt na to nie reaguje . a oze karzdy sie boi?????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mlodziez wszechpolska czy skinheads??? |
Młodzież Wszechpolska to są Skinheadsi.
|
|
14/88anonim.... na forum politycznym jest podobny temat... dosyć obszerny... zachęcam do zapoznania się z nim. Oczywiście skoro już jestem to napiszę kilka słów: MW jak każdą inną organizację wyznającą ideologię faszystowską powinno się w trybie natychmiastowym rozwiązać, a członków osądzić i osadzić w zakładzie karnym. Na pytanie czemu nikt nie reaguje, sam sobie odpowiedziałeś : bo kryje ich LPR... Pozdrawiam i życzę miłego dnia pomimo brzydkiej pogody.
|
|
Do Bonaru czasem wpadają skiny i szaliki, po to zeby komus dac w gębe, ale nikt ze stałych gości POP ARTU nie wykrzykuje haseł nazistowskich (prędzej nazi raus)
|
|
Ten temat już jest, ale podam jeszcze raz link do artykułu w Tygodniku Przekrój: http://wiadomosci.wp.pl/kat,9811,wid,6921610,prasaWiadomosc.html Wypisz wymaluj MW i tym podobne organizacje. Zaczyna się od zabawy, od braku zdecydowanej reakcji ze strony służbo porządkowych o potem... lepiej nie myśleć co może być.
|
|
He, no to niezłą reklamę robicie MDKDŚT, niech się tylko władze miasta dowiedzą..
|
|
widziałem ich wczoraj po marszu zachowywali sie na ulicy skandalicznie. nazis
|
|
Niestety tak jest,ze w MW rządzą skini,tylko niewiem czy wszyscy członkowie wyznają tą ideologie czy tylko niektorzy.Ciekawi mnie jeszcze czy LPR niewie co sie dzieje w ich młodzieżówce czy po prostu nie reaguje??
|
|
14/88 - to chyba znak rasistowki i hitlerowski ??? no tylko tak sie pytam kto oskarżeniami rzuca. Trafny nick dla obrońcy równości. Jacy jesteśmy możenie sie przekonać, każdy może sie przekonać zapraszam na nasze spotkania, teraz segregujemy książki dla Polaków w Grodnie przyjdźcie, książek jest dużo przyda sie każda para rąk no i szybciej je skatalogujemy. pozdrawiam i zapraszam.... po co macie sie gorączkować i głowić się jak wyglądamy, co robimy przyjdźcie zobaczcie. A LPR nikogo kryc nie musi, my nic nie mamy do ukrycia... raz jeszcze pozdrawiam :) i życzę owocnej dyskusji po przyjściu na nasze spotkanie i zapoznanie sie z naszymi działaniami, to że przyjdziecie nie oznacza zaraz że składkę będziecie musieli zapłacić:) ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
wciaz chce mi sie smiac jak wspomne sobie apel skierowany prze owo MW do sprzedawcow na antenie TV LOMZA w sprawie schowania swierszczykow w taki sposob by byly one niewidoczne dla przechodnia ostatni postanowili chyba zmienic "imidz" wystroili sie jak na dyske w koszule z paskami w poprzeg i skierowali apel o oddanie jakis ksiazek degreg czyzbys byl w grupce naszych "wspanialych" mowcow do narodu z siedziby tv lomza??
|
|
Agent22 niestety jego nie było choć pewnie też by się popisał ;) Aż strach pomyśłec co by było gdyby im sie na tym wystąpieniu kartki pogubiły.
|
|
dowciapni jesteście nie ma co. i tak MW rulezzzzzzz i silniejszej, lepiej zorganizowanej i tak działającej młodzieżówki w Łomży nie ma. A koszule ??? heeh nagranie było w niedzielę i akurat chłopaki z Jeziorka wrócili... przepraszam 2 wróciło trzeci był w Jamie... pozdrawiam ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
degreg-jak tam nic do was niemam,moi kumple należa do MW,ale napewno nie zaprzeczysz, że wszyscy albo wiekszosc macie przekonania rasistowskie???????bo tak jest
|
|
Ja na meczach ŁKSu się pokazuję i czarny zawodnik mi nie przeszkadza. Grunt żeby ŁKS utrzymał się w III lidze albo i awnsował :) no choć wiele jest jeszcze do zrobienie i ciekawe czy pieniążki się znajdą. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
z jeziorka heh przeciez tak walczyliscie zeby gazetek z cyckami nie bylo na widoku bo jak je zobaczyliscie to kisiel wam sie robil w gaciach to niegadaj ze byli oni w jeziorku bo odrazu po wejsciu ukazaly by sie plamy na spodniach [ciekawe od czego:)]
|
|
szkoda na nich słów - ale fakt że to co wyprwaia MW to już nawet nie lekka przesada, to wielkie nieporozumienie. Chłopaki nawet nie wiem co wam napisać , szkoda mi was bo widac że psychę macie skrzywioną od młodzieńczych lat pozdro dla Giertycha - już nawet on się do was czasami nie przyznaje . Tak więc kochani nie dziwcie się im - sieroty czasami tak się zachowują - naprzekór zdrowemu rozsądkowi biker
|
|
Byliśmy Jesteśmy Będziemy. MW jest najprężniej działającą młodzieżówką w Polsce:) i to mnie cieszy. Agent22 chyba ty tylko masz takie problemy, my mamy unormowaną świadomość i nie patrzymy na kobiety tylko z perspektywy cielesnej, bo to byłby szowinizm. My widzimy ich piękno nie tylko fizyczne ale i duchowe. Myślimy głową a nie "główką" jak chyba jest w twoim przypadku. A co pan Giertych ma do nas, że ma sie przyznawać czy też nie ??? my mamy swoje władze i to one odpowiadają za nasza działalnośc. Młodzież Wszechpolska istniała jeszcze długo przed LPR więc, to, że teraz połączył nas wspólny cel to nie znaczy, że Liga i MY to jedna bajka. Krzysioo masz coś do sierot ?? czyżby pojawiła się dyskryminacja w twoim poście ?? takie tylko ironiczne pytanie.... pozdrawiam :) ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
a czemu niby niemoge sobie spojrzec w kiosku na kobiete taka jaka ja stworzyl Bog?? czyzby mamusia ci zabronila i niemozesz przezyc ze inni moga a moze poprostu wy wolicie chlopcow tak apropo pier...cie ze robicie to w slusznej sprawie dla narodu dla mnie to pier...lenie o szopenie robic wam sie niechce to mslicie ze pOSLAMI zostaniecie i z podatkow bedziecie po 10000zl miesiecznie brac niedoczekanie wasze wg mnie juz niedlugo spoleczenstwo zjednoczy sie i zrobi z wami i innymi WLADCAMI naszego kraju porzadek a wtedy trzymajcie sie mocno balustrady
|
|
a patrz na co chcesz dla mnie to możesz na starym rynku sie rozebrać mi to nie przeszkadza. Mówię tylko że nasza obyczajowość jest inna. A jak ludzie się obudzą tro my wtedy wybory wygramy i dojdziemy do władzy, bo teraz jakby nie patrzył zawsze rządzą ci sami ludzie tylko sztandary i hasła mają inne. Ale wkrótce pójdą w odstawkę..... mam nadzieję że już podczas tych wyborów. JUTRO BĘDZIE NASZA, nie koniecznie LPRowskie ale należeć będzie do ludzi uczciwych którym dobro kraju naprawdę leży na sercu. pozdrawiam ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
a nie mowilem gole babki im przeszkadzaja na okladce ale golego faceta na starym rynku popieraja
|
|
no jak by jacyś nadzy faceci sie na Starym Rynku pokazali to fajnie by było..... przynajmniej moglibyśmy manifkę zorganizować i byśmy się trochę pośmieli i rozerwali a tak tylko ciężka robota choćby przy katalogowaniu książek wysyłanych do Grodna. Agent22 prosimy cię rozbierz się dla nas ..... nie będziemy śnieżkami rzucać..... bo lato jest :) tym ironicznym akcentem kończę ten temat. pozdrawiam ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
degreg ciekawe co segregujecie w tych książkach, jak same pewnie Main Kampf wysyłacie.... a jeśli inne się zdarzą to i tak tego nie poznacie, chyba że są to książki z rysunkami... może wtedy ? Agent22 masz rację - z wypowiedzi degenerata... znaczy degrega mozna wywnioskowac, ze lubią mężczyzn bardziej niż kobiety. Co napewno nie uwłacza im, bądźmy dla nich tolerancyjni... Ale w takim razie nie kapuje jednego - dlaczego gdy był marsz tolerancji dla mniejszości seksualnych w tamtym roku to kamieniami próbowali go rozgonić??
|
|
degreg napisal: no jak by jacyś nadzy faceci sie na Starym Rynku pokazali to fajnie by było..... [CHYBA DAWNO ZEBRANIA NIE MIELI BO TESKNO MU DO WIDOKOW JAKIE PANUJA MIEDZY ZGROMADZONYMI] przynajmniej moglibyśmy manifkę zorganizować i byśmy się trochę pośmieli i rozerwali[JAKI ON MLODZIEZOWY I TEN JEGO SLANG MLODZIEZOWY"MANIFKĘ":)] a tak tylko ciężka robota choćby przy katalogowaniu książek wysyłanych do Grodna.[BIEDNI CHLOPCY BARDZO ALE TO BARDZO CIEZKA ROBOTA KSIAZKI POSEGREGOWAC LEPIEJ SIE TAK NIE PRZESILAJCIE CHLOPCY] Agent22 prosimy cię rozbierz się dla nas ..... [NIE JESTEM GEJEM W PRZECIWIENSTWIE DO WAS TAK APROPO CHYBA JEST TO KARALNE NAWOLYWAC NIELETNIEGO DO ROZBIERANIA SIE W MIEJSCU PUBLICZNYM A PRZECIEZ Z WAS TAKA PORZADNA PARTIA BUHHAAHHA]nie będziemy śnieżkami rzucać..... bo lato jest :)[JAKBYS NIE ZAUWAZYL TO WIOSNE MAMY ALE NIE MASZ GLOWY DO TEGO W KONCU GLODNEMU CHLEB NA MYSLI] tym ironicznym akcentem kończę ten temat.
|
|
Książek jest koło 5 tysięcy, kurator oświaty nam pomógł, książki są z zakresu szkoły podstawowej, FAKTÓW i MITÓW to znaczy ścierwa takiego tak MEIN KAMPF nie wieziemy.... A co do AGENTA22 to bardzo ładnie się popisałeś przypomina mi się SB słowa wyrwane z kontekstu, któreużywane były podczas procesów.... chyba MOSAD cię szkolił albo SZTAZI.... popisałeś się w końcu i ukazałeś nam swoje antydemokratyczne oblicze. Jak mówią geje ten kto się wypiera, że nie jest pedałem w gruncie rzeczy sie ukrywa ( słowa z programu pana Pospieszalskiego). więc Agent a ti ti nie dobry chłopczyku;;;;;; A taki pan o nazwisku Niemiec lider homoseksualistów to przypadkiem nie brat albo syn jednego z szefów Racji ??? Gratuluję przywódcy :) już was nie pozdrawiam bo zaraz mnie o przymilanie się do chłopców posadzicie. Śmieszny temat, Śmieszna RACJA ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Jak wszystko inne - pod publikę. A sposób ośmieszania tych, którzy mają inne zdanie na poziome Andrzeja L. z Samejbrony Dzieciarnia...
|
|
po pierwsze co ty mi tu z jakas partia racji wyskakujesz ja do zednej parti nie naleze i niebede nalezal bo wszyscy zasiadajacy w partiach to nieroby pierd..ne a pozatym niechce mi sie juz z toba gadac bo nic soba nie reprezentujecie chyba ze glupote nadzwyczajna zmieniacie swoje poglady jak choragiewka na wietrze co udowodnilem ci w powyzszych postach poco wwy wogole dzialacie czy ktos was wogole popiera poza czlonkami parti??? bo wsrod wszystkich moich znajomych wywolujecie jedynie smiech i politowanie ze los was tak ukaral poczytaj sobie komentarze z forum i zobacz wreszcie ze wy nikomu tu ne jestescie potrzebni i nie wyjezdzaj tu z gadkami ze robicie cos w imieniu spoleczenstwa bo nikt niechce abys cokolwiek w naszym imieniu robil i tyle to by bylo tak wiec proponowal bym zmienic nazwe waszej partii moze na "GLUPOTY I CZYNY KTORE NICZeMU NIE SLUZA"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |