niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
unikat

hej, czy ktoś już był w nowo otwartym klubie unikat?
jak wrażenia? a jak po koncercie norbi'ego?
warto się tam wybrać, czy to nadal ten sam klimat co w dawnym metro? czyli towarzystwo głównie poniżej 18'ego roku życia;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: unikat

Malolatow nie ma z dowodami wpuszczaja ale co z tego jak przyjda takie rozpuszczone lale i czekaja az im barman drinki za darmo zrobi heh... na poczatku duzo osob a potem przed 1 wszyscy poszli do yamy ;d

haaaaaaaaaaaaaa buców duzo straszyli mlodych

burczymucha a ty bylas ??? jak wrazenie??

więc jednym słowem łomżyńskie klimaty...ten weekend sobie odpuściłam bo na początek to takie buuuum narodu będzie i może za tydzień się wybiorę, ale chyba się porządnie zastanowię...:)
a co do lal hehehe wszędzie się takie znajdą tak jak i małolaty :)
pozostaje do wyboru Amnesja i Amnesja :) póki co to chyba tylko tam jako taka kultura :)

ja byłam, nie ma małolatów, muzyka jest na poziomie, barman robie świetne drineczki a co do towarzystwa to troche potrwa zanim renoma sie wyrobi, narazie przychodzą wszyscy bo każdy chce sie sam przekonac ale rokowania są dobre

Ja byłam i myślę że wróce, mam już dość tłoku w Yamie, nie mozna przejsc bez obmacania połowy obecnycha tam luzik i jak narazie pełna kulturka bez młodych gniewnych. Mam nadzieje ze towarzystwo sie podzieli i w obu klubach bedzie tak w sam raz. Jeszcze pare imprez i Unikat sie rozkreci, w koncu cos nowego.

buahaha, nie ma jak zalozyc sobie 2 konta zeby rozreklamowac ten syf :)

Soho jak jestes taki hakier ;p to pokaz autentyczne dowody na to, ze to konta autopromocyjne ?

bywałamja (---.lomza.mm.pl)

kolorowanka (---.lomza.mm.pl)

liczba postow jednej i drugiej pani to razem aż 2 ! :)

ho ho ho jaki hakier niech mnie kule biją :D

Mondzio jak na to wpadłeś, jesteś geniuszem ?

Mondzio wróciłem aby pokazać Ci jaki z Ciebie kretyn

monisia9394 (---.xdsl.centertel.pl)
161RDC30 (---.xdsl.centertel.pl)
JP... (---.xdsl.centertel.pl)
Ćinek (---.xdsl.centertel.pl)
VJ (---.xdsl.centertel.pl)
lolek1234 (---.xdsl.centertel.pl)
Zi0belek (---.xdsl.centertel.pl)
Odwiedzający (---.xdsl.centertel.pl)
jasio01 (---.xdsl.centertel.pl)
tarantula11 (---.xdsl.centertel.pl)
domi1701 (---.xdsl.centertel.pl)
ZoZoLo (---.xdsl.centertel.pl)

Reszty nie chciało mi się kopiować. Czy to jest dowód na to, że masz tyle nicków na forum czy po prostu jesteś idiotą ?

re.
ania1987;

a co świadczy o kulturze amnezji i wyższości nad np. unikatem

dla mnie to zawsze ci sami ludzie tylko w innym opakowaniu, i tak możemy podziwiać tynkarzy, szpachlarzy, TIRowców, taxiarzy itp. odpacykowanych, wypachnionych, gotowych dla tej "jedynej" odegrać rolę życia - vipa. Łomża to wiocha, nawet nie można tu być sobą, bo jak nie włożysz odświętnego wdzianka to wezmą i do lokalu nie wpuszczą.

lala26 bardzo dobrze napisane :)

jackas ogarnij sie , jak ty nie masz takie zmysłu jak "domysł" to nic ci na to nie poradze ...

o wyższości amnezji nad unikatem świadczy tylko chyba wysokość płaconego czynszu za lokal:D

Mondzio a czy ja w swojej wiadomosci robie temu kubowi reklame,że mialabym z kilku kont pisac? to co ja napisalam to są fakty, małolatow nie bylo to kazdy kto był poswiadczy, drinki piłam wiec moge cos na ten temat powiedziec, Dj chyba byl w Łomzy ogolnie znany i klimatem nie odbiegał od Yamy. Z Twoich wiadomosci moge za to wywnioskowac ze Ty robisz antyreklame i czepiasz sie do pozytywnych opini

Przy jakiej ulicy jest ten nowy klub?

to jest obok 54 i centrum chinskiego, za stokrotką

re.
lala26
tak się składa że wczoraj tam byłam,
w czym jest lepsza amnesja od unikatu?
choćby w tym:w unikacie toaleta damska wygląda następująco:klitka, płytki na ścianach pomalowane farbą olejną, a ścianka dzieląca kibelek od zlewu sięga wysokości 2 metrów i jest wykonana z płyty pilsniowej:]
+ jest taki ze czysto i był papier, nawet różowy
o amnesji chyba nie trzeba pisać
w lokalu: hmm kanapy spoko stoliki też, ale te ścierki powieszone na ścianach hehe wystrój raczej na odwalonego, aby aby.
+ jest taki że parkiet większy od naszej obleganej yamy. duużo większy
Bar: heh poobserwowałam, i zauważyłam tendencje, wprost nagminna, że barmani uciekają jak tylko zbliża się klient??co to ma byc?:)
jeśli chodzi o muzykę podobała mi się, dałoby się pobawić przy niej.
osób było mało. ale nikt dowodów nie spr. i małolat było całkiem sporo;) wchodząc usłyszałam za plecami text ochroniarza do kolesia : " w dresach nie wpuszczamy" ;] ale pod lokalem faajne towarzystwo stało i dobrą reklame robiło ooby tak dalej ;]
ogółem w unikacie czułam sie prawie jak w buumowni miejskiej:D
ale liczę że się poprawi standard;)

To ja też się dołączę do "reklamy" hehee... Podbił Unikat w konkury do dziury

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

re
ania1987

Zgadzam się z tobą w 100%, że oddanie moczu w przyzwoitych warunkach to podstawa udanej zabawy dla "łomżyńskich vip-ów". Taka odskocznia od lania do toy toy-a.
Unikat to lokal dla wszystkich (z małymi wyjątkami) a amnesia to też lokal dla wszystkich tylko w sztucznej otoczce. Śmieszne jest to, że ktoś kto nie ma pojęcia o tym co jest modne, stara się kwalifikować osoby na nadające się do wejścia albo nie nadające.
Jak w kościele usiądziesz obok osoby odświętnie ubranej ale z duszącym zapachem dymu papierosowego z domieszką zapachu praparatów od moli tzn, że to szczęśliwy - bo go wpuścili, z podbudowanym z tego powodu ego - gość amnesii.
Klimat do zabawy w unikacie jest o niebo lepszy, czujesz się sobą, nie udajesz kogoś kim nie jesteś i masz wszystko w dupie. I o to chodzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org