Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
drodzy wlasciciele czworonoznych przyjaciol |
mam pytanie czy dalo by sie tak zrobic zebyscie nie srali swoimi pieskami gdzie popadnie?np. na trawnikach,piaskownicach,chodnikach?i jeszcze zebyscie nie szczali nimi na samochody?dziekuje. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: drodzy wlasciciele czworonoznych przyjaciol |
"nie nie srali swoimi pieskami gdzie popadnie" "nie szczali nimi na samochody" HAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA Co za typ... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
dobrze buduje zdania
|
|
na chodnikach i w piaskownicach da sie zrobic. na trawnikach juz nie. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Będe szczał swoim pieskiem gdzie chce :D:D:D HAHA ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
a koty to co nie walą do piaskownicy ?? Walą i to zakopują a potem dzieci siew tym bawią!! Więc wara od psów.
|
|
myślę, że by się dało! Jak by miasto, czy spółdzielnie do których teren należy, powydzielają miejsca do wyprowadzania zwierzaków, tak jak jest w innych miastach. Na początek to niech może właściciele prowadzają swoje pieski na smyczy, a te groźniejsze, czy też tak wyglądające w kagańcach.
|
|
bydło jebane chyba nigdy się nie nauczy kultury z tymi psami
|
|
Miejsca do toalety nie wystarczą, bo przecież typowy polski właściciel psa to ignrant i cham, który nie będzie umiał z tego korzystać. Tak samo jest z parkowaniem aut w miejscach oznakowanych na parkingach białą kreską, bądź ułożonych z polbruku boksów. Przeciętny kierowca spod szyldu kultury plebejskiej tego nie respektuje, widząc tylko czubek własnego Ch.ja. Ot zwykły przykład tumanów o kulturze bliższej troglodycie niż cywilizowanemu człowiekowi.
|
|
mam pytanie czy dalo by sie tak zrobic zebyscie moim dwu-nożni przyjaciele z ssaków rodzaju naczelnych tzw człowiekowatych, mądrych i inteligentnych, rozumnych i myslących nie srali gdzie popadnie? np. na trawnikach,piaskownicach,chodnikach, przy smietnikach, na cmentarzu, w klatce schodowej? i jeszcze zebyscie nie szczali do piaskownic, na trawniki i chodzniki, pod drzewami i krzakami, w śmietniku i w klatce schodowej, na cmentarzu i pod sklepem? dziekuje Fiku
|
|
"Pasjonat" - jak widać po Twoim wpisie na forum, z kulturą u Ciebie słabiutko! Ale cóż jedna kultura - drugiej nie jest równa.
|
|
Nie trzeba było długo czekać - powyżej przykład typowego ignoranta i idioty odwracającego kota ogonem.
|
|
pawcio inteligencie , koty robią w domu do piasku, a koty na dworzu są bezdomne a ty odpowiadasz za swojego glupiego psa ktory sra na żadko do piaskownicy a potem dupą wyciera ci o przescieradlo
|
|
brawo nie_pajacuj_w_nowej_wersji !!:D
|
|
mam nadzieję, ze włascicieli psów którzy nie sprzątają po pupilach, tak tych psiaków wykocha inny psiak od tyłu że nie wysrają się przez następny boży miesiąc. Dziekuje dowidzenia :)
|
|
to sprawa dla rzetelnego czy jak mu tam toc on zajmuje sie wszystkimi skandalami w miescie hehehe pzdr
|
|
Koty są czesto wypuszczane i to one mają tendencję do robienia kupki w piaskownicach. A tak w ogóle po trawnikach się nie chodzi a trawka ma nawóz naturalny przynajmniej:D Pies jak pies czasem gorzej jest z ludźmi... PS. Nigdy nie widziałem żeby właściciel wprowadzał psa do piaskownicy i pozwalał mu tam się załatwiać. Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Te psie mamy i psi tatusiowie nigdy tego nie zrozumieją, na darmo nasza gadka. Zawsze lubiłam zwierzeta ale po tym co widzę na codzień mam ochotę kopnąć w dupsko każdego zasranego pieska i jego pana/panią jak widzę ich na spacerku..! Jeśli można nazwać spacerkiem toaletę gdzie popadnie kilka razy na dzień.. Łaża z nimi po osiedlach, po skejtparku gdzie bawią sie dzieci i młodzież.. Żygac się chce od tego smrodu.. Żebym wiedziała że jest jakaś kara za zasrywanie trawników itp to bym normalnie foty cykała srającym pieskom i ich właścicielom,zrobiła z tego uzytek to może wtedy nauczyli by się kultury..
|
|
będę nim srał na trawnikach (w piaskownicach niekoniecznie), a jak nie pasuje, to pobuduj się gdzieś na wiosce i odgrodź się od tego "jeb.anego świata, który cię nie rozumie". wy też sracie, aż echo się niesie szybem wentylacyjnym, śmierdzicie potem na ulicy i w sklepach, całujecie się ze swoimi obleśnymi panienkami w publicznych miejscach, rzygać się chce od smalcu w waszych włosach, parkujecie samochody jak paralitycy i hałasujecie nawet robiąc herbatę w kuchni. ale ja, w przeciwieństwie do was, wbijam w to. mam poważniejsze rzeczy na głowie. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Cóż... smutek człowieka ogarnia, gdy czyta te brednie. Jeśli masz zwierzaka to sprzątaj po nim. Ja to robię i widzę, że jest takich sprzątajacych wielu, nawet tu, w Łomży. Ciekawe czy ci wszyscy krzykacze, gdyby sami mieli ukochanego pupila, to czy tak sumiennie sprzątaliby po nim. Wątpię, do tego trzeba kultury, a po wypowiedziach sądząc, właśnie tego im brak :(
|
|
też czasem sprzątne, jak gdzieś narobi w nietypowym miejscu (np. na kostce). ale bez przesady. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
trackone - popieram wcześniejszy post :-) Nie które psy są mądrzejsze od nie których na tym forum i pożyteczniejsze ,każdy musi się załatwić świnie (czytając "ludzie" )też srają gdzie popadnie i leją a wracając do psów to jaki właściciel taki pies więc nie wincie zwierzęta bo one nie są winne tylko LUDZIE ! ja z psem chodzę na pole żeby się załatwił a taka mieszka psychopatka która nie ma dzieci i całuje swojego pieska jak by jakiś jej dzieciak i przejdzie się dokoła bloku i szczęśliwa jak jeszcze na klatce narobi kloca ,albo ma pretensje że za głośno się po klatce schodzi wtedy jej dziecko wersji pudelka szczeka na cało klatkę ha. dużo ona i jej pies szczeka - więc jaki właściciel taki pies , mój pies w domu szczeka raz na miesiąc jak ktoś płacze w telewizji lub jakiś menel po klatce chodzi a nie na wszystkich dokoła. Więc temat jest podzielony bo są normalni właściciele i psy i są psychopaci . A co do kotów to one najwięcej srają do piaskownicy nie raz widziałem jak cało bando przyjdą narobią i zasypują a później drogi założycielu tematu ,pewnie twoje dziecko bawi się gówniakiem kota których jest pełno po blokach .
|
|
ej no ludzie bez przesady, zwierzeta to nie ludzie, psa mowic nie nauczysz, ale czlowiek szczekac to potrafi, trudno zeby sadzac psa na klozet i kazac mu sie tam wysrac, ja rozumiem, ze sranie w piaskownicy, pod oknami, na trawniku, chodniku czy parkingu jest karygodne ale ludzie, po co sie rejestruje psy, po co sie uiszcza za nie oplaty? Co one pokrywaja? Wlasnie te ich sranie. Nie popieram zasranych trawnikow ale badzmy wyrozumiali, ilu z Was bedac w lesie, w trasie czy nad woda sral pod krzakiem albo sikal pod drzewem? wyprowadzac psy ale z dala od piaskownic i ruchliwych miejscach, prowadzic gdzies na pole czy obrzeza osiedla i po klopocie, no chyba, ze ktos zna psią supernianie to mozna zadzownic i nauczy pieska sadzac na klopa ;))
|
|
a.l. na chamstwo odpowiada się chamstwem napewno nikt nie będzię spokojnie siedział kiedy drugi mu sra na głowę. A swoją drogą bardzo miła niespodzianka wleźć sobie na pisie gówienko wybierając sie np do pracy o tam jeszcze milsza to sie na nim pośliznąć a 100% satysfakcji sie ma tylko wtedy kiedy się na nie spadnie. Tak jak mówię TĘPIĆ TO BYDŁO
|
|
a co lauracrow? twoj pies jest taki glupi ze nie nauczylby sie srac do klozetu?pierwszy raz spotykasz sie z taką rzeczą? jak sie bierze zwierze to trzeba byc odpowiedzialnym , to nie jest maskotka tylko do glaskania. LUdzie tez sraja ale nie idzie to po chodnikach, placach, mozesz posprzątać i tez wyrzuc do kibla albo do smietnika. Nie ktorzy dobrze ze zwracaja na takie rzeczy, bylem swiadkiem jak kobieta wyszla ze swoim miniaturowym pupilem na łąki.... tam tez jest zwrocili uwagę, dali jej łopatę(w sensie dosłownym) i sprzątneła, chyba nauczyła sie czystosci. trackone a jak tobie nie przeszkadzająp psie kupy, to ok, załatwi twoj pies, ja się poswięce, wezme w papier i umyje ci szybe od samochodu.
|
|
Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 08-06-10 22:51 a co lauracrow? twoj pies jest taki glupi ze nie nauczylby sie srac do klozetu? ty 12 lat uczyłeś się obsługi widelca, więc wyluzuj. Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 08-06-10 22:51 trackone a jak tobie nie przeszkadzająp psie kupy, to ok, załatwi twoj pies, ja się poswięce, wezme w papier i umyje ci szybe od samochodu. moja rada - nie przenoś pracy zawodowej do życia prywatnego. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
jak bedziesz mył swoją szybe z psiego gowna kilka razy dziennie to bedziesz mial okazje robic to zawodowo
|
|
Ludzie przecież to tylko o sranie chodzi, po co ta cała afera..? Czy nie będzie wszystkim przyjemniej jak będą NIEZASRANE chodniki, trawniki, place zabaw itd ? Czy wy ślepi jesteście naprawdę..? Rozejrzyjcie się wokół.. Na pewne sytuacje nie mamy wpływu ale na psie sranie mamy - więc zróbmy coś z tym..
|
|
to powiedzcie gdzie ci właściciele mają iść z tymi psami by się załatwił? Pies nie człowiek - nie załatwi się w WC. Nie wytłumaczysz psu by, nie lał i nie strał przez 5 czy 10 min. tylko dopiero jak wyjdziemy za miasto, czy gdzieś na łace, poza osiedlem. Fakt faktem są właściciele, którzy puszczą psa bez smyczy - niech łazi gdzie chce i robi co chce. Nasrał na chodniku - to sprzątnij, wrzuć do kosza i po kłopocie. Wniosek można wyciągnąc jeden, że nie wszyscy posiadacze czworonożnych przyjaciół - powinni ich mieć. Ja sprzątam po swoim pupilu jak narobi na chodniku, bo nie wypada nie sprzątnąć, tak jak rzucać papierki. Ale jak narobi na trawniku, gdzieś musi, jak nie ma gdzie - to chyba żadne przestępstwo. A co do dzieci - to trawniki nie są do zabawy,. - Jak pies narobi to ludzie krzyczą, zwracają uwagę, mają rację - ale zrozumcie pies też ma swoje potrzeby i gdzieś się musi załatwić. - A teraz z drugiej strony, Dzieci jeszcze gorsze rzeczy robią niż zwierzaki, drą buźki na całe osiedle i też musimy to znosić. Ja rozumiem, że dziecko ma potrzebe się wyszaleć i powydzierać i dla mnie jest ok. - Dlatego zrozumcie, że wszystko ma swoje plusy i minusy - tak musi być - dzieci mają place zabaw, to może i zwierzęta niech mają place na załatwienie swoich spraw.
|
|
Wkońcu płacimy za naszych pupili podatek, to można z tych pieniędzy zrobić użytek i powydzielać specjalne miejsca dla potzreb zwierzaków. Wtedy by psy robiły w tych wyznaczonych miejscach.
|
|
buahahahahahaaaa... ludzie, ale wy jesteście głupi! Co wam przeszkadza ten piesek co się wyszczy na drzewko? na pytanie lauracrow już nie ma odpowiedzi? No przyznajcie się ilu z was srało pod drzewkiem w lesie jadąc na mazury? Bo na stacji to kazali 1zł zapłacić, to się wysram w lesie nie??? Normalnie żenada!!! Ja też mam psa, który w życiu koło piaskownicy nawet nie przechodził, bo to nie miejsce do wyprowadzania psów! Felgę w samochodzie olał 1 raz. Moją. I dostał w tyłek i się nauczył, że tak nie wolno! Jak kiedyś widziałem, że pies sąsiada zrobił kupe w piaskownicy, to poszedłem do niego i opieprzyłem. Po chwili gość wyszedł z łopatką i posprzątał... Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 08-06-10 22:51 twoj pies jest taki glupi ze nie nauczylby sie srac do klozetu? Chciałbym zobaczyć jak ten twój piesek sra na kiblu buahahahahahaa!!!!!
|
|
nie znosze psow, pogonic takie, wlasciewie co on robi siedzi i zasmierdza mieszkanie kazdy pies powinien byc na lancuchu, przy swojej budzie, szczekac na! wszystkich gosci i powiadamiac wlasciciela, ze juz, mozna ze sa, i tego! pokorne zwierze, powinno czekac na miske wody w upalne dni! zima mozna go spuscic, niech lata.. w blokach ZAKAZ wszelkego zwierzactwa, taki jest moj stosunek do psiego narodu
|
|
do : inspektor Kojak - tu chodzi o sprzątanie a nie o sranie w dosłownym tego słowa znaczeniu. do : a.l - tak masz rację, trawniki nie są do zabawy dla dzieci. Są przeznaczone do srania dla psów
|
|
ja mu zaraz sprzatne spod nosa tego malego skur...co sra na trawniki!!!!!!
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) Data: 09-06-10 12:18 ja mu zaraz sprzatne spod nosa tego malego skur...co sra na trawniki!!!!!! powodzenia!!!
|
|
a.l niech te psy srają na trawnik ale i niech szanowny właścicel weźmie gówno do łapy i wyrzuci do kosza a nie zostawia. Co za ludzie wogóle tak robią chyba tylko bydłem mozna ich nazwać bo tak samo jak bydle gdzie stoi tam sra
|
|
Autor: inspektor Kojak (---.play-internet.pl) Data: 09-06-10 12:42 Autor: szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) Data: 09-06-10 12:18 ja mu zaraz sprzatne spod nosa tego malego skur...co sra na trawniki!!!!!! powodzenia!!! o co CI chodzi??? watpisz ze nie umiem lapac????
|
|
Hycel??? Aaaat o dobre, bo jeszcze w życiu nie widziałem :D
|
|
place podatek wlasnei na sprzatanie po moim psie i tyle w temacie pozatym wole zeby trawniki byly zasrane niz zeby kazde male gowienko ludize pakowali w foliowe torebki ktore beda sie rokladac 1500 lat do piaskownicach i chodnikach moj pies nie sra a tych kozakow co tak krzycza zapraszam niech podejda i powiedza mi to w twarz jak jestem na spacerku , wtedy podyskutujemy a nie placza na forum easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
ICEBERG myślisz że w tej sprawie jest jeszcze o czym rozmawiać..? A może mnie psem poszczujesz jak podejdę "dyskutować"..? A tak wogóle to skąd mam wiedzieć który to ty jesteś - wklej fotę to podejdę :) Jeśli się wstydzisz to podaj okolice w której chodzisz z pieskiem i rasę psa ;) - może cię poznam
|
|
zakladajac temat nie mialem na mysli wszystkich posiadaczy psow tylko tych srajacych i szczajacych swoimi pupilami na prawo i lewo.porownywanie psow i dzieci jezeli chodzi o prawa do trawnika jest, delikatnie mowiac, nie na miejscu.kto jest natyle uposledzony ze tego nie rozumie trudno.podatek ktorym sie zaslaniacie nie jest oplata za sprzatanie po psie tylko jest podatkiem za posiadanie czworonoga(podatek od luksusu), podobnie jak podatek klimatyczny np. ,ktory jest tylko za to ze oddychamy "swiezym"powietrzem.osobiscie nie mam nic przeciwko zwierzetom ale nieodpowiedzialnosc i czasami skrajny idiotyzm ich wlascicieli czasami doprowadza mnie do furii. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
iceberg, nikt tu by do ciebie nie podchodził poto by powiedziec ci to w twarz tylko strzeliłby cie odrazu po pysku, znalazł sie bohater
|
|
iceberg podatek nie jest za sprzątanie po czyimś psie i jak byś miał trochę oleju w tej łepetynie to byś wiedział ze nie ma żadnej służby do sprzątania psich gówien. Niewiele wiesz i niewiele masz do powiedzenia więc nie pisz nic. Nikt nie ma czasu zeby cie szukać po Łomży i się z tobą ciągać bo są ludzie poważniejsi od ciebie.
|
|
"Iceberg" twoja wypowiedź jest świadectwem twojej plebejskiej kultury. Cywilizacja, a wraz z nią kultura poszły do przodu, a ty zostałeś na poziomie latryny.
|
|
Ja po swoim psie sprzątam odchody .Biorę z sobą dwie małe torebki foliowe i gdy zwierze się załatwi owijam torebkę na ręce zbieram odchody zaijam toebkę i po zabiegu to samo polecam innym użytkownikom psów mój pies jest małych rozmiarów i przez to mało wydala ale te większe stwożenia narobią pokażne ilości karać i napiętnować właścicieli nie sprzątających po swoim psie .
|
|
Brawo i szacun dla CIebie ernest
|
|
muahaha same tu kozaki chyba przestane z psem chodzic xD a dla ciebie ernest szacun twoje wnuki beda zyc na wielkim wyspisku smieci dzieki takim jak ty beda sie bawic na foliowych trawnikach easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Autor: ICEBERG (---.elomza.pl) Data: 10-06-10 13:44 twoje wnuki beda zyc na wielkim wyspisku smieci dzieki takim jak ty beda sie bawic na foliowych trawnikach +1 co wam szkodzi, że psy srają na trawnikach??? Od chodzenia są chodniki!!! hahahaha
|
|
ernest37 - i właśnie o takie zachowania nam chodzi :) ICEBERG i inne tu "madrale" powinni brać z Ciebie przykład ;) I o co problem...? ;)
|
|
iceberg:w sklepach zoologicznych dostepne sa ekologiczne torebki na odchody wiec nie sciemniaj jaki to z ciebie ekolog i mysliciel.mysle ze po prostu zemdlal bys na widok gowna swojego psa i zgrywasz twardziela-ekooszoloma.najlepiej przykuj sie do tego gowna lancuchem i wymysl jakis "madre" chaslo na transparent,np.trawniki sa do srania, rasisci precz od klocka,itd. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
dokładnie ICEBERG zrób tak jak kaligulik mówi. Po samym emotikonie xD widac jaki poziom reprezentujesz. A co do tych torebek to jak fajnie ze twoje wnuki będą żyły w zgnojonym i zasranym świecie
|
|
jeszcze chcialbym dodac aby nie szczac pieskami na lawki, siadaja tam potem ludzie,dotykaja dzieci... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
potem dziecko tego dotknie i umrze... ma pani dziecko? MAM TO UMRZE!
|
|
A ptaszki nasrają na ławeczki i jest ok, żul nachlany zeszczy sie na ławce też jest ok, a piesek oszczy noge od ławki nie jest ok
|
|
Ptak nie lata na smyczy Pijany pan dostanie mandat jak ktoś odpowiedni to zauważy A pies naszczy bo jego pan ma to w dupie
|
|
Wlasciwie,czym dla czlowieka sa te darmozjady????przybranym dzieckiem,przyjacielem, przylepa,wlasnym zdziczalym sumieniem,
|
|
O o o baba coś mądrego powiedziała chociaż tak trochę nei tego
|
|
aha no to jak pijany dostanie mandat, a nie uwiazany ptaszek ucieknie to jest gitara, wtedy dziecku jak to dotknie nic sie nie stanie? No super tok myslenia, a moze ty wstapil bys do strazy miejskiej i patrolowal bys osiedla bo patrze, spedza ci ta sytuacja sen z powiek, przezyc nie mozesz? Jak ci ulzy to moze sam idz noge podnies, i nalej na laweczke, po twoim siku na pewno nikt sie nie zarazi, a ty mandat dostaniesz i bedzie po sprawie
|
|
Macie problem ? i tak ten świat jest gówniany więc kupki zwierząt to najmniejsze zło ,ludzie są gorsi. A patrze nie którzy to za dużo telewizji się naoglądali .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |