Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Boks w Łomży? |
Witam ;) Czy są jeszcze w Łomży prowadzone zajęcia z boksu? Jeśli tak to gdzie i jakie są ich koszty? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Boks w Łomży? |
W Jeziorku co sobota koszt to dojazd+wino dla złapania atmosfery. człowiek lasu
|
|
wczesniej czesto na ulicy alei legionow mozna bylo spotkach kilku trenerow oraz sparing partnerow
|
|
znajdziesz pod kazdym sklepem monopolowym wystarczy krzywo spojrzec na obszczymurkow i bedzie runda treningowa
|
|
Zajęcia są w WSA,koszt 50 zł miesiecznie,jutro trening na 16 30
|
|
pasztetbabci dzięki za info. a tak w ogóle ile osób tam uczęszcza i ile razy w tyg. są treningi? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Pasztetbabci kazdy moze przyjsc od sobie na ten trening?
|
|
Jak zapłacisz :) treningi są 2 razy w tygodniu.
|
|
a można jutro wpaść i zobaczyć jak to wygląda? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Niewiem ale chyba tak
|
|
a kto to prowadzi ??? martin8421
|
|
kiedyś w budowlance coś było, a teraz to chyba na ulicy. AutoPokaz.pl
|
|
a ja podpisuje się pod pytaniem kto to prowadzi??
|
|
no i co będzie jakaś odpowiedź?
|
|
strata czasu
|
|
Treningi prowadzi trener, przyjdź i się wszystkiego dowiesz. Oczywiście że można przyjść i zobaczyć jak wygląda trening ale to strata czasu, zamiast patrzeć lepiej potrenować z sekcją i budować formę.
|
|
a kiedy kolejny trening?
|
|
w czwartek na 16 30.
|
|
mam pytanko..potrzebny mi kontakt do tego trenera lub ew do kogos kto prowadzi zajecia z boksu lub kickboxingu... z gory dzieki za info Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |