niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Baranowski - wesela

Czy moglibyście napisać jak wam podobają się wesela w Baranowskim???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Baranowski - wesela

jak narazie to chyba tam nic nie zorganizujesz...

Wiem, chodzi mi jak ludzie tam sie bawili dotychczas, organizacja, obsługa, jedzenie, klimat.

Moim zdaniem:
organizacja, obsługa, klimat OK,
a jedzenie - średnie

Ja tam byłam raz i powiem że było bardzo dobrze. Jedzenie normalne bez żadnych rewelacji. Bywało lepsze w innych lokalach ale ogólnie w porządku. Poza tym bardzo dobra organizacja i klimat fajny. Sala jest ładna i ogólnie cąłość tworzy taki miły nastrój. Ogólnei polecam.

mi również sala bardzo się podobałą ale jedzonko bez szału.niby wymyślne i oryginalne ale w smaku przeciętne.obsługa ok.dużym plusem wg mnie jest cała oprawa wokół sali//ściślej za nią.oczko wodne,mostek itp.naprawdę ładnie

Ja ogólnie polecam sale w Nowogrodzie Pasjonata. Jedzenie wysmienite Dodatkowa Altana obok sali trzeba zobaczyc nie da sie tego opisac klimat rewelacyjny Gorąco Polecam

wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)

a ja Gorąco Odradzam sale Pasjonat w Nowogrodzie

akapulko12

Pasonata podoba mi sie tylko w tym,ze maja fajna altane z grilem i wiate do zabaw na powietrzu, a jedzenie takie sabie, no i wystroj sali taki remizowy...
Polecam za to Kasztelan wiski w Wiznie, jedzenie zajebiste, sala piekna, obsluga na medal; chwale nie dlatego,ze rodzina ale dlatego,ze sama mialam tam wesele i jestem zadowolona, na sylwestra tez tam ide

Pasjonate rowniez polecam . Szkoda pieniadzy na ten lokal, wcale nie jest taki rewelacyjny a z zewnatrz wrecz obskurny i zadnych wikeszych atrakcji poza ogniskiem

ja

Nie polecam ;)

Pod Topolami?? bylem tam moze na 6 - 7 weselach jak dla mnie najlepsza w okolicy (specyficzny klimat i extra jedzienie), w Baranowskim bylem sala calkiem fajan jedzenie srednie...

Pasjonata hehe -porażka po całej linii.W Baranowskim wporządku wesela.Bardzo podobało mi się w Zbyszko w Nowogrodzie i Pod Topolami-jedzenie dobre i świetna obsługa.

Pasjonata mało miejsca jak na około 200 osób i jedzenie takie sobie, fakt, że wystrój z zewnątrz dużo lepszy i ciekawszy niż we wewnątrz.
mandrzejczuk - co do jedzenia w kasztelanie i obsługi nie mam zastrzeżeń sala też niczego sobie, tylko mi się ta podłoga nie podoba, ale z zewnątrz też jest bardzo ładnie :)
Pod Topolami również wystrój i jedzenie na 5 :)

no podloga jest cala z kostki ale parkiet jest inny i powioem ci,ze obawialam sie polamanych obcasow, ale wcale tak ne bylo, wygodnie,no a ta kostka oddawala klimat, bo wszystko jest w stylu zamkowym no a w zamkach byla podloga z kostki ;)) ale nie, bylo ok nikt sie nie przewracal. na dzien dzisiejszy jest tam 135zl od osoby,w tym 6 dan,tort,napoje,ciasta wszystko full wypas no i dania sa podwojne,wiec w sumie u mnie bylo 12 roznych potraw plus przystawki. No i jaki apartament dla nowozencow mmm....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org