Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Waldek O(...) i jego beznadziejna robota |
Chciałabym wszystkich uczulić na robotę jaka wykonuje P. Waldek O(...). Pan ten zajmuje się robieniem i montazem mebli kuchennych. Zwrócicie uwage na to w jaki sposób przytwierdza meble do ścian. Jak dziś się okazało szafki które montował u mnie w domu były przyklejone na klej do ściany zadnych innych zabezpieczec, szafka ma taki styl że posiada tylko trzy nogi została przyklejona do ściany. Mam roczną córkę która oparła sie o szafkę (wiadomo że takie dziecko nie ma siły 80 kg faceta) szafka przewróciła się na moją córkę była bardzo ciężka, naszczęście nic się nie stało. Ale mało brakowało a doszło by do nieszczęścia. Naprawdę odradzam usługi tego Pana. Są drogie i nie ma żadnej rewelacji po za tym jakosc mebli oraz montaz do d.......py.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Waldek O(...) i jego beznadziejna robota |
ało cenzura he a jednak jest tu jakiś admin ;P
|
|
Ja uważam że w takich sprawach trzeba znać dwie strony. Jestem stolarzem z zawodu i uważam że na żadnym kleju szafka by sie nie utrzymała na ścianie tym bardziej wisząc.
|
|
Jeżeli chodzi o pracę pana Waldka O. to uważam, że wykonuje on bardzo dobrą robotę. Pan Waldek robił mi zabudowę kuchenną, meble do łazienki i do przedpokoju i są one wykonane bardzo dobrze. Jeśli tej pani, która uważa ze jej meble sa źle wykonane i za drobie, to było trzeba skorzystać z usług innego stolarza, a co do ceny to uzgadnia się ją zamawiając meble. Jeśli pani nie odpowiadała to było trzeba szukać tańszych sklepowych mebli, które zostawiają wiele do życzenia. Poza tym to mebli nie klei sie do ściany, gdyz tak jak już wcześniej powiedziano, nie utrzymałyby sie one nawet w chwili montarzu. Publiczne oczernianie czyjejś ciężkiej pracy jest bardzo niekulturalne i złosliwe. Ja z usług tego pana jestem bardzo zadowolona.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |