Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
piosenka :) |
Ostatnio w radiu nadzieja słyszałem piosenkę, niestety nie znam jej tytułu, a wciąż chodzi mi po głowie. Śpiewa ją mężczyzna z kobietą po angielsku i jest to już starsza piosenka. Lecą tam takie słowa: whatever you go whatever you do........ Niestety więcej nie pamiętam. Z góry dziękuję za pomoc. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: piosenka :) |
Bryan Adams "Wherever you go, whatever you do"
|
|
lub Right Here Waiting - Richard Marx
|
|
jak bys w google wpisal to bys czekal mniej niz na odpowiedz na forum (pierwszy wynik) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
To nie ta piosenka. Tam śpiew kobieta i mężczyzna. Piosenka jest wesoła. A na google niestety nie mogę znaleźć.
|
|
to gra i śpiewa zespół " Z Pniewa" na wokalu Antka żony brat rodzony z płyty "lipa z sosną razem rosną" najnowszy ich przebój "ty mnie sie nie bój" :)
|
|
Dzięki za pomoc. Znalazłem. Chodziło mi o Chris Norman and Suzi Quatro - Stumblin in
|
|
czy trzeba cienko spiewac to piosenke czy sie wczuwac? co do wczuwania ja nie mam problemu - czy z lipy robi sie herbate? i ona sprawia ze czlowiek sie wczuwa a spiewanie jest stara piosenka?
|
|
szaszu z lipy robi sie susz ale jest lipny dlatego nie polecam a stare piosenki jak najbardziej... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
to ja sobie przypomne slowa
|
|
i jak Ci idzie? "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
powoli, moze sobie przypomne przez noc
|
|
tuuurystyczna piosenka i na dobre i na złe turyyystyczna piosenka ............. "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
The roof the roof the roof is on fire The roof the roof the roof is on fire The roof the roof the roof is on fire We don't need no water let the mother*ucker burn Burn mother*ucker burn :))))))))))))) "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Chris Norman and Suzi Quatro - Stumblin in słyszeliscie rusko wersje davaj nalivaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |