Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZOŁG PT-91 TWARDY |
Czołg pt-91 twardy! czy to prawda ? ze to jest nalpeszy czolg na swiecie .znajduje sie na 1 miejsciu z 10 najlepszych czolgow na swiecie .mozna wpisac na YouTube tylul , 10 najlepszych czolgow swiata.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZOŁG PT-91 TWARDY |
http://www.youtube.com/watch?v=j1-997_R35s miejsce 1 to polski czolg.
|
|
W The Top 10 Best Tank in the World już nie. Jaja sobie robisz ?? Nasza armia wzięła parę starych Leopardów i uważa je za cud techniki.
|
|
ja słyszałem ze Abrams jest najlepszy. NIE został zniczony w walce z czołgiem przeciwnika!!! niszczone sa przez pulpaki, wyrzutnie rakiet itp
|
|
według tego co widziałem ostatnio na you tube najlepszy jest leopard.ale to wcale nie musi być prawda.
|
|
1 miejsce Abrams 2 miejsce Leopard 2 a pt 91 gdzies mozna go umiescic miedzy 10 a 20 pozycja
|
|
You Tube wpiszcie tylul ! 10 najlepszych czolgow swiata. tam mozna zobaczyc najlepsze czolgi na 1miejscu jest twardy pt 91.zobaczcie sami
|
|
może i taki filmik jest na you tube , jak bym nakręcił filmik o uazie i bym zatytułował najlepszy wóz terenowy świata to pewnie tez ktoś by się tym filmem zasugerował pt 91 jest na pewno dobrym czołgiem ale poczytaj sobie jaka elektronikę ma w sobie ABRAMS jakiego typu pociski jakie opancerzenie jaki zasięg itp,pozdrawiam
|
|
Ja widziałem taki ranking na discovery i faktycznie Leopard jest pierwszy, ale jest to nowsza wersja tego co dostaliśmy od Niemców, Drugie miejsce ma Abrams a trzeci jest o ile dobrze pamiętam czołg izraelski (nazwy nie znam)
|
|
niech zgadne Merkava
|
|
jak ja bym robil filmik...to najlepszym czolgiem byl zrobik t34. twardziel nie jest najlepszy... jest oparty na t 72.,.. konstrukcyjnie niczym sie nie rozni...tulko nakladkami (plytki) jest to pancerz reaktywny erawa... nic wiecej... no i elektronika...tego gowna jest wiecej... a dodam jeszcze, ze t 72 byl projektowany w latach 60...byla to koncowka lat 60 wiec nie jest to cud techniki.... Wg discovery t72 jest w pierwszej dziesiatce najlepszych czolgow na swiecie... zawdziecza to niskim ksztaltom... ladowacz zostal zastapiony automatem, co pozwolilo zmniejszyc wage...nie jestem pewien, ale chyba o 14 ton. wady... to takie, ze automat moze sie zaciac..i buuuuummm..., moze tez uszkodzic dlonie. dlatego inny nie uzywaja automatow, bo widza, ze jest to niebezpieczne. dodatkowa wada... w zalodze nie moga byc osoby wyzsze niz 165 cm ...slaby pancerz w polsce one sa, bo nie ma niczego innego...leopardy to tez nie sa cuda techniki, bo swoje lata maja.. ale o niebo przewyzszaja pt.91
|
|
a ja uważam że najlepszy czołg to rudy 102 z czterech pancernych hehehehehehehehehehehhehehehehhehhehhehehehhehehehehe pzdr Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
obejrzalem ten filmik i sie troche usmialem, bo polowa tych czolgow bazowala na t 72.... a dawac jakos pt 91 na pierwszym mijscu to raczej z sympatii i z zamilowania, koles dal kilka zdjec z google... i podklad nie pasujacy w ogole do filmu. a gdy pokazywal pt 91 twardy...ie zauwazyl co wybiera, bo sa tam zdjecia roznych wersji twadego....
|
|
rudy 102 był jednym z najlepszych czołgów................... ale w 1945 roku :)
|
|
w 34-41
|
|
polska nie ma nic dobrego he he same przezydki
|
|
ok w od 34 do 41 nie mam tak obszernej wiedzy o uzbrojeniu ale skoro dojechały do berlina w 45 roku to chyba były dobre :) żart oczywiście
|
|
one byly zaprojektowane...by tylko tam dojechac... i mialy prawo sie zepsuc... i nastapila pomylka do 43 roku;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |