sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOBRY ZESPÓŁ NA WESELE NA SIERPIEŃ 20

WITAM

Poszukuję Zespołu , który roztańczy gośći na naszym weselu ,które odbędzie się 20.08.2008!!!

Jeśli macie już jakieś doświadczenie to proszę o podanie nazw lub o pozostawienie kontaktu pelnego nr tel itp .

Z góry Dziekuje POZDRAWIAMY WOJTEK&SYLWIA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESELE NA SIERPIEŃ 20

cholera tyle , że Twoj ślub juz się odbył;p "20.08.2008r"
A tak serio to może DJ zamiast zespołu?

Przede wszystkim to już chyba setny wątek o zespole na wesele, wystarczy poszukać o znajdziesz odpowiedź.
Po drugie trzeba by było się przenieść w czasie, aby być na tym weselu ;)
A nawet jeśli jest to błąd w dacie, to i tak za późno się obudziłaś żeby znaleźć dobry zespoł na taki termin, większość ma terminy porezerwowane już nawet 1,5 - 2 lata do przodu.

PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ NA SIERPIEŃ 20. 2009!!!!

Wszystko tylko nie bierz DJ na wesele... tam liczy sie klimacik;p

polecam Graffit

A ja Staśka Wiszowatego,grał u mnie,u braciaka i we rodzinie ze dwa razy i każdy był zadowolony.to jego nr tel.508964392 można go było posłuchać w VIPIE latem.

Polecam "MODEL". Dobry repertuar, tworzą kulturalny, miły klimat.
Zajrzyj na www.model.lua.pl.

Pomyłka każdemu może się zdarzyć , no troche późno szukacie tego zespołu ale jak podzwonicie tu i tam na pewno znajdziecie jest wiele zespołów bardzo fajnych i tanich którzy się nie reklamują i mają wolne terminy polecam ślub łomża pl. Zakładka-zespoły muzyczne życzę powodzenia.

o dzieki ja tez szukam zespołu ale nic nie moge znaleść a raczej to jest pilna sprawa. tak wyszło ze potrzebuje na początek lutego. no nic szukam dalej. dzieki za stronke

Stasiu Wiszowaty (o ile nie ma zajętego terminu) to dobry wybór. Spróbujcie jeszcze StudioBand, Firma, Vabank. Jest sporo zespołów w Łomży i okolicach, na pewno coś znajdziecie. Powodzenia na nowej drodze życia!

PS Jak potrzebujecie nr. do wymienionych zespołów - podam.

ale 20 sierpnia 2009 to jest czwartek, więc każdy zespół powinien mieć wolny termin na ten dzień :) pytanie tylko czy będą chcieli zagrać w czwartek.

Polecam AMOR

www.zespol-amor.yoyo.pl/

na stronie znajdziecie kontakt

Ja osobiście proponuje wam zespół maximus z grajewa co roku bawimy sie z nim na sylwestra zabawa jest super potrafią zachęcić do zabawy a teraz w czerwcu grają na moim weselu i są nie drodzy !

tylko nie zespol Firma nie polecam

a zespol musi byc koniecznie z okolic lomzy? bo jak nie to moge dac ci namiar na chlopakow,ktorzy swietnie graja(na zywo), maja dar rozruszania gosci i przede wszystkim nie zdzieraja po 2,5tys za wesele. posiadaja wlasne oswietlenie, ponadto robia malo przerw i co najwazniejsze - napewno ci sie nie nachlaja. jesli chcesz to podam ci nr to zadzwonisz i poprosisz np o adres stronki(tam sa filmiki z roznych wesel,wiec bedziesz miala taki ,,probnik,, ich pracy. naprawde polecam - kuzynka wynajmowala ich na swoje wesele i poprawiny - bylam zachwycona sposobem w jaki poprowadzili cala impreze.

694 701 555 Pawel.

Witam!!!
Polecam zespół BOSS na wesele ekstra zespół goscie u mnie aż buty pozdejmowali tak się świetnie bawili. Robia mało przerw pełna kultura piosenki są dla każdego.

kzkwsk a dlaczego nie DJ (czyt. wodzirej) ? Za o wiele mniejsze pieniądze o wiele lepszy - szerszy repertuar i nikt przynajmniej nie fałszuje i nie udaje, że gra (mówię o playback'owych ewentualnie I-podowo - minidyskowych zespołach, których jest zdecydowana większość) :P a prowadzenie ? dobry wodzirej juz od pierwszego tańca sprawi, że parkiet będzie non stop zaludniony :)

Na trzech palcach mogę wyliczyć zespoły z Łomży, które de-facto grają na żywo :P
Najciekawszy jest jeden zespół, który i owszem rozstawia perkusję a mimo to z głośników leci gotowy aranż z wkomponowaną sekcją perkusyjną - nie będę wymieniał nazwy by tej firmie nie robić reklamy :) a co tam nie sobie grają :)

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=163927&t=163926

Zespół Muzyczny IMPERIAL
Z tym zespołem bardzo udana zabawa gwarantowana. Zagrają każdą piosenkę, na specjalne życzenie. Wesela, imprezy okolicznościowe. Skład: 3 osoby.
Grają same znane i lubiane hity.

Jarek Nieciecki Tel. 0-506 716 002
Krzysiek Gołaś Tel. 0-86 472 00 48 oraz 0-609 492 988

OJJJ CHYBA TROSZKE POŹNO SIE OBEJRZELIŚCIE "GOŁĄBECZKI" ;)ale zycze szczesia w poszukiwaniu ;)

P.S MOZE LEPIEJ DAJCIE TEMAT PT. " JAKIŚ WOLNY ZESPÓŁ NA 20 SPIERPNIA" ;)

Teo co wiesz na temat zespołu MODEL, mogę jakieś szczegoły jak grają, jak z przerwami, etc.

jest jeszcze zespół Event. Byłem na jednym weselu co grali i było świetnie. wejdź na ich stronę www.zespol-event.yoyo.pl i tam znajdziesz kontakt do nich. Nie wiem czy są wolni, ale warto spróbować. Pozdrawiam i życzę szczęścia ;]

Odradzam zespół MODEL, robią dużo przerw i nie potrafią zabawić gości. Bawiłem się na weselu na którym oni przygrywali i żeby nie fakt że byli tacy goście co potrafią się bawić nawet bez muzyki to byłaby kompletna stypa!!!

polecam zespol SWING grali u mnie na weselu tu masz namiary na nich 501691487

szukam numeru do zespołu amor bo podobna bardzo fajny zespół może ktos ma numer telefonu?

IZA vel wesola20 vel chlopak nie wysilaj się z tą autoreklamą zespołu amor bo to juz w d.... nie lezie. Zaistniejcie dzięki pracy a nie przez samopochwalne wpisy na forum :P

AMOR-506297060 prosze

polecam zespół "Kaprys" z Kolna!!!!

:)

i w ten sposob zareklamowaly Ci sie wszystkie pseudo-zespoly ktore nie maja grania,a dlaczego???---bo jak w trakcie Wesela wylacza prad ,to zaden z nich nie bedzie wiedzial jakie ma dzwieki na klawiaturze-Jesli wogole beda ja mieli na Weselu!a i tak bywa! moge Ci polecic zespol z Jednaczewa 1-tanczy,4-spiewa! chlopaki dostali doplaty rolnicze ziemie oddali w dzierzawe ,kupili sprzet i dysketky i juz sie kreci :):) wiec wniosek z tego jaki???w calej Lomzy i okolicy sa tylko 3 zespoly ktore graja na zywo na weselach i zaden z powyzszych nigdy tak nie zagral i nie zagra!!! Pozdrawiam ROLNIKOW

przepraszam---MUZYKANTUF

Polecam zdecydowanie zespół z Kolna ROBBINS.
Nie trzeba pisać wiele o nich bo dużo ludzi ich zna.
Lepszego ze świecą nie znajdziesz!!!!

Dla mnie polecanie zespołu, bo dobrze grał u mnie na weselu, jest trochę mało obiektywne. Dlaczego? A no dlatego, że nikt nie powie o swoim weselu, że było nieudane.

Ja ich widziałem nie tylko na Weselach ale na różnych ciekawych imprezach.
Więc wiem co mówię.Zawsze bez długich bisów nie obywa się i nie mogą
rozstać z publicznością.

Polecam AMOR http://www.zespol-amor.yoyo.pl/

proponuje zespół Itex grajo kozacko i umiejo poprowadzić wesele wejdź na ich stronke tam jest kontakt do nich podaje linka www.itex.media.pl

Z zespołów które grają w okolicy najlepszy jest BOSS i nikt mi nie powie że jest inaczej. Chłopaki naprawdę świetnie grają i prowadzą wesela. Żadne amorki czy inne dziwactwa nie dorastają im do pięt. koniec tematu.

Masz racje boss jest najlepszy szkoda tylko ze dla ciebie widać niebyłeś chłopaku na innych weselach gdzie grały inne zespoły, powinieneś się wybrać wtedy zmienisz zdanie., a temat może zakończyć ten co go zaczoł .a nie ten co się wypowiada.

Byłem na weselach gdzie grały zespoły: gtw,top,model,orkan,boss, jakiś zespół z Kolna i Grajewa, kilka zespołów z innych regionów polski, nie wspomnę o kilku dj-ach. Naprawdę mam porównanie. Boss jest najlepszy i zdania nie zmienię. Nie jestem z nimi w żaden sposób związny. Oceniam obiektywnie.

Polecam zaspół JOKERS tel 692092608 fajnie grają rozbawiają wesele

Ja sam niedawno stałem przed wyborem zespołu, więc znam temat na świeżo :) Polecam Studio Band i GTW - moim zdaniem najlepsze zespoły w Łomży. Najlepiej skontaktować się, obejrzeć płytkę demo i samemu podjąć decyzję. Jeden lubi dobrą muzykę a drugi jak mu z butów śmierdzi ;)

Najlepsze, bo najdroższe i bo grają na żywo? Kwestia gustu. Żeby wesele było udanie, nie wystarczy tylko muzyka, wesele trzeba umieć też poprowadzić. Miałem okazje być na weselu, gdzie średnia wieku była trochę wyższa i na którym grał jeden z wymienionych zespołów. Gościom się nie podobało. Są różne gusta...

W moim przypadku było na odwrót. Goście byli zachwyceni a średnia wieku nie była niska. I oczywistą sprawą jest, że sam zespół nie spowoduje, że wesele będzie udane. Dla tego najlepiej samemu przejrzeć płytki demo i samemu wybrać. Pytanie o dobry zespół na forum oprócz otrzymania jakichś namiarów nic nie załatwia.

Hej. Szukam i potrzebuję numeru do zespołu TOP. stronę internetową ich. Bardzo jest mi potrzebny ich numer wiec jakby ktoś miał to proszę piszcie na kom 663-126-989 lub na meila: kroszkamonika@interia.pl. Dzięki i czekam na odpowiedz

Nika

Polecam zespół DAMIS

Bardzo dziwne, że - mkapelewska to kobieta, a wypowiada się jakby była mężczyzną. Pytanie moje brzmi czy już zmieniła płeć, a nie zdążyła zmienić nazwiska, czy nie musi zmieniać nazwiska bo urodziła się podobna do kobiety posiadająca worek.

Pozdrawiam.

Top zespół top

Bubero

Hubcio masz do nich numer? I ich stronkę? Bardzo bym prosiła, i była wdzięczna

Nika

Nika niestety nie miam wejdź na stronę ślub.lomza.pl czy coś w tym stylu tam powinno być info i kontakt!

Bubero

ja znam zespol Bond, czy Nika razem z nim spiewa to nie wiem

'szczypnelam'

Witam , zespół EVERS 500-520-905, profesjonalnie i niedrogo

odstąpie salę na wesele 15 sierpień 2009! 605295436

Witam!
29.08.2009 mamy wesele i będzie grał na nim zespół Jokers dokładnie z Janczewa. Jeżeli można to proszę napisać więcej na temat tego zespołu. Z góry dziękuje:-)

anna grabowska

damis i system!!!!!!!!! żaden inny zespól oby nie va bank odradzam amor mało doświadczony raczej

a ja uważam że wybór zespołu to indywidualna sprawa , choćby zespół był najlepszy to i tak nie każdemu się spodoba. Zdania są podzielone , jednemu podoba sie to drugiemu tamto i tak to już jest i będzie.

będzie ci ciężko znaleźć zespół bo to środek tygodnia. U mnie na weselu 15 sierpnia gra zespół Amor! polecam... słyszałam same pozytywne opinie... właściwa strona tego zespołu to : http://zespolamor.dzs.pl

Nie polecam zespołu Zambers czy jakoś tak ;p ani Romans ani Itex. Są po prostu okropni...

Byłam na weselu gdzie grał DJ i powiem osobiście nie polecam... To nie jest ten sam klimat co zespół. Nawet jeżeli niektórzy udają... lepiej mieć gorszy zespół co gra z playbacku niż DJ.

zespół zgrany tromba bomba i organy

witam Aniu. tu Paweł z tej strony. zespół Jokers grał u nas na weselu 2 tygodnie temu. powiem tylko ze było SUUPERR!!! bardzo charyzmatyczny prowadzący, i świetny gitarzysta, solówki gra rewelacyjnie, co wiecęj bardzo gościom podobał sie wokal solisty i ten saksofon.... coś wspaniałego. nasze wesele było na około 230 osób i bawiliśmy sie aż do 7 rano a później na poprawinach też dali niezłego czadu ... ZDECYDOWANIE polecam ten zespół kto chce aby jego wesele było niezapomniane niech bierze ten zespół

Witam.Proszę o sprostowanie co się Pani/Panu nie podobało w pracy wymienionych tzw.okropnych zespołów.Manager jednego z nich

To chodziło o moja opinię chyba. Jest kilka rzeczy, które nie podobały mi się w wykonaniu owych zespołów, nie będę jednak kompromitowała tych zespołów i zachowam to wyłącznie dla siebie. Jeżeli ktoś chce jaki kolwiek z wymienionych zespołów na swoje wesele czy inna uroczystość to niech się przekona jacy są. Wyraziłam swoją opinię tyko, że nie podobały mi się te zespoły. Może są osoby którym podobało się bardzo. Nie każdy ma taki sam gust a jak wiemy o gustach się nie dyskutuje, ale opinie mogę wyrazić.

http://newritmo.com/

Zespół 3 osobowy, naprawdę fajnie grają, śpiewają, świetne zabawy podczas wesela, przy stołach, oryginalne i kulturalne oczepiny.Podam stronę internetowa, polecam
http://www.seton.pev.pl

bawiłem sie na weselu gdzie grał dj wodzirej już na poczatku było widac żę to jest to macarena kazaczok zorba ymca prowadzone przez wodzireja no i opa opa fajnie i co z tego że wyjazdu nie grał

gość do polecenia 508977399

7

a co myślicie o zespole COOl?

new system tylko i wyłącznie:)

ZESPÓŁ TENOR super muzyka NA ŻYWO przynajmniej nie udają że grają ;P
Sa naprawde świetni a przypomne że grali na imieninach Magdy Gessler W restauracji Wiszące ogrody nad Narwią ;) Ich profil jest na facebooku ;)

i po co te reklamy:)

Jak po co?
"Tonący brzytwy się chwyta".

Jak nie ma umiejętności i usługa jest na niskim poziomie - to słabo jest z klientami na te usługi. Pozostaje tylko pisać posty pochwalne i liczyć na to, że ktoś się na to nabierze.

To samo w wątkach o kamerzystach, fotografach, salach weselnych, lokalach na imprezy...
Jak piszą niektórzy: masakra.

Pomijam fakt "odkopania" tak starego wątku. Mało informacji prawdziwych, nawet niektóre zespoły nie przetrwały próby czasu. Prawa rynku są nieubłagane.

Polecam- http://www.zespol-amor.dzs.pl/

u mnie na weselu grał zespoł graffit,starsi i młodsi bawili się jak trzeba więc polecam :)))

aa

postow w tym temacie bylo chyba z milion wystarczy wejsc w wyszukiwarke i poszukac pozatym w wiekszosci to same autoreklamy,znajomi rodzina itd...zapytac nic nie boli

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org