Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie bedzie bal andrzejkowy? |
Witam. Czy ktos wie, czy jakis lokal bedzie organizował bal andrzejkowy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie bedzie bal andrzejkowy? |
szczyt pragnien prostej laski.
|
|
remiza w truskolasach lachach robi potupaje andrzejkową , leć napewno bedziesz gwiazdą wieczoru tylko o białych kozaczkach nie zapomnij..:)
|
|
Dziewczyna normalne pytanie zadała a jakie prostackie odpowiedzi :(
|
|
Na pewno impreza Andrzejkowa odbędzie się w Restauracji Amadeus na Przykoszarowej
|
|
a co petronelcia prawda cię boli. Aby się nażreć, zabawić za chajs jakiegoś frajera. Bal andrzejkowy buuaha, doskonały dla ludzi, których wyobrażnia kończy się przy wyborze koloru tapety w pokoju. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Może ma męża? :) Nie jestem zwolenniczką imprez ale wyjść się zabawić to ludzka rzecz tym bardziej przed postem.
|
|
Jakim znowu postem? Jak ktos nie ma o czyms pojecia to niech sie lepiej nie wypowiada.... Post w tym roku juz byl
|
|
w ubiegłym roku był bal andrzejkowy w zajeździe Ryś na małej sali.
|
|
Co roku jest w Polonezie .
|
|
Dziekuje za odpowiedz, a reszta...bez komentarza. Mam meza , z ktorym chce sie pobawic, bo na sylwestra nie mozemy isc. A Ty marcelus wolisz babawe wiejska w Jeziorku? Sa gusta i gusciki..zadalam normalne pytanie i oczekiwalam normalnej odpowiedzi. Skoro nie preferujesz takich imprez nie obrazaj innych. Prostactwo sie szerzy
|
|
Bal Andrzejkowy jest 29 listopada w Amadeusie. Wjazd 200zł od pary. Tam jest naprawdę super. Sala najlepsza w Łomży. Polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |