Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie naprawic mozna aparat? |
Mam problem, gdzie w łomży lub okolicach można naprawic aparat cyfrowy? Słyszałem ze w białym gdzies naprawiaja jak sie jedzie na kleosin wie moze ktos cos? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie naprawic mozna aparat? |
ja bym nie naprawial. za rzadno cene jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Musisz powiedzieć jakiej marki masz aparat i czy chcesz w ramach gwarancji naprawić czy normalnie do naprawy odpłatnej. Możliwe, że chodzi Ci o serwis ATMAX na Krętej w B-stoku, możliwe że naprawią tam Panasonica, Sonego i chyba to wszystko. Co Ci się popsuło w tym aparacie? Nie toleruje głupoty ...
|
|
Mam kodaka p850 i juz gwarancja nie działa wec musze sam płacic za to! a w Łomży nie ma zadnego servisu? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
serwis na Śniadeckiego bylam akurat w tym serwisie to przyjmowali aparat do naprawy spróbuj tam
|
|
... i nie kupuj KODAKÓW bo to zawsze był drogi, amerykański szajs. Zbych
|
|
Ciężka sprawa, musisz na google poszukać gdzie naprawiają w ramach gwarancji. Serwis bez autoryzacji nie zrobi nic bo nie będzie miał części - chyba że to jakaś prosta naprawa to spróbuj na Śniadeckiego (osobiście nie polecam). IMO - Jeśli to wysoki model i nie szkoda Ci wydać 300zł na naprawę to wysyłaj w Polskie do autoryzowanego serwisu, inaczej nic z tego. Nowy aparat do codziennych zastosowań o zadowalających parametrach to koszt 600zł więc przemyśl dobrze czy opłaca się naprawić. Nie toleruje głupoty ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |