sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie naprawic mozna aparat?

Mam problem, gdzie w łomży lub okolicach można naprawic aparat cyfrowy? Słyszałem ze w białym gdzies naprawiaja jak sie jedzie na kleosin wie moze ktos cos?

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie naprawic mozna aparat?

ja bym nie naprawial. za rzadno cene

jedyny prawdziwy jasio :}

Musisz powiedzieć jakiej marki masz aparat i czy chcesz w ramach gwarancji naprawić czy normalnie do naprawy odpłatnej. Możliwe, że chodzi Ci o serwis ATMAX na Krętej w B-stoku, możliwe że naprawią tam Panasonica, Sonego i chyba to wszystko. Co Ci się popsuło w tym aparacie?

Nie toleruje głupoty ...

Mam kodaka p850 i juz gwarancja nie działa wec musze sam płacic za to! a w Łomży nie ma zadnego servisu?

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

serwis na Śniadeckiego bylam akurat w tym serwisie to przyjmowali aparat do naprawy spróbuj tam

... i nie kupuj KODAKÓW bo to zawsze był drogi, amerykański szajs.

Zbych

Ciężka sprawa, musisz na google poszukać gdzie naprawiają w ramach gwarancji. Serwis bez autoryzacji nie zrobi nic bo nie będzie miał części - chyba że to jakaś prosta naprawa to spróbuj na Śniadeckiego (osobiście nie polecam). IMO - Jeśli to wysoki model i nie szkoda Ci wydać 300zł na naprawę to wysyłaj w Polskie do autoryzowanego serwisu, inaczej nic z tego. Nowy aparat do codziennych zastosowań o zadowalających parametrach to koszt 600zł więc przemyśl dobrze czy opłaca się naprawić.

Nie toleruje głupoty ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org