niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Henna w Łomży ?

Witam jako że mój znajomy nie ma tutaj konta prosił mnie o pomoc a więc pisze

Orientuje sie ktos gdzie w Łomży można zrobic tatuaż z henny ? Gdzie to najlepiej robią ? Bo wiem że chłopak chce troszke skomplikowany wzór sobie zrobic ?
Może ktos cos polecic z góry dzięki !

Łomża leży na Mazowszu !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Henna w Łomży ?

u kosmetyczki

w hennszopie

u każdej kosmetyczki robią ?

Łomża leży na Mazowszu !

Witam, odnawiam temat. Dokładnie która kosmetyczka robi tatuaże z henny. Jaki to jest mniej więcej koszt?

kosmetyczka Ci tego nie zrobi, to, ze w zakladzie jest henna nie oznacza, ze zrobi Ci z niej tatuaz. Do tego potrzeba doswiadczenia i niejednokrotnie talentu, jak przy tatuowaniu. Jezeli to banalny wzor, to idziesz do drogeri, kupujesz henne, rozrabiasz na gesto, potem pojemnik z zakraplaczem lub wykalaczka (zaleznie od grubosci lini) i pojechal. Do henny polecam jakies tribale, skomplikowane wzory sie wykrusza, bo przy hennie jednak grubsza kreska jest wskazana.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org