Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KLĘSKA ŁKS |
ZANOSI SIE NA KOLEJNĄ PRZEGRANO ŁKS-U DO KOŃCA SPOTKANIA 7 MINUT PRZEGRYWAMY Z ODRO 0-1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KLĘSKA ŁKS |
ale lipa spadno z ligi i tyle
|
|
Jaki wynik, czy wie ktoś?
|
|
PRZEGRANA ŁKS 0-1
|
|
Graliśmy z Motorem, a nie Odrą wierny kibicu...
|
|
Odra hahaha widać jaki z ciebie kibic :/ Jeśli chodzi o mecz, byłem, widziałem, grali jak grali mieli z 3 bardzo dobre akcje, które mogły przynieść gole, ale niestety, wyszło jak wyszło! 3 LIGA WITA, albo NOWA 2 LIGA WITA!!! ;/;/;/
|
|
Ale kicha pewnie wyjdzie powitanie 3 ligi w ŁKS-ie. Wiem, ze ich stać na więcej, ale cóż.
|
|
słuchaj,to że napisałem że odro a nie z motorem to z tego ze łks przegrywa każde spotkanie.Jeszcze jedno jestem kibicem łks-u ponad 10 lat,więc nie pisz takich bzdetów jaki ze mnie kibic,bo nie masz zielonego pojęcia jakim jestem kibolem
|
|
SPADAMY oo SPADAMY oooo Bójcie się chamy, do niższej ligi wracamy... To co zaprezentowali dziś kibice ŁKS-u to też klęska. Brak dopingu w drugiej połowie, okrzyki do piłkarzy o braku ambicji, a po meczu "chodźcie do nas" i pretensje, że podszedł tylko Pronaj. Wy myślicie czasami? Na tym meczu miał być cały czas doping taki, aby piłkarze poczuli, że jesteśmy z nimi. Dziś pokazaliśmy, że wcale z nimi nie jesteśmy. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
peeter09 taki z ciebie kibol napisz co masz do powiedzenia na temat co napisał pan i władca.JA żałuje że nie byłem dzis na meczu,niestety dla mnie dziś musiałem pracować.
|
|
pan i władca a śpiewałeś, że gadasz że nie było dopingu, a co do śpiewania o braku ambicji a poźniej ich wołaniu do nas to chodziło żeby im powiedziec co o tym sądzimy
|
|
<b>To co zaprezentowali dziś kibice ŁKS-u to też klęska. Brak dopingu w drugiej połowie, okrzyki do piłkarzy o braku ambicji, a po meczu "chodźcie do nas" i pretensje, że podszedł tylko Pronaj. Wy myślicie czasami? Na tym meczu miał być cały czas doping taki, aby piłkarze poczuli, że jesteśmy z nimi. Dziś pokazaliśmy, że wcale z nimi nie jesteśmy.</b> Jak nie wiesz o co chodzi to sie lepiej nie wypowiadaj;/ "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
nie byłem, ale podobno niezły smród był podczas meczu jak przejezdżam samochodem ciężko wytrymac, a co dopiero wysiedzieć 90 minut w tym smrodzie, a co dopiero zawodnikom grać i tak ta prowizorka długo wytrzymała w II lidze
|
|
"Bójcie się chamy, do niższej ligi wracamy... " inteligentny teks, nie ma co :) pozdrawiam
|
|
No zbytnio ładnie nie pachniało :)
|
|
Gruby to moze napisz o co chodzi??
|
|
Wiesz SN4P pewnych rzeczy albo sie nie chce wiedziec albo sie jest glupim i sie nie domysla albo nie moze wiedziec. Jezeli tego nie wiesz to ale albo nie chodzisz na mecze i nie widzisz co sie dzieje albo sory ejstes glupi i tez nie wiesz co sie dzieje. Z calym szacunkiem dla Ciebie oczywiscie nie chce Cie obrazic. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Może każdy z was powinien wejść na boisko i pokazać na co go stać,a nie wymandrzać się !!!!!!!!!!!Kurcze nie zawsze będzie tak jak wy chcecie.Każdy ponosi klęski i LKS też.Pozdrowienia dla PIŁKARZY i SZACUN.
|
|
kazdy ponosi klęski ale nie mecz za meczem... II liga to panowie nie miejsce dla lksu.Gdyby jednak grał duzo lepiej , moje zdanie byloby odmienne. Ale jest jak jest i niema sie co klocic. zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |