Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lododwisko |
Siema Wsztstkim Czytając na łomży artylul o lodowisk co powstaje naprzeciwko Biura Baltica Travel i ciągu sklepów mogli by zrobić wieszky plac to sie zdaje takie małe (jakby bosiko na hokeja ) .Było by wiecej lidzi i wieksza wpowiżchnia do jazdy na łyżwach> Co sądzicie o tym??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lododwisko |
lepsze to niż nic :)
|
|
ten plac jest bardzo duzy, nie wiem o co chodzi.........
|
|
patusia ma racje...
|
|
trzeba gdzieś zaparkowa, a może ktoś postawi budkę z parówkami i ciepłym piwkiem ![]() :-C
|
|
to zaplac za wieksze ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
na gorze chyba jest parking co
|
|
By mogli jakoś ogrodzić to bo jak się wywalę ?albo wyjadę na rondo, to cała Łomża będzie się zemnie śmiała :( ![]()
|
|
zły_ człowiek siedz cicho na dupie jak Ci dobrze!!! A co Radni mają pieniądze na podwyżki na jedzenie (djety) a co nie ma srodków z uni .Śą tylko trzeba umieć je znalesc i zainwestowac (chodiz mi o dotajce dla młodzieży .Zeby miała sei nasza mlodzież rozwijaca bo tesz sie do niej zaliczam pzodrawiam wszystkich młodych a szczególnie kobiety
|
|
Ty, Sebo19, z całym szacunkiem, ale nawet pisać dobrze nie potrafisz...
|
|
wlasnie, ze nie dobrze...jak sie nie a co sie lubi, to sie lubi co sie ma... no nie jestem za podwyzkami...ale to nie zmienia faktu, ze jest to duzo kasy na to lodowisko... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
wkońcu coś się może zacznie w naszej Kochanej Łomży :) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
nie do konca sie zacznie, a juz bedzie trzeba konczyc ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a to nie ma być kryte całodobowe lodowisko czynne od Grudnia 2008 ??
|
|
a to nie ma być kryte całodobowe lodowisko czynne od Grudnia 2008 ?? tzn całoroczne
|
|
Szanowni Państwo, zaszła wielka pomyłka. Chciałbym wyjaśnić. To nie chodzi o lodowisko, a o lądowisko. Mówiąc krótko. Ma to być pas startowy dla JumboJeta. Wszak, zapewne Państwu jeszcze niewiadomo, ale od stycznia 2008 wizy do USA zostana zniesione. Chociaż raz, nasze władze są o ruch do przodu.Tak trzymać.
|
|
Stefanek1 nie wkrecaj bo jeszcze co niektórzy uwierza w to:P
|
|
Tu nie ma żadnej wkręcanki. Od połowy stycznie American Airlines uruchamia wahadłowe loty, pomiedzy NY i Łomżą. Szkoda tylko, że z tym dolarem taka kulawizna.
|
|
czytalem o tym na wp.pl ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Porażka z tym lodowiskiem,byłem widziałem kawałek ziemi nasypane i co tylko tyle? 8 osób możliwe że zmieści się żeby normalnie poślizgać się .Ajjj ale mi przekupstwo ;/ a co to za londowisko? dajcie link . ![]()
|
|
http://www.aa.com/aa/i18nForward.do?p=/aboutUs/whereWeFly/maps/world.jsp&anchorEvent=false
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |