sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lodowisko :)

Ja podaj artykół na stronie głównej http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13572 będziemy mieli w Łomży lodowisko :D:D:D niewiem jak wy ale ja jestem zadowolny że co kolwiek zaczyna się zmieiać w Łomży :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lodowisko :)

Super w końcu coś konkretnego miasto zaproponowało swoim mieszkańcom

Fajna rzecz takie lodowisko <bravo>

huuuuujaaaaa... zabaaawa na 102

hehe to nie miasto tylko firma echo investment chce sie wkupic w łaski mieszkanców i miasta

Taka lodowa łapówa dla miasta , teraz radni będą tańczyli na Lodzie :)

i bardzo dobrze, że chce się wkupić w łaski mieszkańców. To lodowisko jest nam potrzebne tak jak i hipermarket, który ta firma chce wybudować. Popieram w 100%, wreszcie coś się tu zaczyna dziać

a gdzie będzie te lodowisko?

awikusia15

Chcieli sie wkupic i sie udało cudowny pomysl:)

bardzo fajny pomysł

na starym dworcu :)

powiem ze dobry pomysl jest zrobic cos takiego bylem na sledziwie i bylo zaje... a teraz bedzie u nas cos takiego buhahah

tu narazie jest stary dworzec ale bedzie looodooowiskoo hhaha xd

hmm... ale mam pytanie... czy te "lodowisko" wyglądać będzie na wzór śledziowa czy poprostu takie lodowicho otwarte, pod gołym niebem?:PP

Słyszałem, że na tym lodowisku łomżyńska TV ma realizować znany już z TVP 2 program "Gwiazdy tańczą na lodzie". Występy zagwarantują zawodowi tancerze i lokalne gwiazdy. Tych ostatnich kilka już się zgłosiło. Jak myślicie, kto pojedzie w finale ??

ADALL

Michał Kamiński?

Też coś tam na ten temat słyszałem. Ozdobą ma być pokaz w wykonaniu tej piosenkarki z dużymi walorami wokalnymi. Nie pamiętam dokładnie nazwiska. DUDA chyba czy jakoś tak. Ma tańczyć z tym aktorem z serialu KLAN - Mruczkiem.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

inwestycja mocną spózniona.
W białymstoku lada dzień będą wpuszczać na lód a i Zambrów sie przymierza.
Cała nadzieja w Echo, bo na naszych działaczy liczyć nie można.

w końcu coś się zmieni hee

Jak dla mnie bomba. Oby było więcej takich "łapówek", może jakiś większy basenik, albo kręgielnia =)a te lodowisko ma być kryte czy na wolnym powietrzu?

wydaje mi sie ze na wolnym powietrzu ;] ew. zrobia jakas wiate :E

także , uważam to za wspaniały pomysł i lokalizacja świętna. Oczywiście ,że jest to sposób promocji tej firmy która usiłuje juz od paru lat wybudować w naszym mieście nie tylko hipermarket ale całe centrum usługowo handlowe z multikinem. Tym sposobem stara się pokazać ,że jest gotowa zrobić duzo i ciekawych spraw dla mieszkańców miasta oczywiście pod warunkiem ,że będzie mogła ten obiekt wybudować przy ulicy Zawadzkiej. Myśle , że wielu z mieszkańców i bez tego zdaje sobie sprawę ,że naszemu miastu taki obiekt jest bezwzględnie potrzebny i mało kto już chyba w tym mieście wierzy w to czym straszą nas lokalni kupcy i hurtownicy pierwsi oponenci budowy tego obiektu.

A uchylę wam rąbka tajemnicy i zdradze ,że wygląd wnętrza i architektura tego projektowanego centrum handlowego dosłownie powala swoim stylem i pomysłami. Łomża czegoś takiego jeszcze nie widziała a miasto i jego mieszkańcy jak najbardziej na to zasługują.

Nasza

Już szlifuję łyżwy :) bardzo fajny pomysł. Nareszcie!!!!!!!!!!!

orii

No to co czekamu na to czy firma się wyrobi do 20grudnia i zap.... na łyżwy hehehe :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org