Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lodowisko :) |
Ja podaj artykół na stronie głównej http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13572 będziemy mieli w Łomży lodowisko :D:D:D niewiem jak wy ale ja jestem zadowolny że co kolwiek zaczyna się zmieiać w Łomży :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lodowisko :) |
Super w końcu coś konkretnego miasto zaproponowało swoim mieszkańcom
|
|
Fajna rzecz takie lodowisko <bravo>
|
|
huuuuujaaaaa... zabaaawa na 102
|
|
hehe to nie miasto tylko firma echo investment chce sie wkupic w łaski mieszkanców i miasta
|
|
Taka lodowa łapówa dla miasta , teraz radni będą tańczyli na Lodzie :)
|
|
i bardzo dobrze, że chce się wkupić w łaski mieszkańców. To lodowisko jest nam potrzebne tak jak i hipermarket, który ta firma chce wybudować. Popieram w 100%, wreszcie coś się tu zaczyna dziać
|
|
a gdzie będzie te lodowisko? awikusia15
|
|
Chcieli sie wkupic i sie udało cudowny pomysl:)
|
|
bardzo fajny pomysł
|
|
na starym dworcu :)
|
|
powiem ze dobry pomysl jest zrobic cos takiego bylem na sledziwie i bylo zaje... a teraz bedzie u nas cos takiego buhahah
|
|
tu narazie jest stary dworzec ale bedzie looodooowiskoo hhaha xd
|
|
hmm... ale mam pytanie... czy te "lodowisko" wyglądać będzie na wzór śledziowa czy poprostu takie lodowicho otwarte, pod gołym niebem?:PP
|
|
Słyszałem, że na tym lodowisku łomżyńska TV ma realizować znany już z TVP 2 program "Gwiazdy tańczą na lodzie". Występy zagwarantują zawodowi tancerze i lokalne gwiazdy. Tych ostatnich kilka już się zgłosiło. Jak myślicie, kto pojedzie w finale ?? ADALL
|
|
Michał Kamiński?
|
|
|
inwestycja mocną spózniona. W białymstoku lada dzień będą wpuszczać na lód a i Zambrów sie przymierza. Cała nadzieja w Echo, bo na naszych działaczy liczyć nie można.
|
|
w końcu coś się zmieni hee
|
|
Jak dla mnie bomba. Oby było więcej takich "łapówek", może jakiś większy basenik, albo kręgielnia =)a te lodowisko ma być kryte czy na wolnym powietrzu?
|
|
wydaje mi sie ze na wolnym powietrzu ;] ew. zrobia jakas wiate :E
|
|
także , uważam to za wspaniały pomysł i lokalizacja świętna. Oczywiście ,że jest to sposób promocji tej firmy która usiłuje juz od paru lat wybudować w naszym mieście nie tylko hipermarket ale całe centrum usługowo handlowe z multikinem. Tym sposobem stara się pokazać ,że jest gotowa zrobić duzo i ciekawych spraw dla mieszkańców miasta oczywiście pod warunkiem ,że będzie mogła ten obiekt wybudować przy ulicy Zawadzkiej. Myśle , że wielu z mieszkańców i bez tego zdaje sobie sprawę ,że naszemu miastu taki obiekt jest bezwzględnie potrzebny i mało kto już chyba w tym mieście wierzy w to czym straszą nas lokalni kupcy i hurtownicy pierwsi oponenci budowy tego obiektu. A uchylę wam rąbka tajemnicy i zdradze ,że wygląd wnętrza i architektura tego projektowanego centrum handlowego dosłownie powala swoim stylem i pomysłami. Łomża czegoś takiego jeszcze nie widziała a miasto i jego mieszkańcy jak najbardziej na to zasługują. Nasza
|
|
Już szlifuję łyżwy :) bardzo fajny pomysł. Nareszcie!!!!!!!!!!! orii
|
|
No to co czekamu na to czy firma się wyrobi do 20grudnia i zap.... na łyżwy hehehe :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |