niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SZUKAM UROLOGA!!!!!!!!!!!!

SZUKAM UROLOGA KTÓRY PRZYJMUJE PRYWATNIE- GDZIE, KIEDY. NAJLEPIEJ JAKBY BYŁ TO ORDYNATOR UROLOGI- DR. SARCEN.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SZUKAM UROLOGA!!!!!!!!!!!!

Na kazanskiej przyjmuje ten doktor

NAPWENO TAM? SŁYSZAŁAM ŻE TAM PRZYJMUJE KRAJEWSKI, ALE DZIEKI .

na 100% tam przyjmuje

Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...

chyba Saracyn

Słyszałam,ze ludzie chwalą sobie też dr Załęskiego

Polecam z czystym sumieniem dr.Marka Załęskiego -moja mama od lat leczy sie u niego i dzieki niemu osiagnela piekny wiek 84 lata---z jedną nerką .Dr. prywatnie przyjmuje we wtorki i czwartki na Ksiecia Janusza 13 i w przychodni w każdy poniedziałek .Życzę zdrowia .

hmmm... co do Pana Załęskiego to mam mieszane uczucia, kilka lat temu robił mi PCNL. Po zabiegu na usg stwierdził ze wszystko jest ok, a w nerce mam tylko malutki slad, podobno to normalne - po drenie. Dwa miesiace pozniej okazalo sie, ze to nie slad po drenie tylko kamien (6,3mm x 5,5mm), ktorego zapomiano wyjać.
A tak to Pan Załęski jest bardzo porzadnym człowiekiem i chyba najlepszym urologiem w Łomży, wszystko dokladnie wytlumaczy itd., znam ludzi, ktorym pomogł, szkoda tylko ze ze mna sie nie udalo:). Pozdrawiam

Ja polecam DR..Kuskoskiego ,Krajewskiego

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org