Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Abonament Play |
Chciałbym wziac telefon w play w abonamencie 30zł czy to sie opłaca?i chciałem tez zapytac o ceny telefonow w tym abonamencie?głownie interesuja mnie telefony Lg-Chocolate,Nokia 6288 i samsung U700...Ile razy nie pojde do salonu Play to jest tam taka kolejka ze nie da sie dopchac...:/ Z gory dziekuje ! |PrZeMo|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Abonament Play |
|
Przykro mi ale niestety na tej stronie nie moge znaleść cen telefonow w danym abonamencie...i czekam tez na wasze opinie |PrZeMo|
|
|
http://web.playmobile.pl/resources/_files/cennik_telefonow.pdf tak ciezko znalezc? Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
OoO wielkie dzieki...a moze wiesz cos na temat sieci play bo slyszalem ze oni jakies przekręty robią ze zwiekszaja abonament po jakims czasie czy cos takiego... |PrZeMo|
|
|
mam od pol roku i nie jestem calkiem zadowolony. jedynym mankamentem jest niezbyt dobry zasieg w lomzy(w niektorych miejscach), ale to juz wina Plusa, bo na ich nadajnikach dziala Play. przyjemnie niewysokie rachunki, mmsy w cenie smsow( w moim abonamencie 10gr) , minuta do kazdego operatora w takiej samej cenie ( mi wychodzi 34 grosze), ciekawe telefony. Polecam, choc pewnie teraz przeanalizowalbym jeszcze oferty innych opertatorow ( pol roku temu mieli duzo gorsze warunki niz teraz). pozdrawiam Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
PLAY GóWNO,GóWNO HEJ ! PLUS właśnie ma dobry zasięg w Polsce pojedziesz na jakoś wiochę to zawsze jest zasięg a nie jak w orange lub erze. Ale tak jak PLUS + Play nie warte uwagi ;) Nie wiem jaki ty masz problem zawsze kiedy przechodzę po stokrotce (galeria) to w plaju nikogo nie ma he ;)
|
|
bartes: duzo wniosles do dyskusji; nie ma to tamto :) play gowno:) hhehe ile ty masz lat dziecko? i podaj jakies argumenty skoro tak twierdzisz Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
PrzemoX2 takie głupoty o zwiększaniu abonamentu to pewnie w Orange słyszałeś :) Ja jak u nich rezygnowałem z umowy to też sadzili na PLAY cuda niewidy. Korzystam z Playa od lipca i jestem zadowolony. A rachunki rzeczywiście przyjemnie niższe się zrobiły :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
mam od pol roku i nie jestem calkiem zadowolony mialo byc 'jestem' - moj blad Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
jak nowy abonament to teraz tylko w PLAY ;) mam i jest lepiej niz np w orange
|
|
Mało mam lat ;) pewnie zaraz usłyszę że o pół wieku jesteś starszy heh. no i co z tego? nie chce mi się rozpisywać czemu to gówno bo to bez sensu i tak jak ktoś bierze abonament bo mają fajne telefony i za szhit płaci cóż . dla mnie to może i brać później będzie narzekać ;)
|
|
skoro powiedziales A, to powiedz i B, a nie 'nie chce mi sie'... za jaki szit placi? na co pozniej narzekac? to, ze Ciebie nie stac na abonament, albo nie masz go z innych powodow, to czy jest to wystarczajacym argumentem, by nazywac Play gownem? rozwin swoja mysl Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
moim skromnym zdaniem musisz przeanalizowac na co wydajesz najwiecej kasy(sms-y, dzwonienie)i do jakiej sieci<--TO CHYBA NAJWAZNIEJSZE wtedy kalkulujesz proste jesli niemasz znajomych w play to moim zdaniem sie nieoplaca a jesli masz znajomych to ich zapytaj
|
|
kkaska mylisz sie; otoz im wiecej znajomych dzwoni do Ciebie z poza Play'a, tym wiecej masz darmowych minut do wykorzystania na rozmowy ze WSZYSTKIMI sieciami, za rozmowy i smsy placisz tyle samo do WSZYSTKICH. Zaraz pewnie ktos mi przyklei łatke pracownika P., ale zapewniam, ze nim nie jestem, a jedynie zadowolonym klientem. Nie mowie, ze inne sieci sa gorsze, nie twierdze, ze Play sprawdzi sie w przypadku kazdej osoby, ale w moim, gdzie rozmawiam niemało, sprawdza sie niemal 100%owo. pozdrawiam Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |