sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telewizor .....

mam prośbę ...jeśli ktoś ma na zbyciu jakiś telewizor na chodzie to proszę o kontakt :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telewizor .....

to moze w dziale ogloszenia ?

w dziale ogloszenia to mi admin nie chce zamiescic ;[ wiec stram sie znalesc tutaj .........

kacperek98 masz racje kto siedza na tej Łomzay pewnie za przeproszeniem jakis dupek bo ja pusciłem ogłoszenie codzienie przez 4 dni to przez 2 ostanienie było tego ogłoszenia bo pewnie administrator nie chciał ruszyc swoich 4 liter aby sie ukazało:D

...wiecie co ?!, jesteśmy żałośni !!
Bo nie na temat, bo w dziale ogłoszenia, bo to już było, bo poszukaj, bo lol, bo cośtam cośtam. Czy stać nas wreszcie na to by odpowiadać na postawione pytanie ?, nie pytając dlaczego akurat tu jest postawione, a nie w 'polityce' czy 'ogłoszeniach' ?. Kto nie chce nie odpowiada, nie zabiera głosu, nie mędzi.
Nic dziwnego że każdy marudzi że w Łomży to jest tak a nie tak, bo rządzą tacy a tacy. Na tym forum dajemy tego przykład że my też właśnie tacy jesteśmy. Ludzie, obudzmy się wreszcie z tego letargu !!.

Tylko czy stać nas na to ?

________
Malachit

Malachit a teraz powiedz co wniosles do tego tematu ? nic ? super!! gadasz na innych i krytykujesz innych za swoje bledy. jeszcze powiedz ze nigdy nie odeslales kogos np. do opcji "szukaj"

pozdrawiam

...nigdy ! Możesz sprawdzić.
kacperek89 a co Ty wniosłeś ?

________
Malachit

"Malachit a teraz powiedz co wniosles do tego tematu ? nic ? super!! gadasz na innych i krytykujesz innych za swoje bledy. jeszcze powiedz ze nigdy nie odeslales kogos np. do opcji "szukaj""

re:"...nigdy ! Możesz sprawdzić."

Hahaha, dobre :)

Nie musi. przeciez wlasnie to zrobiles. Sprawdzic mozna tylko korzystajac z opcji szukaj.

Malachit złapany na kłamstwie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org