Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizor ..... |
mam prośbę ...jeśli ktoś ma na zbyciu jakiś telewizor na chodzie to proszę o kontakt :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizor ..... |
to moze w dziale ogloszenia ?
|
|
w dziale ogloszenia to mi admin nie chce zamiescic ;[ wiec stram sie znalesc tutaj .........
|
|
kacperek98 masz racje kto siedza na tej Łomzay pewnie za przeproszeniem jakis dupek bo ja pusciłem ogłoszenie codzienie przez 4 dni to przez 2 ostanienie było tego ogłoszenia bo pewnie administrator nie chciał ruszyc swoich 4 liter aby sie ukazało:D
|
|
...wiecie co ?!, jesteśmy żałośni !! Bo nie na temat, bo w dziale ogłoszenia, bo to już było, bo poszukaj, bo lol, bo cośtam cośtam. Czy stać nas wreszcie na to by odpowiadać na postawione pytanie ?, nie pytając dlaczego akurat tu jest postawione, a nie w 'polityce' czy 'ogłoszeniach' ?. Kto nie chce nie odpowiada, nie zabiera głosu, nie mędzi. Nic dziwnego że każdy marudzi że w Łomży to jest tak a nie tak, bo rządzą tacy a tacy. Na tym forum dajemy tego przykład że my też właśnie tacy jesteśmy. Ludzie, obudzmy się wreszcie z tego letargu !!. Tylko czy stać nas na to ? ![]() ________ Malachit
|
|
Malachit a teraz powiedz co wniosles do tego tematu ? nic ? super!! gadasz na innych i krytykujesz innych za swoje bledy. jeszcze powiedz ze nigdy nie odeslales kogos np. do opcji "szukaj" pozdrawiam
|
|
...nigdy ! Możesz sprawdzić. kacperek89 a co Ty wniosłeś ? ![]() ________ Malachit
|
|
"Malachit a teraz powiedz co wniosles do tego tematu ? nic ? super!! gadasz na innych i krytykujesz innych za swoje bledy. jeszcze powiedz ze nigdy nie odeslales kogos np. do opcji "szukaj"" re:"...nigdy ! Możesz sprawdzić." Hahaha, dobre :) Nie musi. przeciez wlasnie to zrobiles. Sprawdzic mozna tylko korzystajac z opcji szukaj.
|
|
Malachit złapany na kłamstwie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |