Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UCIEKŁ MI HUSKY SIBERIAN!!! |
7 września uciekła mi 10-cio miesięczna, czarno-biała suczka rasy HUSKY SIBERIAN!!!oczy niebieskie z czarną obrożą. Ma na "czole" biały znaczek w kształcie męskich genitalii :) (to nie żart!!!) jeśli ktoś ja widział to bardzo prosze o kontakt tel: 696885762
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UCIEKŁ MI HUSKY SIBERIAN!!! |
heejo!!!!!Mialam kiedys taka sama sytulacje.Zaginal mi piesek.Ale odnalazl sie szybko kiedy dalam ogloszenie do radia.pozdrowka!!!
|
|
Uciekła bo znudziło jej się siedzieć w bloku...
|
|
to co Ty jej zrobiłaś?????? :) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
mozliwe,pies tej rasy wymaga duzo poswiecenia.
|
|
jakies znalezne jest ?? he za darmo nie oddam
|
|
taki pies musi biegac dziennie kilka kilometrow! jesli z nim nie chodziles na pola i nie biegales nic dziwnego ze uciekl !!
|
|
ech.... piękna rasa
|
|
urzad skarbowy jaki piprzony materialsta z ciebie !!
|
|
nie kochała cie
|
|
Haszczaki podobno takie som, jedna okazja do wolości i zapominają o latach przyjaźni ze swoim panem. Swoją drogą to może już być 100 km stąd. Szczerze współczuję :(
|
|
No pewnie że bedzie nagroda jak ją znajdziecie , a jak coś wiecie na ten temat prosze o napisanie do mnie z góry dziekuje
|
|
jezeli nastepnym razem zdecydujesz sie na te rase to musisz pamietac ze nie jest to pies pokojowy a zaprzegowy.Wiesz co robia wlasciciele tych ras?jezeli jest okres wiosenno letni zaprzegaja je do rowerow,jezeli jest jesien robia to samo lub zaprzegaja je do roznego rodzaju wozkow i puszczaja aby psy mogly robic to do czego zostaly stworzone.No a zima to juz sam powinienes wiedziec co robic.jezeli bys zapewnial mu choc troche swobody to mysle ze problemu by nie było. Pozdrowki dla wszystkich......... :)
|
|
aviona co ty gadasz człowieku. Kto ci takich głupot naopowiadał. Oczywiście,że jest to rasa wykożystywana do psich zaprzęgów ale to nie prawda,że trzeba podczepiać w okresie jesiennym pod rower itp. A swobody to każdy duży pies potrzebuje. Ten haski fakt męczy się w domu a jeszcze jak mieszkasz w bloku.
|
|
Dziś przed południem w okolicach kaktusowej widziałam takiego psiaka, miał czarną obrożę
|
|
ojeju DZIAŁAJ!! jak chcesz go znaleść.
|
|
ten piesiek byl taki jak w moim opisie?
|
|
interesują mnie ttylko nowe informacje na temat mojego psa a nie wasze wywody i komentarze bo nigdzie nie napisalem ze pies byl w bloku i nikt z nim nie chozil. mam dom jednorodzinny i spory kawałek ziemi. Więc jeśli macie ochote podyskutować a nie podawać jakiś konkretnych wiadomości to zapraszam na inne forum.
|
|
mam kilka takich psów i zachowaj te "wiadomości" dla siebie
|
|
Trzeba było mu GPS zainstalować.
|
|
[]-[]
|
|
szkoda że jej niktnie widział :/:/
|
|
hej dzis widzialem husky czarno-bialy dosc duzy nie wiem czy z obraza czy bez tak ok 19.50 skrzyzowanie ulicy Kraska i poznanska przy kosciele poszedl w strone drogi kraska za kosciol mozliwe ze ktos poczestowal psiaka i teraz tam nocuje u kogos rozejrzyj sie w poblizu moze ktos cos wie:) powowdzenia
|
|
ja widzialem i przerobilem na kebaba...niebo w gebie normalnie :D i to nie jakies lomzynskie gowno tylko syberysjki kebab !!!! BUHAhahaha
|
|
FIN-> w du.pe se wsadz te kebaby, pedale i sie podniecaj...syberyjskie ...... ciebie na sybir wywiesc palancie(pelen szacunek dla tych co przezyli te pieklo czy tez zgineli, chyle czolo przed wami), wiesniaku bezduszny :P trzeba bylo jezscze se ziemniakiem zagrysc bo pewnie po wykopkach jestes brudasie zal du.pe sciska jak sie czyta twoje wypowiedzi :P ble juz mnie podbija ,,,o jednym spaslak perfidny...
|
|
Ojeju,moze przez radio ja odnajdziesz?Ja jak dalam ogloszenie to informacje sie urywaly.Fakt,ze nie kazde zgloszenie moze byc trafne i trzeba sie nabiegac,ale sie oplaca.Pozdrawiam
|
|
ojeju masz coś wspólnego z Mariuszem C. ?? :D *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
o masz ci los!!!!!!!!!!
|
|
musisz kupic sobie drugiego:)
|
|
I jak tam poszukiwania ;)? Ja niestety nie widziałem...
|
|
szukam cały czas jej ale narazie nic z tego :/
|
|
Jak by mnie podpalali też bym uciekł ;P
|
|
no to powinieneś już dawno uciec
|
|
i jak poszukiwania sprawdzalas /sprawdzales tam gdzie Ci pisalem?/???/?
|
|
dzięki wam wszystkim za informacje pies sie znalazł :D:D dzieki bardzo
|
|
I wytrzymał całe 10 dni? dobry piesek:D
|
|
no jakos wytrzymał :)
|
|
a gdzie był?????? hehe ;)
|
|
Sprzedam psa. Jest to 10-cio miesięczna, czarno-biała suczka rasy HUSKY SIBERIAN!!! oczy niebieskie z czarną obrożą. Ma na "czole" biały znaczek w kształcie męskich genitalii. Cena do uzgodnienia xd 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
jak myslisz ze ktos bedzie sie z tego śmiał to jestes w błedzie sam sie sprzedaj hehe
|
|
^_` ^_`
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |