Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
31 maja Chorzów - Metallica |
Czy ktos z ogladajacych forum wybiera sie 31 maja na koncert Metallicy w Chorzowie? Jezeli tak i ma pomysl na dojazd to mail me plz:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 31 maja Chorzów - Metallica |
NA MIOTLE POLECE CO TU SIE PRZESILAC
|
|
NIE MACIE NAWET PO CO SIE WYBIERAC. WYSTARCZY JEDEN TELEFON Z HASLEM: "BOMBA" I PO KONCERCIE. TAK JAK TO BYLO Z KONCERTEM LIMP BIZKIT W SPODKU.
|
|
metaliica?moja prywatna perkusja lepiej brzmi niż ten garazowy ulrichowy chłam.Kiedyś pojechałbym teraz nawet za dopłatą -raczej nie.żenada!! ralf
|
|
Słuchajcie ludziska. Mam do sprzedania dwa bilety (płyta) na koncert Metallicy w Chorzowie. Sam chciałem jechać ale warunki zdrowotne nie pozwoliły. Cena do uzgodnienia. Wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt: 0607488522 gg:4481066
|
|
Legenda Rocka... mmmmmm chętnie bym pojechał.
|
|
ja tez.
|
|
Ja Tam Jade Na Vadera i Slipknota , A Metallice to przy okazji posłucham :p Metal FoReveR !!!
|
|
Zacięzka muzyka jak dla mnie
|
|
Po koncercie |
Piękny koncert zaprezentowała nam Metallica. Kto nie był niech żałuje. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= http://4lomza.pl
|
|
Myślę , że i mnie by się podobał.
|
|
Jak Lars trzaskał po garach to ty jeszcze w pieluchy robiłeś. On jest wielki!!!!!!!!! A ty pewnie wolisz Boys nie trzeba tak daleko jeździć na koncerty(na muszlę przecież tylko dwa kroki)
|
|
Prawdę mówiąc to Metallica skończyła się dla mnie wraz z Master Of Puppets, która to płyta jest według mnie najlepszym ich dokonaniem. Następne dzieła ( po śmierci Cliffa Burtona ) mają zbyt "cukierkowe" brzmienie. Ale to tylko moja opinia. Ostatnia ich płyta zupełnie nie przypadła mi do gustu, zrobiona na siłę. ------------ Bogunow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |