| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jakie to proste. Gdy jesteś w potrzebie można kraść. Głosi wieprz PiSi |
|
➡️ Tuman czerwonoRyj Wójcik właśnie stwierdził, że Ziobro przyjął pieniądze od Krala, bo był w trudnej sytuacji życiowej. 😜😃😆😁💩😀💩 Świetna wymówka dla każdego złodzieja a jak już katolik z PiS to na całego : - \"okradłeś monopolowy \"U Zdzichy\", bo byłeś w trudnej sytuacji życiowej\", - \"zamordowałeś staruszkę i ukradłeś jej torebkę, bo byłes jak Zbyszek Ziobro w trudnej sytuacji życiowej\", Prowadzałeś ** urwy jako Alfons Niemcom na pokoje bo byłeś w potrzebie życiowej. - \"opierdoliłem starego chłopa z kawalerki i zostawiłem jak psa na pastwę losu, bo byłem w trudnej sytuacji życiowej\". I tysiące innych powodów kraść gwałcić mordować … Jasne, Jakie to proste. No bo PiSdzicy się po prostu należało po co uczciwie pracować jak można kraść ekspresowo usprawiedliwia cie wiara katolicka i partia PiS. ![]()
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Jakie to proste. Gdy jesteś w potrzebie można kraść. Głosi wieprz PiSi |
|
PiSie tłumaczenia wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
|
| Re: Jakie to proste. Gdy jesteś w potrzebie można kraść. Głosi wieprz PiSi |
|
...tu nie mamy do czynienia z kradzieżą tylko przytuleniem nieczystej kasy od człowieka mającego POważne problemy z prawem jako wynagrodzenie za obietnicę uwolnienia go od odPOwiedzialności nieuprawnioną ingerencją w śledztwo i załatwieniem ułaskawienia... POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |