niedziela, 06 września 2026 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie to proste. Gdy jesteś w potrzebie można kraść. Głosi wieprz PiSi

➡️ Tuman czerwonoRyj Wójcik właśnie stwierdził, że Ziobro przyjął pieniądze od Krala, bo był w trudnej sytuacji życiowej. 😜😃😆😁💩😀💩

Świetna wymówka dla każdego złodzieja a jak już katolik z PiS to na całego :

- \"okradłeś monopolowy \"U Zdzichy\", bo byłeś w trudnej sytuacji życiowej\",

- \"zamordowałeś staruszkę i ukradłeś jej torebkę, bo byłes jak Zbyszek Ziobro w trudnej sytuacji życiowej\",

Prowadzałeś ** urwy jako Alfons Niemcom na pokoje bo byłeś w potrzebie życiowej.

- \"opierdoliłem starego chłopa z kawalerki i zostawiłem jak psa na pastwę losu, bo byłem w trudnej sytuacji życiowej\".

I tysiące innych powodów kraść gwałcić mordować …

Jasne, Jakie to proste. No bo PiSdzicy się po prostu
należało po co uczciwie pracować jak można kraść ekspresowo usprawiedliwia cie wiara katolicka i partia PiS.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie to proste. Gdy jesteś w potrzebie można kraść. Głosi wieprz PiSi

PiSie tłumaczenia

wiara czyni czuba,
głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości

Re: Jakie to proste. Gdy jesteś w potrzebie można kraść. Głosi wieprz PiSi

...tu nie mamy do czynienia z kradzieżą tylko przytuleniem nieczystej kasy od człowieka mającego POważne problemy z prawem jako wynagrodzenie za obietnicę uwolnienia go od odPOwiedzialności nieuprawnioną ingerencją w śledztwo i załatwieniem ułaskawienia...

POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org