| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Afery PiS były zmyślone, a te z PO naprawdę miały miejsce! |
|
Afery PiS były zmyślone, a te z PO naprawdę miały miejsce! Ziemkiewicz o Berku ... i innych łobuzach ... https://www.youtube.com/watch?v=OGo6ikJpnhE ![]() Kradniemy, nie gadamy …….. Kradnom, nie gadajom. Zrobili kupe, a zrobiom jeszcze większom. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Afery PiS były zmyślone, a te z PO naprawdę miały miejsce! |
|
ty lobo ty sie z hujem na łby pozamieniałeś twierdząc ,że afery z PIS były wymyślone. No ale właśnie oto chodzi by ludziom wmówić ,że tak było. Więc ci przypomnę większego złodziejstwa , marnotrawstwa publicznych środków i kradzieży dosłownie na chama nie było jak za rządów pisowskiej mafii !!!!!!!!! Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
Obliczaj się szmato ze słowami, tu dzieci zagłądają ... A prawda, ty należysz do Pedofilii Obywatelskiej, więc wiadomo, jak się z dziećmi zabawiasz ... albo z psami, czy tam innymi źwierzętami .... ![]() Kradniemy, nie gadamy …….. Kradnom, nie gadajom. Zrobili kupe, a zrobiom jeszcze większom. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
|
No nie jest ”ten tegies” kiedy paplak rżnie głupa. Bo podaje się jako @Lobo za katolika. ... I za rzecznika Polaków wobec Herr Tuska. ![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
no coż najbardziej odpowiednie słownictwio uzywam wobec ciebie . Na inne nie zasługujesz a ono trafnie oddaje poziom twego intelektu. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
ty lobo ty sie z hujem na łby pozamieniałeś twierdząc ,że afery z PIS były wymyślone. No ale właśnie oto chodzi by ludziom wmówić ,że tak było. Więc ci przypomnę większego złodziejstwa , marnotrawstwa publicznych środków i kradzieży dosłownie na chama nie było jak za rządów pisowskiej mafii !!!!!!!! Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz żabi h0jku, to dawaj konkretne przykłady - kto ukradł i gdzie schował .... Może wreszcie żurek oskarży jakiegoś pisowca o te zmyślone kradzieże, skoro nie oskarża pedofilów obywatelskich o afery nie zmyślone bo jawnie będące na tapecie: Ostatnie: kradzież środków KPO - tfusk z domańskim Szpital południowy - dupiarz i jego banda afera powodziowa - wiadoma paniusia Konieczyńska i ostatnio Papaj Jak widzisz zasrańcu - po naźwiskach ich wskazałem a żurek nie potrafi nawet przesłuchać kacprzyka to co się będzie zajmował twoimi bredniami? ![]() Kradniemy, nie gadamy …….. Kradnom, nie gadajom. Zrobili kupe, a zrobiom jeszcze większom. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
|
Towarzyszko lobo, żal mi ciebie. Na prawdę żal. A zaćmienie słońca spowodowane przez Ziemię, która zakrył słońce. Żal mi ciebie. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
|
|
Ponownie paplakowi @Lobo przypominam- ![]() Ponownie paplakowi @Lobo przypominam i to że Podlasie nie jest ciemne! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
Judenratczyk von paplak der Lobo napisał- Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=671186&t=671186 ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
Dziennikarze już nie nadążają z ujawnianiem afer tych degeneratów z pedofilii obywatelskiej ... To już nie jest jedna afera dziennie, to jest po kilka afer dziennie .... Ja bardzo proszę, żeby media dozowały informacje o kłamstwach, złodziejstwie i świństwach tej uśmiechniętej, demokratycznej mafii, bo już nie idzie nadążyć ... https://www.youtube.com/watch?v=CxDH_GCfWAM Każda z tych afer ma taki wspólny mianownik, że kiedy dziennikarze ją ujawniają, to ten przeklęty Tfu sk wychodzi do mediów i mówi z miną kota srającego w sieczkę: haha, od dawna o tym wiedzieliśmy. Tam już CBA za tym chodziło, to wiecie idźcie sobie , to nie jest żadna sensacja, ja o tym wiem od kwietnia. Jeżeli wiesz od kwietnia, że rozkradano pieniądze dla powodzian, to dlaczego ludzie którzy to zrobili, nie zostali w kwietniu wyrzuceni z pedofilii obywatelskiej, a dopiero w sierpniu, teraz, jak media ujawniły tę wyjątkowo obrzydliwą aferę? Czy trudno domyślić się dlaczego? Ponieważ albowiem dlatego że uważali, że może się uda. Tak jak się udaje na razie z tym Kacprzykiem. Od dwóch miesięcy nic się nie dzieje. Prokuratura mówi - spoko,spoko, prowadzimy śledztwo. Ale nawet go nie przesłuchaliście!!!! Spoko, spoko - kiedyś go tam przesłuchamy. Ale on może przecież mataczyć. Nie sprawdziliście i nie zabezpieczyliście nawet nośników danych. Spoko, spoko - o to przecież w gruncie rzeczy chodzi, aby afera znikła w niebycie. I na to wychodzi taka nasza menda, czy tam inny dowolny paplak i zaczyna od rzucania np. we mnie guanem. DLACZEGO? Bo żadnych argumentów nie mają i nie przyjmują te zakute łby tego do świadomości. Oni to wypierają, jadąc na wiadomościach z der ONET już tylko, bo nawet TVN już ma tego dość. Napisałem tam wyżej - wyjątkowo obrzydliwą? KAŻDA afera pedofilii obywatelskiej jest wyjątkowo obrzydliwa. ![]() Kradniemy, nie gadamy …….. Kradnom, nie gadajom. Zrobili kupe, a zrobiom jeszcze większom. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |