| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ziobrysta sp.erdolił do Rosji !!! |
|
Marcin Romanowski przebywa w Tyraspolu w prorosyjskiej części Mołdawii... POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: ziobrysta sp.erdolił do Rosji !!! |
|
Fałszywy obrońca polskości pod ruskim parasolem. Mieszkałem i pracowałem 8 lat w Mołdawii. Poznałem specyfikę jej zbuntowanego terytorium Naddniestrza. Mogę potwierdzić, że nie da się tam wjechać bez zgody tamtejszego KGB, które jest zarządzane bezpośrednio przez ruskie GRU i FSB. A co dopiero tam zamieszkać...\" - stwierdził Paweł Wojtunik Ucieczka do prorosyjskiego Naddniestrza? To już nie jest zwykła ucieczka przed odpowiedzialnością. To pytanie o lojalność wobec Polski. Jeśli Romanowski rzeczywiście schronił się na terytorium kontrolowanym przez prorosyjskie władze Naddniestrza, trudno nie pytać: dlaczego właśnie tam? Romanowski już w zasadzie bez ściemy korzysta z rosyjskich powiązań. Ciekaw jestem akrobacji jego zwolenników by to uzasadnić. Szmydt. Romanowski. Prorosyjskie zaplecze. A kiedy Ziobro? Polacy zasługują na odpowiedź, gdzie kończy się polityczna lojalność, a zaczyna zdrada interesów Polski. POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.
|
|
|
|
Ziobro zostawił swego funfla na pastwę losu. Kvrwa kolega. Sam spievdolił do USA. A teraz Romanowski nie ma innego wyjścia. Chce zostać małym świadkiem koronnym. Ziobro w PiSdzie, Jarosław nie wie co jest grane, a największy oszust polski nie wie o co kaman. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
|
|
\"Mam wydany paszport na inną tożsamość, aby swobodnie poruszać się poza Unią Europejską\" - oświadczył w dokumencie były wiceminister sprawiedliwości. \"Oświadczam, że obecnie przebywam w Mołdawii, region Naddniestrza... wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
|
|
To już naprawdę daleko zaszło: wiceminister sprawiedliwości uciekinier, chwali się fałszywą tożsamością i jest pod opieką regionu kontrolowanego przez Rosję. Do tego stawia warunki. Nie mogę w to uwieżyć, że są jeszcze ludzie którzy widzą w tym osobniku polskiego patriotę. Pan Romanowski nie przyjeżdza bo mu się sąd nie podoba to może teraz każdy postawiony przed wymiarem sprawiedliwości powie, że mu się sąd nie podoba. Pan Wiceminister nota bene sprawiedliwości obawia się aresztowania a jedną z podstawowych przesłanek jest obawa przed ucieczką czyli coś co już raz zrobił... Pisowcy otrząśnijcie się... wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
|
|
Szmydt. Romanowski. Prorosyjskie zaplecze. A kiedy Ziobro? Polacy zasługują na odpowiedź, gdzie kończy się polityczna lojalność, a zaczyna zdrada interesów Polski ? wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
|
|
Nie prdl. Uciekł tam gdzie nie sięgają brudne łapy tvskoidowych siepaczy. _________________________________________________________________ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0 http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/
|
|
|
|
...bob jak zwykle ze ślepym chviszcze na rozumy się POzamieniał, albowiem ziobrystów ścigają legalne organy legalnej władzy wybranej w demokratycznych wyborach i to z rekordową frekwencją. Jakby tego było mało, to owo ściganie odbywa się na POdstawie prawa uchwalonego z inicjatywy ściganych ziobrystów w okresie, kiedy to oni zarządzali ministerstwem sprawiedliwości. Teza o POlitycznej motywacji ścigania nie znajduje żadnego POtwierdzenia w faktach, choćby w tym, że nie wszystkie wnioski prokuratury są przyklepywane przez sądy, a ostatnio nawet wobec ćpuna zastosowane zostało umorzenie śledztwa w sprawie wyłudzenia darmowego apartamentu na POkaźną wartość. POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.
|
|
|
|
Pewnie tam sie dogadali z odpowiednimi służbami. Tak to już bywa teraz. ________________________ https://poznan.pte.pl/wydawnictwo-poznan/stosowanie-procedur-recenzji
|
|
|
|
Autor: bob (---.dynamic-1-kat-k-4-1-0.vectranet.pl)Data: 12-08-26 23:56 Nie prdl. Uciekł tam gdzie nie sięgają brudne łapy tvskoidowych siepaczy. __________________________ ale z ciebie ruska kvrwa, ja pievdolę. Też wypierdalaj do Putina. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |