| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Od kiedy Trampek jest fanem i ekspertem w dziedzinie fudbolu wg zasad FIFA ? |
|
gdzie łapy wciąga, tam przegrywa:))) hahaha nawet i jego interwencja i manipulowanie kruczkami prawnymi na gwno się zdały : BELGIA vs USA 4:1- !!! STRANSKY
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Od kiedy Trampek jest fanem i ekspertem w dziedzinie fudbolu wg zasad FIFA ? |
|
... a mógł zakwestionować wynik spotkania i zarządzić resumpcję werdyktu :)))) STRANSKY
|
|
|
| Re: Od kiedy Trampek jest fanem i ekspertem w dziedzinie fudbolu wg zasad FIFA ? |
|
Grupa europosłów domaga się wszczęcia śledztwa wobec prezydenta FIFA Gianniego Infantino. Powodem jest decyzja o dopuszczeniu Folarina Baloguna do gry po zawieszeniu wykonania kary za czerwoną kartkę oraz kontakty szefa FIFA z Trampkiem. Zmiana zasad dotyczących zawieszenia po czerwonej kartce w trakcie trwania turnieju jest hańbą i wypaczeniem sprawiedliwości\". Dodali również: \"Po raz kolejny byliśmy świadkami, jak Infantino i FIFA ulegli żądaniom administracji Trampka\". Politycy zwrócili się do krajowych federacji piłkarskich państw Unii Europejskiej o wystąpienie do Komisji Etyki FIFA z wnioskiem o zbadanie działań Infantino. Chcą ustalić, czy naciski administracji Trampka wpłynęły na decyzję o zawieszeniu kary dla Baloguna, a także wyjaśnić \"inne możliwe naruszenia zasady neutralności politycznej\", w tym przyznanie Trampkowi tzw. Pokojowej Nagrody FIFA. Katolikom wylał się Kubeł zimnej wody na ich naiwną wiarę. Stało się aktualne przysłowie o tym, że Nadzieja matką głupich jest...
|
|
|
|
A CO TEN RÓŻOWY DZIAD teraz się wypowiada, JAK JESZCE DEKADĘ WSTECZ - kadra USA lizała dopę ogonom z Europy ! Fotbol europejski NIGDY NIE BYŁ SPORTEM NARODOWYM JANKESÓW ! STRANSKY
|
|
|
|
...szwabski POtomek ma fioła, nawet papieża chciał Amerykana, a teraz chętnie by go zdetronizował i swoje dvpsko POsadził w Watykanie... Katolikom wylał się Kubeł zimnej wody na ich naiwną wiarę. Stało się aktualne przysłowie o tym, że Nadzieja matką głupich jest...
|
|
|
|
Niestety FIFA to świat mafii i patologii typu jak Trump. W każdym temacie narcyz mówi jestem najlepszy. Ja ja i tylko ja. Trump. Świetnie się stało że hubo wpierd.. Belgowie amerykańcom . Ciekawe ja mecz komentował „redaktor” ruskiej tv Republika pan Ziobro poszukiwany przestępca żywy lub .. żywy Wyborcy kato-PiSd-prawicy sa jak pierogi: Albo ruskie, albo leniwe
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |