| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Polska opozycja prawicowa nie jest motywowana troską o dobro Polski i Polaków tylko nienawiścią do i kompeksami wobec innych Polaków |
|
i to jest prawda oczywista o której nikt głosno nie mówi bo te miliony tych wszystkich egoistów, pogubieńców, naiwniaków, chciwców, kombinatorów, tumanów, hipokrytów, klęczników - którzy poparli PIS Nawrockiego. To ok. połowa waszego otoczenia - w pracy, na ulicy, w domu. Polowa która jest tym właśnie motywowana do takich wyborów. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Polska opozycja prawicowa nie jest motywowana troską o dobro Polski i Polaków tylko nienawiścią do i kompeksami wobec innych Polaków |
|
ktos powie czemu ja to piszę? Z prostego faktu ,że w demokratycznych wyborach to właśnie ci rodacy dokonają swego wyboru i zgotują nam piekło które doprowadzi do upadku Polski Nic tak nie motywuje jak nienawiść , kompleksy czy fobie i to usiłuje i to z powodzeniem zaszczepić w świadomości wielu Polaków pisowska mafia, nad tym pracuje Nawrocki i jego ekipa bo to daje im realną szanśe powrotu w roku 2027 do władzy. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
| Re: Polska opozycja prawicowa nie jest motywowana troską o dobro Polski i Polaków tylko nienawiścią do i kompeksami wobec innych Polaków |
|
poczytajcie sobie Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
@NaszaPolska brzmi jak Nazi Polska. A podpisując się \"Polska jeden dom\" to poświadcza. Bo Polska przez kilkaset wieków słynęła z tolerancji. I dlatego w Polsce zamieszkali Żydzi, wyganiani z Europy Zachodniej. Zaś Nazi Polska chce wygonić z Polski etnicznych Polaków? Adam
|
|
|
|
powyżej wpis pisowskiego trola adam&ewa pod wpływami agentury rosyjskiej albo nawet ruski trol który usiłuje zamieszać Polakom w głowie bo boi sie oczywistej prawdy. Ządnych argumentów tylko krótki absurdalny przekaz podprogowy Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |