niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niech biskup zrzuci sukienkę i zapisze się do PiS-u

Na pewno nie jest rola biskupów szczucie na siebie dwóch chrześcijańskich narodów. https://wiadomosci.onet.pl/lublin/niech-biskup-zrzuci-sukienke-i-zapisze-sie-do-pis-u-mocne-slowa-radoslawa-sikorskiego/pb7c9j8?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

...a w sukience PiSlamska mafia nie przyjmie..?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niech biskup zrzuci sukienkę i zapisze się do PiS-u

Aż muszę poszukać i dokładnie posłuchać co powiedział ten biskup,bo jak Radek się bulwersuje,a paplakopodobny cytuje to może w dużą dozą prawdopodobieństwa oznaczać, że powiedział mądre słowa z myślą o Polsce i Polakach.

Kasia..

oooo! taaaak!, mądre inaczej, czyli wedle nienawistnej kato-prawicowej ideologii, że Niemiec to od wieczny i wieczny PO wsze czasy wróg kato-POlaków...

...przy czym sam germańskie nazwisko nosi niczym szczęściobóż żydowskie...

Braun to nazwisko żydowskie? 😂
A swoje sprawdzałeś?

\"oooo! taaaak!, mądre inaczej\"

Im bardziej paplakopodobny usiłuje przekonać że jest złe,tym coraz większą mam pewność że dobre dla Polaków.

Kasia..

Pradziadek Grzegorza Brauna Żydem. Pradziadek Grzegorza, Karol Braun (1868 - 1935) urodził się w Tarnowie i był notariuszem. Pochodził z rodziny urzędnika skarbowego Józefa Brauna (ok. 1803 - ok. 1870). Zawód nieszczególnie popularny wśród Polaków. Akta gminy żydowskiej w Tarnowie wymieniają dziesiątki Braunów. Żydzi tarnowscy okupywali zawody urzędnicze i prawne. Braunowie pojawiają się m.in. jako fundatorzy szkoły żydowskiej w Tarnowie i właściciele szwalni.
Karol Braun urodził się w domu przy tarnowskim Burku, który naówczas należał do dzielnicy żydowskiejhttps://www.salon24.pl/u/mysli-konfederaty/1193082,pradziadek-grzegorza-brauna-zydem-ciekawe-ustalenia

Siostra Grzegorza Brauna w szczerym wywiadzie. \"Braun to przecież typowe żydowskie nazwisko\".

Nie ośmieszaj się pajacu są ogólnodostępne informacje drzewo genealogiczne Grzegorza bez trudu można znaleźć.

A ty swoje drzewo genealogiczne odtwórz i się pochwal to po pierwsze,a po drugie kto jak kto, ale żebyś ty nie wiedział że wśród Żydów korzenie dziedziczy się po matce,a nie po ojcu,a Braun to nazwisko po ojcu 😂.

Kasia..

O twoim pejsatym POchodzeniu świadczy biegła znajomość ich skomplikowanych norm i zasad..., a Braun to tyPOwe żydowskie nazwisko, z pewnością nie słowiańsko-POlskie.
Natomiast ja wolałbym być POtomkiem bogatych Żydów, niż niezamożnych tubylców z niedalekich od Łomży okolic...

Gdybym miała żydowskie pochodzenie absolutnie mnie by to nie zmartwiło czubku,w przeciwieństwie do ciebie mieszkając wśród Polaków bym nie srała we własne gniazdo.Bym była Polką taką jak jestem!

\"Natomiast ja wolałbym być POtomkiem bogatych Żydów, niż niezamożnych tubylców z niedalekich od Łomży okolic...\"

W ogóle mnie to nie dziwi,za złotówkę byś dał się....
U mnie natomiast pieniądze nie są i nigdy nie będą na pierwszym miejscu. Pieniądze są potrzebne do życia, ale nigdy u mnie nie będą celem samym w sobie.Nie da się kupić wszystkiego za pieniądze. A człowiek który ma tylko pieniądze i tylko to jest jego celem jest biednym człowiekiem. Pamiętaj paplakopodobny trumna kieszeni nie ma.

Kasia..

Nie tylko kupić, ciebie nie sPOsób byłoby sprzedać nawet za dopłatą, czyli ze stratą, a twoje pejsate POchodzenie ciebie nie martwi, za to odreagowujesz je zwierzęcą nienawiścią do PObratymców Jezusa.

Ja nie jestem na sprzedaż! Mnie nie można kupić. Reszty bredni po raz kolejny szkoda komentować. Zmień płytę.

Kasia..

„..Niech biskup zrzuci sukienkę..” niestety zrzuca i to bezkarnie , szkoda tylko dzieci ale to wina kato debili rodziców.

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

po co do PZPR-pis. Od razu do faszystów, razem z hajhitla wdvpokratą. Taki \"biskup\", który ma nauki Chrystusa w dvpie nadałby się na eSSemana Bąkiewicza.
A za ten tekst to Putin na pewno wypłacił sowitą tacę.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Łomżyński Judenrat jest w stanie zapalnym
zapalenia mózgu po wygranej Karola Nawrockiego

Karol Nawrocki musi zastopować destrukcję Polski!
Precz ze ”sługami Ukrainy” i innych narodów
oraz globalnych interesów- NWO/WHO i...

...
Precz z łotrami żydokomuny i euroKomuny!

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

“Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”

kvrwa, takich faszystów jak powyżej powinno się topić w gnojowicy. Dziadek takiej kvrwy zginął na Majdanku. Spadł z wieżyczki wartowniczej.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Warto pamiętać kto te gowno braunie z ryjem faszysty wieszał po płotach własnych domostw a którzy np handlują czy kwiatkami w Drozdowie czy kancelarię prawnicze w Łomży wiemy przynajmniej kim są tacy ludzie i na codzień. Ktoś kto wiersza ruskiego brauna na ogrodzeniu sam wystawia sobie wizytówkę jakim jest człowiekiem. Nienawiść pogarda ale katolik.

Przypomnijcie sobie czyje gęby wisiały na płotach firmowych. Ogrodzenie to nie baner do wynajęcia. Albo sutenera w komisie samochodowym nowogrodzkiej czy innej ulicy długiej i szerokiej . Warto czasami wiedzieć jak i gdzie robić zakupy czy korzystać z usług. To witt er LE mówi o ludziach czy są obojętni na krzywdę ludzka gdy Alfons zmusza kobiety do prostytucji a później głupek p typ pisowski wiesza sobie sutenera na płocie przy bramie komisu.

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org