Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczęść Boże, Panie Prezesie |
Polacy meldują o wykonaniu zadania. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczęść Boże, Panie Prezesie |
Szczęść boże.?!, ty się chyba ze ślepym chviszcze na rozumy zamieniłeś..! Co wspólnego nie tylko z bogiem, ale z jakąkolwiek ludzką przyzwoitością może mieć ćpający Allfonsio, oszust i chuligan w jednym.?! POlacy właśnie nie odrobili zadania, zabrakło niespełna 370 tysięcy, czyli zaledwie 0.89%. Wystarczyłaby nieco większa mobilizacja... Wraz z wyborem problemy Alfonsia nie zniknęły, wyjdą na jaw kolejne sprawki. Świat schodzi na PiSy skoro w USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
uśmiechac sie brygada heeeej Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
![]() Antypolska koalicja składająca się m.in. - nienawidzących razem - kłamiących razem - głupszych razem - z silnych razem przegrała wybory prezydenckie w Polsce. ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
|
Nie jest ”ten tegies” kiedy paplak udając katolika klonem #Lobo wciąż próbuje zakpić z katolików. ... Bo po pierwsze Podlasie nie jest ciemne. ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
|
paplik jesteś nieszczęsny A ja cały ranek chodziłem obstukując drzewa, czy aby na którymś nie zwisasz. A nie wiesz co z ziutą, POsrał się?
|
|
Podlasie nie jest ciemne. Natomiast cytat z Pisma św. nie wytwarza żadnej głębi teologicznej do dyrdymałów zbudowanych na paplakologii z wykładów prof. Mikołejki ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
juz niedługo KOBRA ukąsi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czy będzie koniec III RP? ... Koniec propagandowej wojny o to kto jest większym łajdakiem? ![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |