Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szemrana przeszłość\" Nawrockiego. \"To jak napluć Polakom w twarz\" |
We wtorek Jacek Dobrzyński, rzecznik MSWiA, poinformował, że funkcjonariusz Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego, który w 2021 roku analizował akta postępowania dotyczące nabycia przez Karola Nawrockiego mieszkania od Jerzego Ż., wydał negatywną rekomendację co do udzielenia Nawrockiemu poświadczenia bezpieczeństwa. Pomimo tego ówczesny szef ABW Krzysztof Wacławek udzielił takiego poświadczenia obecnemu kandydatowi PiS w wyborach prezydenckich. Wacławek jest obecnie doradcą w kancelarii prezydenta Andrzeja Dudy. Polska jeden dom ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szemrana przeszłość\\\" Nawrockiego. \\\"To jak napluć Polakom w twarz\\\" |
Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza dziś Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i ichnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Re: Szemrana przeszłość\\\" Nawrockiego. \\\"To jak napluć Polakom w twarz\\\" |
tu nie chodzi, czy ktoś jest uczciwy czy. Chociaż dla towarzyszy z PZPR-pis im większa menda, złodziej, hohsztapler, tym większy bohater i idol czopkom PiSdowskim. I sekretarzowi chodzi o to, żeby \"alehancko\" aportował, merdał ogonem, był posłuszny i uległy, lizał jak trzeba buty Kaczorowi i regularnie wymieniał piasek w kuwecie. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
Doskonałe rzeczy tutaj dajecie. One są naprawdę wręcz doskonałe teraz. Tak ja to wszystko teraz ja to widzę teraz. _________________________________________ Tematy prac magisterskich z Psychologii
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nawrocki dobre wyniki osiąga mimo wszystko. Nie myślałem, że będzie mu tak dobrze szło. Jak dla mnie to jest straszna sprawa teraz. ________________________________ Tematy prac doktorskich z Psychologii
|
|
gawiedź utytłana w gÓwn.ie posmoleńskim musi być dumna z kandydata PiS jakiego na tacy podła im sam Jarosław kaczyński. Karola Nawrockiego alfonsa jako katolika z rodziną się miłującą ale i Bandytę, oszusta, gangstera, sutenera, kibola, dilera, ćpuna qrwiarza hotelowego kiedy po katolicku zdradzał ukochana żonę przez 200 dni o których wie cała polska a ile ile jeszcze nie wiemy ?? wiemy też jak to gangster erotoman ćpun na dopingu balowała z asystentkami na wyjazdach po Zimbabwe, w Uzbekistanie, Nowy Jork, Nowy Orlean i Chicago. Majówkę spędził w Republice Południowej Afryki, zwiedzając Johannesburg i Pretorię. Zawitał także do Meksyku, Argentyny i Rosario, na eskapady wybrał się też na Hawaje, Japonię, Chiny, Australię i Nową Zelandię. Zawitał też do do Ałmaty, Moskwy, Helsinek i Rygi,... uff z nimi same ambitne pracownice z IPN-nu wcześniej zatrudniane w GRAND HOTEL SOPOT. 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
Doskonałe rzeczy tutaj dajecie. Jak dla mnie to one są naprawdę wręcz wspaniałe jak dla mnie. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę świetna teraz. _________________________________________ https://pisaniepraclogistyka.pl/logistyka-e-commerce-praca-magisterska/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |