poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mentzen o Nawrockim : \"Nawrocki zrobił rzecz całkowicie obrzydliwą\" \"Nie dam sobie wmówić, że tolerowanie obrzydliwych rzeczy jest dobre dla Polski\"

Nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni i takich przypadków mogło być więcej\" – tak jeszcze niedawno o kawalerce Nawrockiego mówił Sławomir Mentzen. \"Trafiliście na typa, który doprowadził schorowaną starszą osobę do tego, że oddała mu swoje mieszkanie, nic za nie nie płacąc\"

Ja nie chcę, żeby ludzie tacy jak Nawrocki, komukolwiek pomagali, bo ta pomoc się dla tych ludzi wyjątkowo źle kończy. I teraz rzucają się na mnie pisowcy, że ja o tym mówię. A dlaczego mam o tym nie mówić? To wasz kandydat to zrobił, to wasz kandydat skłamał albo w oświadczeniu przed notariuszem, albo w wywiadzie u Rymanowskiego. No przecież to on, on to zrobił

No i znowu trafiliście na typa, który doprowadził schorowaną starszą osobę do tego, że oddał mu swoje mieszkanie, nic za nie nie płacąc. (...) Przecież to jest wasza wina, a nie moja. Wybraliście kandydata, który ma naprawdę paskudny epizod ze swojej przeszłości, którego nie jest w stanie w żaden sposób wytłumaczyć

Ja nie wybierałem wam kandydata na prezydenta, to wy zdecydowaliście się na Karola Nawrockiego, to się teraz tym męczcie. Ja w niektórych sprawach się mogę z wami zgadzać, (...) ale nigdy nie będę popierał tego, że pisowcy kradną pieniądze

Przemyślcie sobie, na kogo chcecie głosować w tych wyborach 18 maja, bo jak już teraz odpalili coś takiego na Nawrockiego, to ja się w ogóle nie zdziwię, że on w takich przypadkach mógł w swojej historii mieć więcej. Bo jeżeli raz dopuścił się do takiego działania, to jest takie powiedzenie, że nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni i takich przypadków mogło być więcej i stawia to pod bardzo dużym znakiem zapytania szansę Nawrockiego w drugiej turze tych wyborów, więc zastanówcie się tak na spokojnie

... pisie i okolicach nie dało rady znaleźć jednego w miarę uczciwego człowieka, to zobaczycie, do czego doprowadzi to pisowskie złodziejstwo, to wyłudzanie pieniędzy i tego rodzaju zagrania.

\"Nawrocki zrobił rzecz całkowicie obrzydliwą. Przejął mieszkanie od starszej i schorowanej osoby, nie płacąc za nie. Do tego skłamał u notariusza, że zapłacił, zmusił też do kłamstwa sprzedającego mieszkanie. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak coś takiego może być akceptowalne dla kogoś z jakąkolwiek wrażliwością społeczną\" - napisał Mentzen.

obiektywny realista

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mentzen o Nawrockim : \\\"Nawrocki zrobił rzecz całkowicie obrzydliwą\\\" \\\"Nie dam sobie wmówić, że tolerowanie obrzydliwych rzeczy jest dobre dla Polski\\\"

\"I pamiętajcie. Ludzie, którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów, nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami\" — wpis Sławomira Mentzena

obiektywny realista

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org