niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni

...bardzo mocno krytykował kandydata PiS. Padły nawet słowa, że taka osoba nie powinna być prezydentem. \"Są pewne granice, które Nowogrodzki, a wy razem z nim, przekroczyliście\" — atakował PiS w mediach społecznościowych. W całym PiS-ie i otoczeniu PiS-u nie byliście w stanie znaleźć jednego w miarę uczciwego człowieka, który nie ma za sobą takich wałów — mówił. Stwierdził, że \"nigdy nie będzie popierał tego, że PiS-owcy kradną pieniądze\". Jeśli wy popieracie tę partię, to się zastanówcie, kogo wy tak naprawdę popieracie i co robią wasi politycy, co robią członkowie waszej partii, bo robią po prostu bardzo złe rzeczy — mówił do wyborców. Dodał, że jest takie powiedzenie, że \"nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni\" i Naowogrodzki mógł tak działać częściej.

...i kto to mówił.?!

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni

fakt,
tak mówił Mentzen o Nawrockim!

... i jeszcze;
\"Trafiliście na typa, który doprowadził schorowaną starszą osobę do tego, że oddała mu swoje mieszkanie, nic za nie nie płacąc -
Ja nie chcę, żeby ludzie tacy jak Nawrocki, komukolwiek pomagali, bo ta pomoc się dla tych ludzi wyjątkowo źle kończy.

- To nie jest moja wina, że w całym PiSie nie byliście w stanie znaleźć jednego w miarę uczciwego człowieka bez wałków. To wasza odpowiedzialność. Ja tylko mówię, co ten człowiek zrobił.\"

„Nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni” - jeśli Nawrocki raz zrobił coś takiego, to kto wie, ile jeszcze ma za uszami?!

TERAZ KONFEDERACJA POPRZE NAWROCKIEGO ?

obiektywny realista

Głosy nie są do przekazywania, tak wyborcami, z wyjątkiem nielicznych, nie da się manipulować. W 2020 r. POłowa wyborców Bosego od Końpederastów w drugiej turze zagłosowała na Trzaska.
Nie wszyscy głosowali na Końpederastów dlatego, że są za zakazem aborcji, wyjściem z Unii, płatnymi studiami... POkaźna część POpełniła to na złość duoPOlowi zwanemu POPiS, albo ze względu na POstulaty z zakresu liberalizmu ekonomiczno-gosPOdarczego oraz hasła POpulistyczne dające iluzje prostych recept na rozwiązanie problemów. Zatem istnieje szansa przyciągnąć wielu z nich w drugiej turze na stronę Trzaska.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wow, that’s a bold statement. Curious to see how this will influence the upcoming vote. Speed Stars Game

W Polsce będzie się działo. Jak dla mnie to wszystko jest kwestią czasu, aż ten dług publiczny wybuchnie.
_______________________________-
https://zielonatablica.pl/tematy-prac-magisterskich-anglistyka/

The political arena is getting icy! Accusations are flying, with strong words directed at the PiS candidate.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org