Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WANTED - poszukiwany autor: THE |
... 1 000 zł. NAGRODY za realne zidentyfikowanie tego typa, frajera nadającego ze Skandynawii , a ciotę z okolic ul. - Krótkiej , może być i auto na Szwedzkich numerach -w okolicy ul. Krótkiej - ADAŚ ? - adamoxx z klubu bilardowego na Jatkowej ... dziś THE ? STRANSY to pedał z ul .Krótkiej:) Ciota +40 ,45 ? STRANSKY vel An Drea vel THE ; - pedał, max dwa razy w miesiącu : czwartek/niedziela przyjeżdża do rodziców na ul. Krótką ten sam typ swego czasu pisał na forum jako Autor: adamosxx - ... adam bywalec klubu bilardowego przy ul. Jatkowej , mieszkaniec bloków przy ul. Krótkiej ...a tu CIEKAWE : Kontakt do STRANSKY vel An Drea vel THE ; Tel 519-692-360 Autor: ...? (---.dynamic-4-waw-k-1-2-0.vectranet.pl)Data: 25-03-25 21:13 ... w Czwartek 27-09 ok.15.00 jadę z Gdańska do Łomży i wracam w niedzielę 30-09 wieczorem do Gdańska . Mogę zabrać 1-3 osoby. Tel 519-692-360Łomża wyjazd, spotkanie w blokach przy Krótkiej ... https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=530232&t=530226&v=f ... dalej jakieś wąty ?... Autor: kuba10 Data: 07-10-12 20:12 Będę wracał z Gdańska do Łomży 11.10 tj. czwartek . wyjazd ok. godz. 15,00 . Mogę zabrać do 3 osoby. Tel . 519-692-360 Re: GDAŃSK - ŁOMŻA Autor: Kacper? Data: 09-10-12 16:21 mam patanko ,jezdzisz cyklicznie ? Re: GDAŃSK - ŁOMŻA Autor: kuba10 Data: 09-10-12 18:30 raczej tak - co dwa tygodnie . wyjazd niedziela wieczorem - powrót czwartek popołudniu. https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=549755&t=549453 Łomża beer4lomza beer Kontakt do STRANSKY vel An Drea vel THE ; Tel 519-692-360 obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WANTED - poszukiwany autor: THE |
adaś czy \"kuba\"- daj \"cynk\"- 1 00zł. nagrody za wiarygodnie wskazanie! ... po co kryjesz pedała ? obiektywny realista
|
|
pedale , ponad 40stkolateku , kto cię dyma cwelu ? obiektywny realista
|
|
hahaha pani Basia już mi dała namiar ... obiektywny realista
|
|
ThopTV Apk Download is the Best Live streaming app new exciting features. It is the best app to watch TV Series, Shows on OTT Platforms.
|
|
Magis TV APK Download is an excellent streaming app. Magis TV is very useful for watching live sports, news, movies, and on-demand content.
|
|
(---.home.subnet-199.nat.dynamic.home-net.pl) da to się namierzyć ? obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |