Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłuchaj i pomyśl |
https://www.youtube.com/watch?v=GXAErNXx7UM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłuchaj i pomyśl |
Oto Kolejna plaga tuska Tuska ... Ile w sumie tych plag będzie? Oprócz praworządności wg ober posTępaka Bodnara i Urszuli von der Leyen Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Najpierw POmyśl i nie słuchaj głuPOt... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pomyślałem i wiem że ojciec spłodziciel paplaka to polskojęzyczny konuch. A ojciec wodziciel - Karol Marks od Manifestu Komunistycznego. ![]() Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
...POdobny trochę do Władka, z którym De.wotka mnie uosabia... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |