sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ku pokrzepieniu serc...

Dzięki, dobrze że się znalazłeś, a już myślałem , że to ta bura suka Andzia C z Kolna cieczki dostała.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ku pokrzepieniu serc...

co to kur.. ma byc?????

?

Ja w waszym wieku jak nie miałem za co, na obozie harcerskim, to paliłem skręty z trawy (bez przenośni) w papierze toaletowym i od razu mi się odechciewało palić cokolwiek! POLECAM!

belfer , i Ty ?

... troszku rozumu !

Z marudą mamy swoje niedomówione tematy, ale nie potrzeba mam popaprańców do podżegania dyskusji !

widocznie mam za mocna antene bo od 3 godz ani razu nic nie przerwalo i smiga na samym kablu z zasilaczem + wkrecona przejsciowka f - f ( bez niej nie odbiera wogole )

dla mnie nutka git:)

Super kawałek !!!!!!!!!!!!

czlowieku poszukaj w rodzinie ludzi do obrazania a nie na forum a druta to trzeba miec zeby go ciagnac troszke glowy i rozumu jednym slowem dno i syf tak jak i cale te forum

Jak nie macie nic do powiedzenia to sie lepiej nie odzywajcie

Jędruś , no już dobrze nie szczekaj .

ten pies dłużej lata juz na tym osiedlu niz trzy dni.

tu masz prawdziwa nute na dyskoteke
http://www.youtube.com/watch?v=qXqMfKHqrqo

ps. czy kapelusz do tanca sie zdejmuje?

Autor: smartbart (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 15-01-13 18:20

Takie coś se zróbcie za parę groszy jak nie macie dwóch lewych rąk i będzie jeszcze lepiej działać niż te wynalazki po 100zł:

http://majsterkowo.pl/prosta-antena-do-obioru-dvb-t/

Wczoraj przeczytałem a dzisiaj z nudów postanowiłem zrobić. Zakupiłem 2x1m druty mosiężne, zamiast puszki elektrycznej plastikowa płytka maskująca, troszkę starego kabla koncentrycznego i łączki wyszperane z piwnicy.
W mieszkaniu niedaleko strzelnicy siła 80%, jakość 100. (oba multi, wschodni i zachodni pokój, bez różnicy). Czas pracy 30 minut, koszt około 14 zł. Pal licho zaoszczędzone pieniądze, ale zajęcie i satysfakcja niesamowita.
Smartbart dzięki :)

zbyszekp, bardzo łatwo to wytłumaczyć, po 1. narty to jednak sport masowy i ma się nijak do gokartów, zresztą wyjątkowo głupie porównanie.. 2. cena zjazdu jest coś około 1 zł a 10 min jazdy gokartem to 20 zł
I sam napisałeś w niedzielę w Rybie, a w poniedziałek? pytanie retoryczne...

Autor: Claro (---.elomza.pl)
Data: 17-01-13 09:56
lomza to podlasie i czas sie z tym podlasiaku pogodzic

Jak się nie umie pisać i wiedzy podstawowej brak, do podstawówki czas wrócić na długi czasu szmat :)

ja wykorzystalem stara antene teleskopowa od radia. MUSIALem odlaczyc ta na dachu bo nic nie lapalo albo sygnal zanikal moze zbyt mocny. Teraz smiga kosz 0 zl. Polecam

Witam
w którym banku najkorzystniej założyć konto osobiste, internetowe jak z opłatami za prowadzenie ??

www.samko.pl polecam,zawozilem juz kilka aut tam,niektorzy z lomzy i okolic woza tam skrzynie ,z lomzy 100km ale warto

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org