Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wielokrotnie naruszała standardy społeczności |
a czyja to wina?! to wszystko wina ..... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wielokrotnie naruszała standardy społeczności |
Nie będzie to za bardzo dochodowy interes.. W mieście dużo wolnych i odpowiednich placów pod wynajem jest mało, a jak są to drogie, pod Łomżą znów lokalizacja będzie zmniejszała obrót. Poza tym wszystkim, aby to przynosiło dochód wynajęcie takiego gokarta musi kosztować, a tu bida.. Już nie wspominając o sezonowości tego interesu, kilka mc zimy.. Więc nie sugeruj się ziomalami w większości bez kasy, co tu są na tak, bo oni tak każdemu doradzają, a później ludzie biznesiki zwijają...
|
|
Jak mi podrosną to komuś się urodzą.. Jak Ty się nawpychasz kebabem to ktoś zgłodnieje.. Nie widzę sensu Twojej wypowiedzi.
|
|
Masz racje,to niewypały,ale są miejsca gdzie wystarczają.inna inność,jak ktoś nie może wywalić łodygi na zewnątrz.mnie na tej nic się nie zacina,zupełnie żadnych zakłuceń.czy wieje,czy pada to mam wszystkie kanały w dobrej jakości.
|
|
Na śniadanie jeb** kebab, na 2 śniadanie jeb** kebab, na obiad Jeb** kebab, na podwieczorek jeb** kebab, a na kolację sranie i rzyganie. I od nowa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |