Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co minutę paplik |
... dobrze Edziu, kończmy tą " zabawę " , bo widzę, że zamydlasz tylko temat , a ja chciałem tu podyskutować o WYNALAZKACH ! życzę Ci więcej takich " genialnych " pomysłów, jak coś wynajdziesz, to pisz śmiało, trochę się pośmiejemy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co minutę paplik |
allegro ok, ale najpierw zamów zaproszenie próbne.. W necie wszystko super, pięknie, ale jak przyszło próbne to podziękowaliśmy od razu.. Wszystko stanęło na tym, że zaproszenie robiliśmy sami, kosztowało to 2dni pracy, ale się opłacało i było oryginalnie.
|
|
W początkowej fazie wprowadzania nowego systemu mogą wystąpić problemy z komunikacją informatyczną , ale nie dajcie się "pogonić" , USTAWODAWCA PRZEWIDZIAŁ, ŻE NAWET JAK W SYSTEMIE WYSKOCZY INNA INFORMACJA, TO MACIE PRAWO NAPISAĆ OŚWIADCZENIE, ŻE JESTEŚCIE UBEZPIECZENI ( podlegacie ubezpieczeniu zdrowotnemu ) , oczywiście w placówkach, które podpisały kontrakty z NFZ . - i nie ma przepraszam, MUSZĄ to respektować ( musicie TYLKO posiadać dokument tożsamości - DOWÓD OSOBISTY, PASZPORT .
|
|
do konca nie wiadomo - obie stracily rachube po urodzeniu 12 pociech „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
nie wiem, może się mylę, ale chyba widziałem takie coś na przeciwko PWSIiP z tyłu, nie wiem jak się nazywa ten budynek ale chyba tam naprawiają
|
|
![]() czy od przodu wygladal tak? teraz jest duzo bardziej masywniejszy i puchaty
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"co dalej z fazap"... ... proste, w naszym regionie to podpada chyba pod Choroszcz !
|
|
Witam czy moze ktos orjentuje sie ile kosztuje drzewo z rozbiorki domu drewnianego belki deski itp
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kurczak nie uogólniaj. To ,ze twoja przychodnia nie ma, nie znaczy , że inne nie mają. Napisz jaka to będziemy omijać z daleka.
|
|
Ty chcesz kupić drzewo czy drewno ?
|
|
Dziękuję za informację. Czołem Łomżanie. Ja jestem tylko z Olsztyna :-)
|
|
... aż , czy tylko ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jakieś imprezy ale w pabach przy piwie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dom tylko tak kombinuje jak koń pod górę. STRANSKY
|
|
za duży to chyba nie jest , raczej średni. Kasia..
|
|
sala tylko do 100 osób chyba że lubicie żeby wam skrobali marchewki obcasami jak lubicie W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Znam bo mieszkałem tam przez jakiś czas, głównie nowolipie na woli, centrum i pragę znam. Zazdrość Cię żre półmózgu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |