sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podwyżki podatków lokalnych

ale urwał :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podwyżki podatków lokalnych

zezowate szczęscie poczekaj pederasto *****,,, męska twój sprzęt przepadnie na skarb państwa :)))))) # masz na bank a 8 latek spędzisz w pierdlu no chyba że łachę obrobisz komuś w prokuraturze!!!!!!!

zezowaty nie ukrywaj się za córki i żony kiecko bo i tak cie znajdo weś ktosia on jest człowiek waleczny ochroni cie swoja klato a jesteście w podobnym wieku nie wstydź się żona tobie nie daje to on ci rowa nadstawi bez problemu.

http://jedwabnaniteczka.pl/index.html
To stronka osoby o której pisałam wcześniej. Zajrzyj, poczytaj, popytaj, zadzwoń.

Ok Zezowaty nie muszę kończyć wyższego, żeby być kimś mądrzejszym od kogoś z wyższym, bo ludzie którzy często pokończyli wyższe, często siedzą na du*ie na garnuszku rodziców lub mają pracę w McDonaldzie, często afiszują się tym czego to oni nie skończyli, a tak naprawdę nie nadają się kompletnie do niczego. Prosty przykład, mam pewnego kumpla który kiedyś skończył socjologię i kulturoznawstwo, od kilku lat nie może znaleźć roboty, napisał ostatnio na Facebooku że poszukuje pracy i jak ktoś ma na coś namiar to niech da, dałem mu telefon do jednego z moich "szefów", z którejś tam pracy z kolei, który obecnie szuka kilku osób do roznoszenia ulotek, daje stawkę 50zł na dzień. Po pewnym czasie spytałem tegoż to kumpla czy tam dzwonił, wiesz co dostałem w odpowiedzi?
-Nie stary nie dzwoniłem.
oczywiście przykładów mogę tu wymieniać dużo więcej. O czym to świadczy? Praca jest, tylko nie każdy potrafi jej szukać, albo wcale jej nie szuka. Następna sprawa to fakt, że w biznesie albo masz żelazny łeb albo żelazną d*pę albo żelazne serce, nawet jeśli masz wszystkie 3 rzeczy to musisz pamiętać o tym żeby jeszcze trzymać się swoich żelaznych zasad i nigdy, NIGDY nie dać po sobie poznać chwil słabości, bo konkurencja nie śpi i tylko na to czeka.
Następna rzecz to moja twórczość artystyczna, w kilku tematach na forum, chyba 2 o ile dobrze pamiętam napisałem tam z kilka linijek tekstu, więc tam szukaj, tutaj masz mój stary wiersz sprzed ponad roku:

http://kwejk.pl/obrazek/276364/galaretka.html

albo to,

http://img163.imageshack.us/img163/6236/46ff0f38c5be10c26a373f0.png

Tych wierszy mam całą masę o różnej tematyce, więc masz i mi gitary nie zawracaj odnośnie wierszy, jak chcesz sprawdzić kto jest lepszym strategiem to proponuję Ci załatwić to jak inteligentny normalny człowiek np. co powiesz na partię szachów w jakimś serwisie online, tak w cztery oczy, będziemy mogli sobie podyskutować bez zbędnych komentarzy ludzi stojących po mojej czy po Twojej stronie, przy okazji sprawdzając kto myśli bardziej strategicznie, co Ty na to?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org