Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podwyżki podatków lokalnych |
ale urwał :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podwyżki podatków lokalnych |
zezowate szczęscie poczekaj pederasto *****,,, męska twój sprzęt przepadnie na skarb państwa :)))))) # masz na bank a 8 latek spędzisz w pierdlu no chyba że łachę obrobisz komuś w prokuraturze!!!!!!!
|
|
zezowaty nie ukrywaj się za córki i żony kiecko bo i tak cie znajdo weś ktosia on jest człowiek waleczny ochroni cie swoja klato a jesteście w podobnym wieku nie wstydź się żona tobie nie daje to on ci rowa nadstawi bez problemu.
|
|
http://jedwabnaniteczka.pl/index.html To stronka osoby o której pisałam wcześniej. Zajrzyj, poczytaj, popytaj, zadzwoń.
|
|
Ok Zezowaty nie muszę kończyć wyższego, żeby być kimś mądrzejszym od kogoś z wyższym, bo ludzie którzy często pokończyli wyższe, często siedzą na du*ie na garnuszku rodziców lub mają pracę w McDonaldzie, często afiszują się tym czego to oni nie skończyli, a tak naprawdę nie nadają się kompletnie do niczego. Prosty przykład, mam pewnego kumpla który kiedyś skończył socjologię i kulturoznawstwo, od kilku lat nie może znaleźć roboty, napisał ostatnio na Facebooku że poszukuje pracy i jak ktoś ma na coś namiar to niech da, dałem mu telefon do jednego z moich "szefów", z którejś tam pracy z kolei, który obecnie szuka kilku osób do roznoszenia ulotek, daje stawkę 50zł na dzień. Po pewnym czasie spytałem tegoż to kumpla czy tam dzwonił, wiesz co dostałem w odpowiedzi? -Nie stary nie dzwoniłem. oczywiście przykładów mogę tu wymieniać dużo więcej. O czym to świadczy? Praca jest, tylko nie każdy potrafi jej szukać, albo wcale jej nie szuka. Następna sprawa to fakt, że w biznesie albo masz żelazny łeb albo żelazną d*pę albo żelazne serce, nawet jeśli masz wszystkie 3 rzeczy to musisz pamiętać o tym żeby jeszcze trzymać się swoich żelaznych zasad i nigdy, NIGDY nie dać po sobie poznać chwil słabości, bo konkurencja nie śpi i tylko na to czeka. Następna rzecz to moja twórczość artystyczna, w kilku tematach na forum, chyba 2 o ile dobrze pamiętam napisałem tam z kilka linijek tekstu, więc tam szukaj, tutaj masz mój stary wiersz sprzed ponad roku: http://kwejk.pl/obrazek/276364/galaretka.html albo to, http://img163.imageshack.us/img163/6236/46ff0f38c5be10c26a373f0.png Tych wierszy mam całą masę o różnej tematyce, więc masz i mi gitary nie zawracaj odnośnie wierszy, jak chcesz sprawdzić kto jest lepszym strategiem to proponuję Ci załatwić to jak inteligentny normalny człowiek np. co powiesz na partię szachów w jakimś serwisie online, tak w cztery oczy, będziemy mogli sobie podyskutować bez zbędnych komentarzy ludzi stojących po mojej czy po Twojej stronie, przy okazji sprawdzając kto myśli bardziej strategicznie, co Ty na to?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |