poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ma prawo wyrzucić śmierdzącego pasażera

Przy aliorze ostatnio były.A tak to nie wiem gdzie można kupić gdzie indziej...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ma prawo wyrzucić śmierdzącego pasażera

spokojnie to dopiero polowa masz czas na poznanie plci przygotowanie ciuszkow i wybor imienia

Aaaa takie...

fajnie że to nagłośnili żal mi tych ludzi którzy są oszukani i muszą płacić wysokie kwoty za rozwiązanie umowy przed terminem i podniesienie rachunku za internet w takim zestawienieniu

dzięki ...optymistka

Rafikkkkk....

A kto ci udostępnił wyniki kontroli?

także na Legionów, chyba Somed to centrum się nazywa, p. Ołdakowska, na nfz czeka się około m-ca, prywatnie różnie, 1-2 tyg.jak powiedziałam , ze pilna sprawa za2 dni mialam termin, wizyta 80zł

bo w tych slamsah dzieci będą robić to co ich rodzice i następne pokoleni meneli

Kasia..

daj jakieś namiar do siebie maila lub tel.; i napisz skąd jesteś czy daleko trzeba wozić

ja tego pieska niestety nie widziałam ale z pewnością po tym co piszesz - raczej nie należy do nikogo.Jeśli chcesz mu pomóc, nie czekaj - ratuj psa:)
ja w sierpniu nie zastanawiając się długo uratowałam labradora i znalazłam mu dom.Też był w marnym stanie (ale nie aż w takim jak ty opisujesz) i nie zastanawiałam się wtedy czy może będę posądzona o kradzież bo ważniejsze było dobro psa.Jeśli masz możliwości, pomóż mu :)

Kasia..

Jeśli możesz to pomóż,zanim będzie za późno. Szkoda psiaków błąkających się po naszych ulicach, a niestety jest ich coraz więcej. Jakim trzeba być człowiek,żeby tak wyrzucić z domu na pastwę losu. Ludzie to nie jest zabawka!!!

podpowiedzcie mi proszę, gdzie w Łomży kupię zwykłą wersalkę? oczywiście niedrogą i ładną :) najchętniej taką do 600 złotych.

Witam, tak czytam te posty i akurat przykuły mą uwage wypowiedzi - paulaq-dlatego nie wytrzymałem i postanowiłem skomentować Wnioskując z wypowiedzi została(e)ś chyba "strasznie" potraktowana na SOR ,pewnie trzeba było poczekac z 1 h przed izba z przysłowiowym paluszkiem podczas gdy ratowano komuś życie .Co do kultury osobistej uważam że personel dostosowuje sie do poziomu pacjenta, wiec chyba nic dodac nic ująć .Jak sama nazwa wskazuje SOR - o czymś swiadczy i wogóle wg mnie nie powinno się tam przyjmowac pacjentów z błahostkami i nie obciążac budzetu szpitala, od tego jest pogotowie i instytucja lekarza rodzinnego.A juz te twoje obserwacje godzin pracy - ojezu to nie te czasy czyżby pozostałości z minionej epoki tesknota za pracą w zlikwidowanych służbach - sorry ale nie wytrzymałem. Ja bedąc pare razy na SOR właśnie zawsze spotykałem sie z miłą i profesjonalna obsługą, a że musiałem poczekać no cóż nie umierałem - a tam w tym czasie ratowano czyjes życie.

Na ul. Piaski na łomżycy w koncu tej ulicy, jest tapicernia gdzie takie wersalki produkują i tam możesz kupić w takiej cenie.

Totalna porażka. Na danie czekałam ponad pół godziny, po czym dostałam na wpół surowe mięso i twarde warzywa. Obsługa niesympatyczna. Rewolucje żołądkowe straszne.

rybki też pracują bo by się utopiły jak by przestały pływać. Tak mówisz jak byś nigdy w wodzie nie siedział.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

jezeli uwazasz ze zaraz po tym jak cofajac z niemalym impetem uszkodziles przod innemu kierowcy samochodu osobowego audi a4 przy ul.plac pocztowy (poczta) odjezdzajac szybko pomyslales sobie ze nikt cie nie zauwazyl to grubo sie mylisz!!! sa osoby ktore zdazyly spisac twoje nr!!! osobe poszkodowana-kierowce audi a4 prosze o kontakt podam pelne nr osoby ktora zbiegla z miejsca zdarzenia

Dobry jest każdy sposób by tępić takich chamskich gnoi bo jeśli już się nawet coś zdarzyło to powinien się zatrzymać i przyznać do winy. Jestem za, i z pełną odpowiedzialnością popieram.

Kasia..

nawet żeby była warta 5zł. to warto zgłosić policji

Kasia..

Kiedyś doawali tak dużo sosu sojowego, że i mi ochota na smaki przeszła. Nie wiem jak teraz. Ale jakoś mnie nie ciągnie.
Jednak jako smakosz potraw z ryżu, uważam, że brakuje w Łomzy takiego lokalu - dobrego. Konkurencji dla Giełczyńskiej, bo tam jest nieźle. Konkurencja powoduje, że może być jeszcze lepiej. Teraz ten lokal nie ma konkurencji żadnej moim skromnym zdaniem.

No to napisz czym różnią się od tych Ostrołęckich.

Witam, niestety nie ma możliwości dodania komentarza pod artykułem, więc piszę tutaj.

Po pierwsze: co to niby jest formatowanie baterii???

Po drugie: baterie litowo-jonowe, to nie nowość i dawno są znane ludzkości.

Po trzecie: trochę wizja autora upodabnia się pod Matrixa :)

Pozdrawiam.

Jest szansa, że właściciel Audi dostanie nr rej sprawcy, potem powiadomi policję, policja potwierdzi po śladach na VW, że jest sparwcą zdarzenia.
A co potem? Potem sprawa w sądzie i kara dla sprawcy (np. 500 zl) Następnie towarzystwo ubezpieczeniowe sprawcy wypłaci odszkodowanie poszkodowanemu za naprawę Audi, a na końcu miła niespodzianka:

- sprawca za wszystko zapłaci ze swojej kieszeni (na podst. regresu) gdyż ucieczka z miejsca zdarzenia jest równoznaczna z uznaniem, że sprawca byl pod wpływem... więc zgodnie z prawem za wszystko zapłaci osobiście.

Tak więc nie opłci się uciekać i liczyc, że nikt nie widział. Tłumaczenie w sądzie: że odjechałem, bo nie poczułem uderzenia, nic nie pomoże.

Kasia..

bardzo dobrze postepuje adaho ja osobiście bym takiemu łobuzowi jeszcze dołożyl z plaskacza w ryja. Nie ma większego draństwa jak uderzyc w czyjś samochód i zwyczajnie sobie odjechać. ,moim zdaniem nalezy powiadomic policję oni juz skutecznie się po tym łobuzie przejadą - łacznie z zatrzymaniem prawa jazdy. Po co taki drań ma jeżdzić dzisiaj rozwalił komus samochód a jutro kogoś przejedzie.

Kasia..

no fakt taki ruch na Senatroskiej ,ze mimo szczerych chęci panowie nie są w stanie tego ogarnąć i kukulka ma racje.

Kasia..

ok, niech będzie list :) różnie to bywa, jak się zamawia na allegro, ale nie ważne czy to polecony czy ktoś wrzuca do skrzynki, nikt nie ma prawa jej okradać. Tak się zastanawiam czy "policja" cokolwiek zrobi w tej sprawie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org