niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Węgry już w grudniu otrzymają pierwsze dostawy szczepionki z Rosji.

Buheehee od kiedy to złote tarasy są nowym centrum handlowym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Węgry już w grudniu otrzymają pierwsze dostawy szczepionki z Rosji.

250 zl na kosmetyki tylko wystarczy, pani na emeryturze moze powinna byc chetna

Dobranoc dziecko, spakowałaś już tornisterek na jutro do szkoły?

Po stylu w jakim się wypowiadasz, śmiem twierdzić, że nagrywałeś albo buraczane disco polo, albo swoje pierdnięcia w wannie. Wybacz, nie planowałem wdawać się w przedszkolne przepychanki słowne, które tu uskuteczniasz, ale kiedy widzę tak niski poziom wychowania i obycia na forum, miejscu publicznym i bądź co bądź dostępnym dla każdego, to aż mnie krew zimna zalewa. Tacy jak Ty powinni mieć kuratorskie ograniczenie dostępu do sieci i cotygodniowe wizyty u specjalisty od resocjalizacji. Wszystko zniosę, nawet gejostwo w tym kraju (chociaż z bólem) ale chamstwa i prostactwa w internecie nie pojmę... Wchodząc na to forum (w sumie po raz pierwszy) chciałem tylko dobrze, chciałem wystawić dobrą opinię miejscu, które z muzycznego punktu widzenia na nią zasługuje, a takie cwaniaki z miodem w uszach jak belfer każdą dyskusję sprowadzają do przedsionka obory. Tyle w tym temacie droga Łomżo.

Zmów paciorek na dobranoc i wesołych snów...

jutro ide do pracy a dzis strasznie mnie boli glowa, jestem zakatarzona

weź rutinoscorbin

odnośnie pani Agnieszki M . jeśli to jedna z najlepszych fryzjerek to powiem krotko ktoś nie wie co to znaczy fryzjer , dobry fryzjer!!!!!! i nie anty reklama tylko mogę się spotkać i pokazać co moja dziewczyna ma na głowie jeszcze do tej pory schody i zamiast błędu rude jeśli to mało zapraszam na widzenie jestem pod nr 798745184 z chęcią pokaże włosy narzeczonej

@Takos, z oświadczeniami tych, którzy chcą, kryje się wyrafinowane działanie. Oczywiste jest, że łatwiej nawracać kogoś "z urzędu" niż dopytywać, czy tego chce. Niestety problem kościoła (prawie każdego wyznania) polega na tym, że ludziom nie daje się wyboru, właściwie to niby daje, ale pozornie, i potencjalny wierny jeśli nie chce w wierze uczestniczyć, to bardziej musi się starać; pisać apele, apostazje, a sam został w wiarę wciągnięty mimowolnie. Natomiast ktoś, kto chce być członkiem Kościoła nie musi nic, bo już jest - wszystko na odwrót, to tak, jakby każdy z nas musiał w sądzie udowadniać swoją niewinność, nie będąc nawet posądzonym.
Także jeszcze raz - religia tak, ale tylko dla tych, którzy chcą, poza lekcjami, poza szkołą, w salkach przykościelnych, niech Kościół sam finansuje swoją działalność misyjną, w swoim interesie, a nie obciąża samorządowe kasy. Jestem ciekaw, jak wyglądałyby statystyki wierzących, gdyby odcedzić tych nieprzekonanych, albo chodzących z musu, obawiających się nadziania na ostracyzm (presja społeczna, szczególnie na wsiach i małych miastach jest spora)? Myślę, że nietęgo. I niech nikt nie mówi, że religia jest dobra, bo kształtuje i wychowuje, bo w rzeczywistości da się wychować porządnego człowieka bez straszenia go piekłem ,naprawdę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org