Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
właśnie zrobiłem Trzask |
Mam,byłam w pracy, ale osoba która z nim była to już wątpię
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: właśnie zrobiłem Trzask |
nie myśl,że jest to szkoła,w której wszystko pozdajesz z palcem w d**** mam koleżankę,która kosmetologię studiuje,jako drugi kierunek;jakieś tam problemy ma,a głupią dziewczyną nie jest ja z wynikami z matury DOBRYMI,którą zdawałam w 2006 roku dostałam się na administrację,jako 3 na liście
|
|
http://babol.pl/gid,14712906,gpage,6,img,14713035,galeria.html
|
|
|
no dziś na Łomży widziałem dużo radiowozów, ale nie w skupisku, jak nigdy :). Moję obserwacja to od 11 do 13 i spotkałem ich z 15 x xd
|
|
nom też wybrałem ten kierunek tylko lipnie teraz będzie bo będziesz musiał w 4 klasie 3 egzaminy zdawać zawodowe a nie 1 jak ja :D W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Szybę kominkową można również wyczyścić za pomocą mieszanki wody z amoniakiem. Jest to dokładniej opisane tutaj: http://sprzataniedomu.blogspot.com/2012/06/czyszcznie-szyby-kominka.html
|
|
Sama sobie to zrób!!
|
|
Taki słodki maluch i nikt go nie chce ?
|
|
Kotek czeka na domek.
|
|
Polecam nauczyciela który ma 100% zdawalność( 11 osób, które zdawały matury osiągneły wyniki bardzo dobre) tel. 662102220 Kasia..
|
|
mały :) Mądrego to i poczytać warto :):):)
|
|
Sterylizacja psów i kotów jest potrzebna.Pojedź do schroniska i zobacz ile jest porzuconych, niechcianych psów.Gdyby wszystkie niehodowlane wysterylizować w ciągu kilkunastu lat zniknąłby problem bezdomności zwierząt.
|
|
Sterylizacja ludzi jest nielegalna.Choć nie wątpię,że wielu by się to przydało.
|
|
Piesek znalazł już dom. Rzeczywiście, to mikrusek :-)
|
|
O ile się nie mylę (bo stałem przed stokrotką i liczyłem) jechało 15 lodówek tych srebrnych (chyba te nowe renault) dwie niebieskie sporo mniejsze, znowu 10 srebrnych 2 niebieskie i 13 srebrnych. Na samym początku jechała alfa która ich prowadziła, rondo również było zablokowane przez policję ale oni nie dołączyli się do konwoju.
|
|
I jednoczesnie pojawił by się problem zwyczajnych podwórkowych Burków , niezbędnych w zagrodach gospodarskich. Kolejnym problemem były domy ludzi którzy wolą kundelki od rasowych psów. I kolejnym problemem było by bezrobocie pracowników schronisk i wolontariuszy którzy spełniaja w nich swoje pasje . Więc ta sterylizacja to też nie jest za bardzo zdrowa dla wszystkich :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |