Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo proste pytanie panie prezesie Kalinowski |
Zalezy jeszcze na jakim kierunku...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo proste pytanie panie prezesie Kalinowski |
tu tu tu tu pojawiam sie z pomyslem nie sprzedawaj fury zatrudnij osobe na umowe zlecenie i dowoz bedziesz mial w cenie paliwa + koszt pracownika chyba ze liczysz na to ze ktos przyjdzie z wlasnym samochodem i wlasna wacha i zacznie wozic kebaby za 5zl od dostawy
|
|
ciemny blondyn, szczupły, grał kiedyś w o-ce
|
|
ja również polecam Bogusława Nowackiego zdjęcia bomba
|
|
pieknie brzmi powiadasz? skrzynia f1? :D
|
|
a tam W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ja to wiem Zbychu czyje te Ferrari 360 ....
|
|
Szczególnie że chcę w domu dziecka pracować :)
|
|
Chyba ty sobie jaja robisz to jest najlepsza cukiernia w Łomży mają wysmienite pączki i szarlotkę. Moze z raz trafiłam na cos nie pierwszej swierzosci ale podaj mi skep gdzie sie to nie zdarza.
|
|
popytaj właścicieli u nich grają różni dje a i w jakie dni bo tam grają w piątki i w soboty właściciele mają chyba sklep spożywczy w konarzycach a tam chyba są dwa
|
|
te jest na BLM i na pewno nie replika znam sie trochę :) Robciu tylko cicho powtarzam !!!! haha ![]()
|
|
Miałobyc przedwczoraj, w sobotę kupywałem. No właśnie jeszcze mi się nie zdarzyło trafic na cos nieswiezego, w żadnej cukierni, dlatego chciałem ostrzec, ale jak wam smakuje to nie mój problem.
|
|
|
|
|
dziwie sie, ze tatus nie dal wiecej.... do Lambo
|
|
Coldplay Rihanna We Found Love na up http://www.youtube.com/watch?v=igMoAFDj2-Q&feature=related Say Nothin - Jubei ft. Flowdan na down http://www.youtube.com/watch?v=1Egst7pTuu0
|
|
Autor: Janusz kos , Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU , chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ? Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ? Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie ! .... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ? nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć , podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " . A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE ! Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ? Pory pełne ze strachu ? Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !
|
|
wiek ok.30 +/- 4 lata dwoje dzieciaczków z mamusią w polsce
|
|
Mamy podobne niki! Jak fajnie! :-))) Wracając do tematu.. jeżeli Wam zależy na sobie bardzo i wiesz że wasz związek ma jakąkolwiek przyszłość na przyszłe życie to po prostu nie rezygnuj z niego :-) A jeżeli czujesz że wasza miłość nie przetrwa i wcześniej czy później się wszystko rozwieję (nie życzę) to spróbuj zapomnieć o nim.. I znaleźć pocieszenie w kimś zupełnie innym..Nie możesz pojechać z nim?
|
|
Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 14-04-12 19:51 pól litra bezyny zapalki i po sprawie .... Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 20-04-12 22:32 dawaj tego kundla to ci go ogole ____________________________________________________________ CO ZA DEBIL I WSIOWY CWANIACZEK , jaja też sobie GAMONIU opalasz ?
|
|
Re: Mechanik jednośladów Łomża i okolice Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 23-09-11 20:56 dwon napewno ci pomoge 515523600
|
|
albo dwóch ...
|
|
Dzięki Katon za za zrobienie a to podkładkę plastikową to sam może coś wykombinuję.
|
|
Na ul.Śniadeckiego odbierają jakieś kanały?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |