Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Tak zwana prawica”, media publiczne a ochrona życia. O. Rydzyk wskazał na kłopotliwe fakty |
Witam chcielibysmy dowiedziec sie jakie piwo oraz ktora wodka smakuje Wam najbardziej poniewaz otwieramy lokal i chcielibysmy trafic w Wasz gust. Pozdrawiamy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Tak zwana prawica”, media publiczne a ochrona życia. O. Rydzyk wskazał na kłopotliwe fakty |
Lech, Desperados, Łomża oraz jakieś Whisky :)
|
|
Re: „Tak zwana prawica”, media publiczne a ochrona życia. O. Rydzyk wskazał na kłopotliwe fakty |
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 06-05-12 21:46 "Ludzie , czy Wy nie umiecie tego pojąć , ..." _____________________________________________________ taa... To prawda Bezpowrotnie traci kasę społeczeństwo i lokalni przedsiębiorcy którzy z Jego kasy żyją (?) prawie nie żyją - jeszcze żyją. Tu przydał bu się na dobry początek rozsądny kontrakt społeczny władz i mieszkańców a nie rozdrabnianie i trwonienie kasy na byle co (...) i wieczne "szukanie" zewnętrznego inwestora które ... ... przypomina tu człowieka szukającego bez końca szczęścia po świecie zamiast na miejscu to szczęście budować z rodziną krok po kroku. Nasi włodarze samorządowi są jak gracze a nie gospodarze zamiast szczęście budować zachowują się jak ci co grają w LOTTO trwoniąc kasę od lat w złudzie że wygrają ( inwestora ) A nasi włodarze duchowi są jak narcyzi skupieni wokół siebie i na sobie ubogacając się w kosztownościach Bogu do niczego tak naprawdę nie potrzebnych ani tym bardziej ludziom wiernym wobec tego Boga których Kapłani oskubują na własny użytek kupcząc życiem Bożym na sposób Ludzki i Boski jak Jezusem na początku Naszej Ery A w Łomży "FLIRT" władzy świeckiej i religijnej daje owoc taki jak zaszczucie życia Bożego - Bożego Ciała za jakie jest uważane społeczeństwo będące Kościołem Jezusa i od początku istnienia utożsamiane z Jezusem przez te władze sponiewieranym i pognanym z Krzyżem na Golgotę. O czym to świadczy ...
|
|
Najlepszy jest Mariusz Patalan z Łomży http://www.patalan.pl/ jak go wybierzesz to powiedz że od Krisa masz namiary . Będzie taniej
|
|
|
sklep STRONG na ulicy kazańskiej w nowych blokach, dziś kupiłem, piwo bez rewelacji normalne, cena 7,5 zł :)
|
|
Autor: tenpubpl , kiedyś Ci napisałem , że nie smakuje mi Twój kebab , ale to jest MOJE SUBIEKTYWNE odczucie , a o gustach NIBY , się nie dyskutuje , tu ludziki , jak to się mówi : " W D..E byli , G...O JEDLI , więc nie mają porównania , Twoja sprawa , jak Ci idzie , i bez zazdrości - to sprzedawaj POTOMKOM ROZTRZĄSACZY GNOJU i GÓW.OZJADOM ! JEDNO mnie tylko wk....a , ( poza Twoją nachalną kryptoreklamą ) ten GÓWNOZJAD , Autor: BRAK NICKA , który nie ma cywilnej odwagi powiedzieć Ci to w prosto oczy , co niby o Tobie sądzi . Przecież wie GDZIE Ty urzędujesz , a nie wiem , o co Wam poszło , więc nie zabieram głosu w tej sprawie . Dla mnie to JEST CH..J , który potrafi tylko szczekać z za monitora . Krytykujmy , KONKRETNĄ sytuację , popartą faktami , ale rzucajmy słów na wiatr ! W TYM PRZYPADKU , OBIEKTYWNIE JESTEM ZA TOBĄ , bo ten PSI KUTAS Autor: BRAK NICKA , nie ma ROZUMU ! W/g mnie , TO JAK PIES NIE MA CZYM SRAĆ , TO SRA GŁĄBAMI ! i takie jest właśnie wytłumaczenie postów Autor: BRAK NICKA . PS : co nie zmienia faktu , że Twoje " kebaby " mi nie smakują .
|
|
Bardzo prosze wszystkich zainteresowanych o kontakt na pwbim2@wp.pl( w szczegolności lidzia0984). Mysle ze sie jakos dogadamy. Pozdrawiam
|
|
Szczerze??? Ferrari 360 to najgorsze gow** jakie moze byc. Sypie sie wszystko co moze i Ferrari najchetniej pozbyłoby sie tego modelu razem ze skrzynia automatyczna F1 :) Jarajcie sie dalej :)
|
|
ulyca Stempińska czynaście mieszkania dwa
|
|
... a po nocy nadchodzi dzień , a po burzy spokój ...
|
|
Dobra to bierzmy się do roboty. Pytanie podstawowe czy każda z was mogłaby przyjść na spotkanie w tym rozpoczętym nie dawno tygodniu i ewentualnie o jakiej porze? Rano, południe, wieczór?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |