niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Tak zwana prawica”, media publiczne a ochrona życia. O. Rydzyk wskazał na kłopotliwe fakty

Witam chcielibysmy dowiedziec sie jakie piwo oraz ktora wodka smakuje Wam najbardziej poniewaz otwieramy lokal i chcielibysmy trafic w Wasz gust. Pozdrawiamy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Tak zwana prawica”, media publiczne a ochrona życia. O. Rydzyk wskazał na kłopotliwe fakty

Lech, Desperados, Łomża oraz jakieś Whisky :)

Re: „Tak zwana prawica”, media publiczne a ochrona życia. O. Rydzyk wskazał na kłopotliwe fakty

W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 06-05-12 21:46

"Ludzie , czy Wy nie umiecie tego pojąć , ..."

taa...

To prawda

Bezpowrotnie traci kasę społeczeństwo i lokalni przedsiębiorcy którzy z Jego kasy żyją (?) prawie nie żyją - jeszcze żyją.

Tu przydał bu się na dobry początek rozsądny kontrakt społeczny władz i mieszkańców a nie rozdrabnianie i trwonienie kasy na byle co (...) i wieczne "szukanie" zewnętrznego inwestora które ...

... przypomina tu człowieka szukającego bez końca szczęścia po świecie zamiast na miejscu to szczęście budować z rodziną krok po kroku.

Nasi włodarze samorządowi są jak gracze a nie gospodarze zamiast szczęście budować zachowują się jak ci co grają w LOTTO trwoniąc kasę od lat w złudzie że wygrają ( inwestora )

A nasi włodarze duchowi są jak narcyzi skupieni wokół siebie i na sobie ubogacając się w kosztownościach Bogu do niczego tak naprawdę nie potrzebnych ani tym bardziej ludziom wiernym wobec tego Boga których Kapłani oskubują na własny użytek kupcząc życiem Bożym na sposób Ludzki i Boski jak Jezusem na początku Naszej Ery

A w Łomży "FLIRT" władzy świeckiej i religijnej daje owoc taki jak zaszczucie życia Bożego - Bożego Ciała za jakie jest uważane społeczeństwo będące Kościołem Jezusa i od początku istnienia utożsamiane z Jezusem przez te władze sponiewieranym i pognanym z Krzyżem na Golgotę.

O czym to świadczy ...

Najlepszy jest Mariusz Patalan z Łomży http://www.patalan.pl/ jak go wybierzesz to powiedz że od Krisa masz namiary . Będzie taniej

To i ja coś na koniec dodam .
http://www.youtube.com/watch?v=NzPnUqCtFko&feature=fvwrel

sklep STRONG na ulicy kazańskiej w nowych blokach, dziś kupiłem, piwo bez rewelacji normalne, cena 7,5 zł :)

Autor: tenpubpl , kiedyś Ci napisałem , że nie smakuje mi Twój kebab , ale to jest MOJE SUBIEKTYWNE odczucie , a o gustach NIBY , się nie dyskutuje , tu ludziki , jak to się mówi : " W D..E byli , G...O JEDLI , więc nie mają porównania , Twoja sprawa , jak Ci idzie , i bez zazdrości - to sprzedawaj POTOMKOM ROZTRZĄSACZY GNOJU i GÓW.OZJADOM !

JEDNO mnie tylko wk....a , ( poza Twoją nachalną kryptoreklamą ) ten GÓWNOZJAD , Autor: BRAK NICKA , który nie ma cywilnej odwagi powiedzieć Ci to w prosto oczy , co niby o Tobie sądzi . Przecież wie GDZIE Ty urzędujesz , a nie wiem , o co Wam poszło , więc nie zabieram głosu w tej sprawie .
Dla mnie to JEST CH..J , który potrafi tylko szczekać z za monitora .
Krytykujmy , KONKRETNĄ sytuację , popartą faktami , ale rzucajmy słów na wiatr !
W TYM PRZYPADKU , OBIEKTYWNIE JESTEM ZA TOBĄ , bo ten PSI KUTAS Autor: BRAK NICKA , nie ma ROZUMU !

W/g mnie , TO JAK PIES NIE MA CZYM SRAĆ , TO SRA GŁĄBAMI !
i takie jest właśnie wytłumaczenie postów Autor: BRAK NICKA .

PS :
co nie zmienia faktu , że Twoje " kebaby " mi nie smakują .

Bardzo prosze wszystkich zainteresowanych o kontakt na pwbim2@wp.pl( w szczegolności lidzia0984). Mysle ze sie jakos dogadamy.

Pozdrawiam

Szczerze??? Ferrari 360 to najgorsze gow** jakie moze byc. Sypie sie wszystko co moze i Ferrari najchetniej pozbyłoby sie tego modelu razem ze skrzynia automatyczna F1 :) Jarajcie sie dalej :)

ulyca Stempińska czynaście mieszkania dwa

... a po nocy nadchodzi dzień , a po burzy spokój ...

Dobra to bierzmy się do roboty. Pytanie podstawowe czy każda z was mogłaby przyjść na spotkanie w tym rozpoczętym nie dawno tygodniu i ewentualnie o jakiej porze? Rano, południe, wieczór?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org