Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
na naszych oczach świat zamienia się piekło |
zezowate :) tu ci przyznam rację :) biess - nie obraził :) maruda mnie ja jego zezowate mnie ja jego i na tym kropeczka ale ja to nie mam takich wielkich problemów jak wy bo : ja nie nadaję na forum czyjejś twarzy jak i danych osobowych przestrzegam prawa :) ale ja mam wrazenie ze to nie o mnie biess mowil tylko o marudzie albo o zezowatym a moze to maruda pisze z nicka biess - sam nie wiem . poza tym zezowate zapewnie marudę ostro wkurzylaś i będzie dym teraz :) no może to sprawi ze oboje zakończycie już tą przygodę z forum i zajmiecie się czymś poważniejszym a ja wreszcie spokojnie bede mogł forum czytać a nie tylko wasze komentarze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: na naszych oczach świat zamienia się piekło |
stwierdzenie : raqlan to osoba obrażająca , ale nie Ciebie biess(pieczny) w bezpośrednim zamiarze , zwracał się do nas przykro mi że Cię w to wplątałem , sorry
|
|
raqlan zamilcz już bo głupoty piszesz W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
no nie sądzę :) masz kolejny problemik :) ja nie publikuję czyjegoś wizerunku :) a co do obrazania wyzej - to ja nikogo po imieniu i nazwisku nie obrazam :D
|
|
zezowate- zycze ci szczęscia mam nadzieje ze dobrze sie wyspisz bo rano juz mozesz miec telefon od marudy na komendę :) dobrej nocki wszystkim :D
|
|
prawnego nie ale to ze w mordę dostaniesz to zauważ .... no cóż kilka godzin więcej w MPGKiM ale warto :)
|
|
już wstaliśmy, bynajmniej niektórzy;) facmen
|
|
do Rozalka:tak dokladnie o takie lampiony na wesele mi chodzi.podaje meila pati2168@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |