sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
I jak tu nie byc wierzącym

Tego ja już niewiem ala to mozna zauwazyc ka.żdy wie o co chodzi osobie która pisze np. Jasiu Śmietana :)

Uwaga!!! nabity :)))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: I jak tu nie byc wierzącym

Ale przypominanie nie jest plagiatem, Boże...

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Jasiu Śmietana już taki ma styl. Można to nazwać dowcipem (na upatrego).
Pisanie, jak każde zajęcie, musi być wykonane porządnie. Krytykujecie różne rzeczy i różnych ludzi za bylejakość, a sami co robicie?
Do mnie nie przemawiają nawet najlepsze argumenty kogoś, kto nawet pisać nie umie.

Wszystkiego co najważniejsze .....

Z kolorów przypomina onet, z układu wp. Prypomina, i nic poza tym. Przy takiej mnogości stron zawsze znajdzie się jakaś podobna.

Naprawdę nie wiem, co to za problem używać 'ę', 'ą' itd. Przecież wciśnięcie prawego altu i odpowiedniej litery nie jest skomplikowaną czynnością. Ani męczącą...
Moim zdaniem polskich znaków nie używają zwykle ci, którzy są na bakier z ortografią i wstydzą się do tego przyznać. Kurcze, ja też czasem mam problem, jak coś napisać, ale chyba lepiej wygląda jeden błąd w tekście niż byk na byku.

Co "NO"??? Mowę Ci odebrało Ptysiu?

A Ty podpisujesz sie nazwiskiem odważniaku? Poza tym, to Ty masz problem, bo zamiast wypowiadać się na temat- znieważasz przeciwników. To jest właśnie problem ludzi, którzy nie mają nic do powiedzenia, którym brakuje argumentów i którzy nie umieją uzasadniać swoich twierdzeń. To typowa cecha warchołów mająca swe podłoże w skłonności do totalnego pieniactwa. Tobie na pewno nie mam czego zazdrościć. Proponuję więc powrót do tematu głównego bo Twój przypadek jest nieuleczalny.

Niewiem po co zakłądac nowe tematy o mnie jak są stare nowych tu niepotrzeba !!

Zuza

ANTY-Ptysiu jak mowisz Rydzyk...Hmmm... ja bym napisal podwladny o.Rydzka hehe.Ptysiu91 masz berecik moherowy??:>>

Zbych

Gudrid wyżej napisałęś co oznacz 91 przy nicku to wytłumacze tobie to jest rok mojego urodzenia 1991 w skrócie 91 a poczytaj se wczesniejsze tematy !

Zuza

co wy gadacie glupoty z tym wp.pl , wyraznie widac ze strona jest prawie ze identyczna ze stroną onet.pl, kolorystyka, ulozennie dzialow.
wlaczcie se to stronke tvp.pl i po chwili w tym samym oknie wpiszcie onet.pl i zobaczycie podobiznę.

Felix moje zdanie jest takie:
Na kaca najlepjej jest dzień wczeshniej nie pić ale mój wujek powiada że na kaca najlepszy jest Sok Pomidorowy !

Zbych

Gudrid - spoko.

Wiesz, tutaj nie ma żadnej administracji, sami niejako tworzymy reguły i ich przestrzegamy. Moim zdaniem posty nt. poszczególnych osób są nie fair. Pomijając już to, że to chyba 10 temat pt. "Ptysiu coś tam".

Sporo ludzi nie lubi jego sposobu wypowiedzi ale zapewniam Cię, są gorsi od niego tyle, że bardziej agresywni. Tacy są zakałą tego forum, nie Ptysiek.

Pozdrawiam.

ja nie wiem ile wypiłem ale dużo:P hihi dużo się ruszałem na koniec imprezy pojechała mi kumpla panna( nie ma co prostaczka i tyle) no i łyknąłem 6 tabletek 2kc zjadłem w domu przed wyjściem 2 kanapki ze smalcem a mam takiego kaca ,że mówiąc prosto z mostu zdycham:(:(:( i teraz popijam sobie browarka :D jak się rozszerzą żyły to na pewno mi przejdzie:D

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

ttt

Zuza

jego wypowiedzi są czasem zabawne czasem mniej ale zawsze prawie miłe i sympatyczne.

co zrobić zeby mi się pojawiał w postach obrazek? w szczegółach profilu się pokazuje,a już w wypowiedzi mojej nie?Zbych napisał(a):

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Mam pytanie: czy jest w Łomży warsztat samochodowy posiadający komputer do diagnozowania samochodów Ford ? Czy też trzeba jechać do Śledziowa do autoryzowanego serwisu ?

Witam !

Niestety w Łomży nie ma takiego sprzętu.

Na Krasce jest elektryk który może pomóc (przynajmniej tak deklarował w czasie rozmowy, ale nie wiem bo nie skorzystałem)

Najbliżej jest do Ostrołeki !!!

http://www.mondeoklubpolska.org/ - bardzo dobre miejsce do dowiedzenia sie paru rzeczy o Fordzie

Jeśeli można wiedzieć to jaki masz model Forda

POZDRAWIAM

apostata

ks. Tischner:

Szczęśliwego Nowego Roku, Grzesiek. I dla drugiego Grześka też:)

Hmm...nie istot idealnych na tym bożym świecie...
Zaraz zaraz... JEEEEEEST!!!
To przeca Milton!
:P
:D

apostata

ks. Tischner:

Mam do was pytanie:
Dosć czesto w Radiu Eska leci piosenka w której sa słowa " I choć byś upadłna kolana" Wie moze ktos z was jak ta piosenka sienazywa i kto jest jej wykonawcą ? Z góry wielkie dzięki

Zbych

W materiałach źródłowych do tego zdarzenia nie ma informacji o dystansie.

biznes sie kreci.szkoda ze kosztem ludzi.niestey zawsze znajdzie sie pasozyt ktory bedzie wysysal z kogos krew.RAID ZABIJA WSZELKIE BAKTERIE!
OBY

Milton nareszcie mogleś pogadać uczciwie jak czekista z czekistą tyle ze tym czekista jestes niestety TY!!!!!Pewno tatus lekarz na lukratywnej posadce i z udziałami w luksusowej klinice w Warszawie tak cie wyedukowal.Wróć do Łomży postój w kolejce np do okulisty od 5.30 bez wiekszej szansy na jego uzyskanie.Zmięknie ci rura szybko.Tez nie pozdrawiam.Czekista na emeryturze -wiecznie chory!!

mozecie sobie chodzic i trzymac sie za rece tylko na marsie tu jest normalnosc meszczyzna i kobieta a nie"on i ono"i jeszcze moze dzieci nawet nie nazwe cie czlowiekiem moze kosmopede to jest dobre dla ciebie
ale nie dla nas bo kazde dziecko ma ojca i matke a nie dwaoch pedalow to tylko do roweru i nigdzie wiecej dziekowka i szacunek dla pedalkow za pocalunek mogl bym pisac ale dla nich za co i po co i tyle oceniajcie a mnie to i tak wali pede

Cenzury to tu niewidać:)

Zbych

1. Obywatel żyje po to, aby płacić podatki.
2. Prawo nie działa wstecz - z wyjątkiem prawa podatkowego.
3. Prawo podatkowe to zbiór pomyłek.
4. Państwo najlepiej wie, na co wydać pieniądze obywatela.
5. Stawki podatkowe powinny być mniejsze, ale muszą być większe.
6. Kto korzysta z dobrodziejstw ustawy podatkowej - grzeszy. (Nie dotyczy Urzędu Skarbowego i pracowników Ministerstwa Finansów).
7. Nie trzeba rewaloryzować wysokości progów podatkowych - przecież nie ma inflacji.
8. Przekazuj darowizny tylko najbardziej potrzebującym: pracownikom Urzędów Skarbowych.
9. Pakiet "Polska 2000" jest dobry, przez co niemożliwy do realizacji.
10. W roku 2001 znieść całkowicie podatek dochodowy, wprowadzając w to miejsce VAT w wysokości 200 procent.

Pozdrowienia.

Zbych

Jak już bardzo nie chce Wam się popracować nad ortografią albo stanowi ona barierę nie do przejścia, to przecież chyba żaden problem pisać komenty w Wordzie, a potem wklejać tutaj.
Jak ładnie by się zrobiło...Tak jakoś czysto.
(Ale się rozmarzyłam).

Zuza

hehe

O to piesek się nalata :)

A moze costam sobie przeskrobał :)

Zbych

Ptysia by nie wpuścili na samolot

....a dzwoniłeś bezpośrednio do lotu, czy można bez pasażera to załatwić.... może po prostu możesz zawieźć na lotnisko, przekazać obsłudze samolotu, a ktoś na lotnisku od nich odbierze?

Co to za okolica?

Pozdrowienia.

Zbych

Polecam :http://www.digart.pl/

To prawda.

Pozdrowienia.

Zbych

Dużo szczęścia miał 19-latek, którego zgon w wyniku wypadku drogowego stwierdził lekarz stołecznego pogotowia. Policja w oczekiwaniu na prokuratora zabezpieczała ślady wypadku. Jeden z policjantów robiąc zdjęcia zauważył, kierowca uznany za zmarłego lekko poruszył się. Natychmiast jeszcze raz wezwali pogotowie, przyjechał ten sam lekarz i z niedowierzaniem stwierdził, że kierowca żyje i został przewieziony do szpitala na ul. Szaserów.
Dzięki spostrzegawczości policji pomyłka lekarza nie skończyła się tragicznie.

http://fakty.interia.pl/news?inf=702274

Pozdrowienia.

dokładnie

apostata

jeżeli na medycynę nawet na UW trafiają uczniowie tylko dlatego,że rodzice są znani lub bogaci to nie ma się czemu dziwić :/ owszem człowiek uczy się na błędach ale co to za lekarz,który nie umie rozróżnić nieboszczyka od żywego ???

Policji to ja tam niewiedzialem, ale to moze dlatego ze zbyt szybko sie stamtad zabralismy bo nie chcialem pokazywac jeszcze wiecej takich przywileji lomzynskich i pelnej kultury.. Jedno jest pewnie ze kolesia dresy kopaly i to calkiem porzednie-ochroniarze z Yamy.

A propo ochrony w Yamie jest tam jeden koles taki troszke starszy, kiedys urzedowal w czesku. Chyba na szczescie nadal pracuje dla Yamy ale togo dnia byli jeszcze jacys dwaj inni i chyba nowi a jeden z nich to EWIDENY DRECH!!!
Ze wlasciciel bierze takich sterydziarzy na bramke to hanba.
Na szczescie jeszcze ktos tam zostal normalny-stary ochroniarz.

Wiecie ze chyba poprawila sie obsluga za barem bo pracuja jacys nowi ludzie i klimacik jest zdecydowanie odmienny.

Jeden nowy koles za barem widac ze jest odjechany i do cholery takich ludzi potrzeba w klubach bo oni tez tworza odpowiednia pozytywna atmosfere.
Zdarzalo sie ze obsluga klubu wyraznie dawala znac ze juz ma dosyc.
Az mozna by sie zastanawiac co ten wlasciciel z nimi robi...

Od 14-tego ma ruszyć ten o którym już pisaliśmy.

O Ciekawe :)

Zuza

Bóg mówi "kochajcie się się i szanujcie blizniego swego".
marcino chyba tego nie czynisz.Chyba napewno

Zbych

Witam

Ktoś Przesłał stronke z wiadomoscia ze Rok szkolny został skrócony a wakacje będą dłuższe :) Sami przeczytajcie i ocencie...
http://wiadomosci.onet.pl/1224391,11,item.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org